t2 Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2009 Možná, že jsem jen špatně hledal, ale tady na fóru jsem na nic od téhle značky nenarazil. Víte o ní někdo něco? Dostaly se ke mě tyto hodinky a nevím o co jde. Rok výroby odhaduji tak na 1920 až 1940. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 Jetli to to pomůže ? http://www.silvanawatch.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 Ciferník vypadá, že je komplet ručně malovaný. To jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 Značku Silvana znám proto, že si můj táta koupil v roce 1945 hodinky této značky a nosí je dodnes. Po válce se prý u nás dost prodávaly a platily za kvalitní stroje. Což dokazuje i to, že táta je nosí víc jak šedesát let a pořád šlapou, jednou, co vím, byly v opravě. Vzhledem k tomu mám pár kousků ve své sbírce a svého času jsem je i dost nosil. Občas se Silvany objeví i na Aukru nebo ve starožitnictví v ceně do tisíce kaček, u zlatých je to samozřejmě víc. Pokud by ses jich chtěl zbavit, u mě by se jim vedlo dobře ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 60 let jedny hodinky. Borec. Jinak Sylvanske je nejake dobre vino, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 Díky všem za info. Já se vyznám spíš v digi. Zbavovat se jich nebudu určitě, páč jsou pomátka po dědovi. Jen jsem chtěl mít představu o tom co jsou zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 Mám jedny bohužel nefunkční, ale ve firmě si dávali záležet na vzhledu strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 Dnes jsem viděl hodinky této značky v bazaru v Nekázance. Připadaly mi novější, odhadem tak 50. - 60. léta. Bohužel jsem nezahlédl cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se