zhrado Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 No veď nevravím, že všetky. Niektorým sa čb hodí.
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 No veď nevravím, že všetky. Niektorým sa čb hodí.Aha, to jo, souhlas
Vlcak1980 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Tady je i barva, Iran loni... Byl jsem tam i letos, a planuju i příští rok. Pro mě aktuálně nej destinace https://adobe.ly/2sW7MB0 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
zhrado Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Super fotky. Obdivujem takýchto cestovateľov. Mne ak sa zaradí niekedy by som chcel ist na Bajkonur kuknúť.
Vlcak1980 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 To také planuju,zatim mám ale v plánu jet k Aralskému moři z Uzbekistánu. Dnes posledni, jsem lehce priopilej Loňské Japonsko s kámošem https://adobe.ly/2sWcCOQ Jsou to vlastně moje prvni pořádné digi fotky,porad ještě fotím na leicu,mamiyu 6 a Rolleiflex na cestách ... Samozřejmě to netaham všechno najednou Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
midloch Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 (upraveno) Před týdnem jsem se vrátil z jedné expedice z Peru ke kmeni Matsés, moc nefotím ale točím, takže tohle je krátkej trajler na připravovaný film :-) Upraveno 23. prosince 2017 uživatelem midloch
tenge Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Velmi zajímavý Před týdnem jsem se vrátil z jedné expedice z Peru ke kmeni Matsés, moc nefotím ale točím, takže tohle je krátkej trajler na připravovaný film :-)
Vlcak1980 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Byť to není z dovolené ale foto výlet za humna do lužního lesa, než to rozmrzne... Dělám si už asi deset let takovou sérii na velký formát 8x10 palců
Lobber Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Před týdnem jsem se vrátil z jedné expedice z Peru ke kmeni Matsés, moc nefotím ale točím, takže tohle je krátkej trajler na připravovaný film :-) hezké jako vždy Míro... tak nějak ti tu práci závidím ... imho, dotáhla se pak ta letecko-hodinová dokumentární práce do zdárného konce, či to padlo ???!!!
Návštěvník Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Odesláno 29. května 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk
tenge Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 tipnul bych nějaký ...-istán...nebo -us...anebo Ukrajina? Něco z těchto končin..můj odhad je někde Kyrgystán?
Návštěvník Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 Je to Gruzie, paní je z Tbilisi, potom klaster David Gareja, trziste v Lagodekhi na vychode zeme, domy mrtvych s Chevsuretii, pevnost Shatili tamtez, modlici se pan v Mcchete a posledni je Vardzie, skalni mesto regioni javakheti na jihu
organic Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 Mrtvé domky jsem si musel vygooglit. Ohromná zajímavost.
Moty Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 Před týdnem jsem se vrátil z jedné expedice z Peru ke kmeni Matsés, moc nefotím ale točím, takže tohle je krátkej trajler na připravovaný film :-) https://vimeo.com/247857089To je jak Trailer na horor, výborný
Návštěvník Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 Mrtvé domky jsem si musel vygooglit. Ohromná zajímavost.V těch zapadlých krajích je pěkně Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiří_99 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Před týdnem jsem se vrátil z jedné expedice z Peru ke kmeni Matsés, moc nefotím ale točím, takže tohle je krátkej trajler na připravovaný film :-) Pecka!!
Ethant Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Tak když už jste se do toho tak pustili... style_emoticons/#EMO_DIR#/biggrin.gif Srbsko Rumunsko Bosna a Hercegovina Více zde: http://radimkral.webnode.cz/fotogalerie/Hodne pekny!
Freeter83 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Kalifornie pro mě asi nejsilnější zážitek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se