Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To také planuju,zatim mám ale v plánu jet k Aralskému moři z Uzbekistánu.

Dnes posledni, jsem lehce priopilej

Loňské Japonsko s kámošem

https://adobe.ly/2sWcCOQ

Jsou to vlastně moje prvni pořádné digi fotky,

porad ještě fotím na leicu,mamiyu 6 a Rolleiflex na cestách ... Samozřejmě to netaham všechno najednou :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odesláno (upraveno)

Před týdnem jsem se vrátil z jedné expedice z Peru ke kmeni Matsés, moc nefotím ale točím, takže tohle je krátkej trajler na připravovaný film  :-)

post-445-0-12362600-1514033749_thumb.jpg

Upraveno uživatelem midloch
Odesláno

Velmi zajímavý

Před týdnem jsem se vrátil z jedné expedice z Peru ke kmeni Matsés, moc nefotím ale točím, takže tohle je krátkej trajler na připravovaný film  :-)

• po měsících...
Odesláno

hezké jako vždy Míro... tak nějak ti tu práci závidím ... imho, dotáhla se pak ta letecko-hodinová dokumentární práce do zdárného konce, či to padlo ???!!!

• po měsících...
Odesláno

Je to Gruzie, paní je z Tbilisi, potom klaster David Gareja, trziste v Lagodekhi na vychode zeme, domy mrtvych s Chevsuretii, pevnost Shatili tamtez, modlici se pan v Mcchete a posledni je Vardzie, skalni mesto regioni javakheti na jihu

Odesláno

https://vimeo.com/247857089

To je jak Trailer na horor, výborný
Odesláno

Mrtvé domky jsem si musel vygooglit. Ohromná zajímavost.

V těch zapadlých krajích je pěkně

8381decc01cba387b790eb16bf69e4a4.jpg

285bb792b65edef5577baa79b7fe17c1.jpg

bdf4a3c1c62fe6cb87e46902e0a21b67.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsících...
Odesláno

Pecka!! :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...