Peta-Biker Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Dantechno: Já před těmi Tvými tentokrát taky, opravdu výtečné fotky. Jde z nich takový mráz po zádech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Dantechno: Já před těmi Tvými tentokrát taky, opravdu výtečné fotky. Jde z nich takový mráz po zádech Diky. Me se strasne libi ta lebka - ani nevim jak se mi to mohlo podarit. Konkretne tahle fotkaje z Kostnice, mimochodem super tip na vylet kdo tam nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 911 - Panasonic FZ30 jako vsechno ostatni, starsi kousky Casiem Exilim P505 nebo tak nejak, cvaky z dovoleny ktery se stejne nikde neukazou malym panasonicem FXneco a par maker v galerii MP3 prehravacem od Samsungu s fotakem 5MP a makrem od pul centimetru.. EDIT: U toho Colosea to bylo foceny na 60s s IR filtrem Prosim te, jen me zajima co je to za prehravac s takovym fotakem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 (upraveno) Barcagio na Cap de Corse. Náhodně pobíhající a koupající se domorodec. Hele z tehle fotky je unesena moje pritelkyne, a to ma za sebou grafickou skolu. Super je ten majacek v pozadi ... Diky EDIT: Sorry , myslel jsem ze se prispevky slouci do jednoho... Upraveno 8. srpna 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Prosim te, jen me zajima co je to za prehravac s takovym fotakem? Je to tohle: foceny tim je myslim tohle: zadna slava to neni, kompozici a neco dalsiho by v tom jeden hledal marne, ale po technicky strance versus cim to bylo foceny to neco do sebe ma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Fotky na takovou malinkou hracku slusny! Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Fotky na takovou malinkou hracku slusny! Dik Ono, pokud clovek foti staticky veci, tak technika casto nebyva tim nejvic limitujicim faktorem.. ja jsem nikdy poradnym fotakem nefotil, vzdycky vsechno cvakam kompaktama a kdyz mam chut a cas tak se i neco vyjimecne podari.. Vyhodou poradnejch fotaku byva to, ze pak muzes posilat fotky do chronomag kalendare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Ono, pokud clovek foti staticky veci, tak technika casto nebyva tim nejvic limitujicim faktorem.. ja jsem nikdy poradnym fotakem nefotil, vzdycky vsechno cvakam kompaktama a kdyz mam chut a cas tak se i neco vyjimecne podari.. Vyhodou poradnejch fotaku byva to, ze pak muzes posilat fotky do chronomag kalendare Kdyz ja vsechno v posledni dobe utratim za hodinky, tak za co si mam koupit poradnej fotak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Kdyz ja vsechno v posledni dobe utratim za hodinky, tak za co si mam koupit poradnej fotak Kup si jetej kompakt treba neco od Panasonicu FZ-xx, budes to mit za cenu monster a za zbytek si koupis hodinky abys mel co fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 mohu jen doporučit Canon Powershot A590 IS....poměr cena/výkon je naprosto bomba!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 (upraveno) Nechci zasírat vlákno, ale můj vývojový cyklus byl kompakt -> zrcadlovka -> kompakt -> zrcadlovka a dneska vim, že s kompaktem prostě nic dobře nevyfotim a pokud nemusim, tak ho nepoužívám. U zrcadlovky, kterou nosim prakticky všude s sebou, můžu za blbě nastavenou expozici nadávat akorát tak sám sobě . A cenový rozdíly už dneska taky nejsou tak hrozivý. Ale samo je to každýho věc . Kompaktem myslim věc, kde člověk neovlivní ISO, závěrku a clonu zároveň . edit: překlep/doplnění Upraveno 8. srpna 2009 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2009 Loni ze Skotska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2009 já nikde nedovolenkoval, když nebudu počítat plahočení na zahradě. Ale brácha mě vytáh do Brna na trénink závodů superbike. Na trati nic moc, nejsem toho velkým fanouškem a focení taky na nic. Buď vám něco překáží nebo nemůžete tam kam byste chtěli a když už jakž takž fotku uděláte tak je to klišé jakých jsou tisíce. To v zákulisí, v paddocku je to lepší. Člověk nahlídne takříkajíc do kuchyně, potkává zajímavé lidičky, jen občas je trochu moc tlačenice. Na MotoGP asi půjdu zas, brácha má jakési skoro VIP lístky. Nikon D50, seťák 18-55, Tamron 70-300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2009 Hele z tehle fotky je unesena moje pritelkyne, a to ma za sebou grafickou skolu. Super je ten majacek v pozadi ... Diky A to jsem prosím absolutní disgrafik a totál amatér. Vždycky mi nějak obstojně vyjde tak 1 fotka za rok. No a letos je to tahle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Moje velitelka to fotla ráno, když jsme dorazili na Korfu, tak jsme šli dospat noc a let. Já sladce spal na pláži a jí se povedlo toto. Foťák Samsung NV3: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 Tak jsem projizdel nostalgicky fotky z dovolenych a z tech poslednich nasel tyto skvosty (foceno fotakem 2mpx velikosti vetsi krabicky od cigaret) Tohle jsou Adrspachy a Antropos v Brne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 A tohle Tatry a velice oblibene Cachtice (teda co z nich zbylo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psuťák Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 (upraveno) Ahoj, taky přikládám jednu z Tater a dvě fotky fauny východního Slovenska. Upraveno 12. srpna 2009 uživatelem Psuťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 není to úplně z dovolené, ale bylo to taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 (upraveno) Valdštejnská zahrada Benátky Upraveno 13. srpna 2009 uživatelem mengelis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se