Přejít na obsah

Povedené fotky z dovolené?

Doporučené příspěvky

Dantechno: Já před těmi Tvými tentokrát taky, opravdu výtečné fotky. Jde z nich takový mráz po zádech ;)

Diky. Me se strasne libi ta lebka - ani nevim jak se mi to mohlo podarit. Konkretne tahle fotkaje z Kostnice, mimochodem super tip na vylet kdo tam nebyl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

911 - Panasonic FZ30 jako vsechno ostatni, starsi kousky Casiem Exilim P505 nebo tak nejak, cvaky z dovoleny ktery se stejne nikde neukazou malym panasonicem FXneco a par maker v galerii MP3 prehravacem od Samsungu s fotakem 5MP a makrem od pul centimetru.. ;)

EDIT: U toho Colosea to bylo foceny na 60s s IR filtrem

Prosim te, jen me zajima co je to za prehravac s takovym fotakem?

Odkaz ke komentáři

Barcagio na Cap de Corse. Náhodně pobíhající a koupající se domorodec.

Hele z tehle fotky je unesena moje pritelkyne, a to ma za sebou grafickou skolu. Super je ten majacek v pozadi ... Diky :thumbsup_anim:

EDIT: Sorry , myslel jsem ze se prispevky slouci do jednoho...

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Prosim te, jen me zajima co je to za prehravac s takovym fotakem?

Je to tohle:

Samsung-i50-MP3.jpg

foceny tim je myslim tohle:

post-1304-1222355932.jpg

post-1304-1224516539.jpg

post-1304-1224516570.jpg

post-1304-1226236855.jpg

zadna slava to neni, kompozici a neco dalsiho by v tom jeden hledal marne, ale po technicky strance versus cim to bylo foceny to neco do sebe ma..

Odkaz ke komentáři

Fotky na takovou malinkou hracku slusny! Dik

Ono, pokud clovek foti staticky veci, tak technika casto nebyva tim nejvic limitujicim faktorem.. ja jsem nikdy poradnym fotakem nefotil, vzdycky vsechno cvakam kompaktama a kdyz mam chut a cas tak se i neco vyjimecne podari.. Vyhodou poradnejch fotaku byva to, ze pak muzes posilat fotky do chronomag kalendare :lol2:

Odkaz ke komentáři

Ono, pokud clovek foti staticky veci, tak technika casto nebyva tim nejvic limitujicim faktorem.. ja jsem nikdy poradnym fotakem nefotil, vzdycky vsechno cvakam kompaktama a kdyz mam chut a cas tak se i neco vyjimecne podari.. Vyhodou poradnejch fotaku byva to, ze pak muzes posilat fotky do chronomag kalendare :lol2:

Kdyz ja vsechno v posledni dobe utratim za hodinky, tak za co si mam koupit poradnej fotak :crying_anim: :D

Odkaz ke komentáři

Nechci zasírat vlákno, ale můj vývojový cyklus byl kompakt -> zrcadlovka -> kompakt -> zrcadlovka a dneska vim, že s kompaktem prostě nic dobře nevyfotim a pokud nemusim, tak ho nepoužívám. U zrcadlovky, kterou nosim prakticky všude s sebou, můžu za blbě nastavenou expozici nadávat akorát tak sám sobě :). A cenový rozdíly už dneska taky nejsou tak hrozivý. Ale samo je to každýho věc :).

Kompaktem myslim věc, kde člověk neovlivní ISO, závěrku a clonu zároveň :).

edit: překlep/doplnění

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

já nikde nedovolenkoval, když nebudu počítat plahočení na zahradě. Ale brácha mě vytáh do Brna na trénink závodů superbike. Na trati nic moc, nejsem toho velkým fanouškem a focení taky na nic. Buď vám něco překáží nebo nemůžete tam kam byste chtěli a když už jakž takž fotku uděláte tak je to klišé jakých jsou tisíce. To v zákulisí, v paddocku je to lepší. Člověk nahlídne takříkajíc do kuchyně, potkává zajímavé lidičky, jen občas je trochu moc tlačenice. Na MotoGP asi půjdu zas, brácha má jakési skoro VIP lístky.

Nikon D50, seťák 18-55, Tamron 70-300.

post-2302-1249805291.jpg

post-2302-1249805317.jpg

post-2302-1249805343.jpg

post-2302-1249805375.jpg

Odkaz ke komentáři

Hele z tehle fotky je unesena moje pritelkyne, a to ma za sebou grafickou skolu. Super je ten majacek v pozadi ... Diky :thumbsup_anim:

A to jsem prosím absolutní disgrafik a totál amatér. Vždycky mi nějak obstojně vyjde tak 1 fotka za rok. No a letos je to tahle.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem projizdel nostalgicky fotky z dovolenych a z tech poslednich nasel tyto skvosty :oneeyed02:

(foceno fotakem 2mpx velikosti vetsi krabicky od cigaret)

Tohle jsou Adrspachy a Antropos v Brne

post-3003-1250022581.jpg

post-3003-1250022601.jpg

post-3003-1250022701.jpg

post-3003-1250022714.jpg

post-3003-1250022735.jpg

post-3003-1250022759.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...