gougy Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Na skok do královského města na Temži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Ahoj, Byl jsem tam na přelomu listopadu a prosince, co se týká počasí, tak podle zpráv domorodců je počasí trochu na stiru.. Obyčejné se to tam řídí monzuny, ale v posledních letech se počasí točí kolem ostrova dokola. My přijeli a pul dne pršelo, pak bylo fajn na koupání se sluncem.. Celkove musím říct, ze v jižní Americe člověk ví jak tam bude (rano déšť, zbytek dne slunce), tady ne. Ale nestalo se ze by na Sri lance pršelo dele nez dvě hodiny. Spokojenost je těžko říct, kamarádum se líbilo, me až tak ne, ale ja mám problem s porovnáváním s jinou Asií. Rozhodne me to přesvědčilo, ze do Indie nejedu ani za zlatý prase.Tady parky jsou drahe tak přiměřeně, nic levnýho, ale v mezích, myslím ze jsme platili za vstup jen 10x tolik co domorodci. Myslím tak 4-5 stovek za vstup do udá walawe. (Bacha na souhru plateb= poplatek za pujcovne auta se musi tvrde usmlouvat a pusti tam jen jeepy co parkuji kolem parku, pak vas dopravi k pokladne, tam se koupi listek a najme se ten smudla co nic nevi). Nicméně je tam strašně Pávů, pak bys je nejraději střílel. Nás průvodce uměl anglicky jen zaklad a tak tak pochopil, ze chci vidět slony a krokodýli u napajedla. Dalo to hodně přesvědčování,ale nakonec se to dalo. Nejdrive chtěl prachy, to jsem odmítnul a šlo to i bez nich. Prodrali jsme se nepoužívanou pesinou, kde auto sotva projelo. Ač náhonu 4wd tak pul metrovy schod zvládne málo které. Naše dopadlo na přední kola a tím jsme skončili, před nami byla úzká rimsa po které sotva projelo naše auto, resp. Nastartování šlo, pak nám řekl, nesmíte vystoupit, nalevo divoci sloni, napravo jezero s vodními buvoly a krokodýli. Úzká rimsa stačila na hrany kol a řidič nakloněn se vpravo jinak přepadneme ke slonum, pak se auto naklanelo vpravo a my museli vyvažovat druhou stranu.. Takova byla návštěva udá walawe. Nekteré parky mají smysl, v některých jsou jen ptáci. Nejzajímavější jsou hory uprostred ostrova, ale při naši návštěvě první týden dost drsné pršelo a z potoku se staly dravě reky a podle dvou lidi co jsme potkali na konci prvního tydne jsme měli štěstí, ze jsme tam nejeli. Strhla to par autobusu a kamionu. Nicméně pak se počasí spravilo a bylo krasne s mraky. Takže podél pobřeží ano, ale chce to jet tam s úmyslem to projet, podivat se, ale lepší jsou parky a střední cast ostrova. Maledivy jdou, musíš chytnout dobrou cenu letenky, ale to se osefovat celkem dobře. Jen vím, ze bylo potreba mít domluvené ubytováni alespoň na jednu noc..jsou to nejake místní aerolinky a myslím ze přes net to šlo taky. Jinak celkove za vaši cenu super nabídka.. Fotky mrknu a nejaký sem hodím.. Jinak se klidně ptej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 reminescence na Gobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Kdyby jsi sháněl další, jsme 2 chlapi a jedeme kamkoliv. I když jsme plánovali opět kapverdy, ale ty ještě klidně rok počkají. Tome, v Berlíně bývají někdy koncem jara gay-parade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Tome, v Berlíně bývají někdy koncem jara gay-parade...jsem si myslel, že už je letos vygayovaný, zjevně ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 To Tenge: Díky za odpověď, určitě se na tebe obrátím pokud se výlet zrealizuje Mě se tedy co kde čtu, Srí Lanka začíná líbit, parku bych se asi vyhnul, moje výhoda je, že jsem jich nasosanej až až, jelikož tam mám kámoše a ty vždycky dělají vše proto aby jsme si to užily, tady by z nás tahali akorát šišky a užitek žádnej, jak píšeš. Spíš asi zkusím co nejlépe poznat ostrov jako takovej, nejlépe si půjčit nějáké to přibližovadlo asi malou motorku a jezdit" To Sect: Určitě, pokud se nápad stane realitou a bude místečko, určitě bych si na Vás vzpomněl, nevím tedy jak by jste si zvykali na elitního vojáka z Afganistánu, který mi to nadhodil, ale společně by to určitě něják dopadlo, pokud jste vy aspoň trochu normální Na Kili na mě furt řval, jakej mám nepořádek v baťohu, ve stanu a ták, voják no" Jinak co ti dám určitě vědět, až bude Gerlachův štít, tam by jsme se mohli třeba sejít, pojedu s rodinou a na výstup jsme zatím dva, prodlouženej víkend, pohoda" A pár fotek tedy, sluníčka není nikdy dost" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 To Sect: Určitě, pokud se nápad stane realitou a bude místečko, určitě bych si na Vás vzpomněl, nevím tedy jak by jste si zvykali na elitního vojáka z Afganistánu, který mi to nadhodil, ale společně by to určitě něják dopadlo, pokud jste vy aspoň trochu normální Na Kili na mě furt řval, jakej mám nepořádek v baťohu, ve stanu a ták, voják no" Jinak co ti dám určitě vědět, až bude Gerlachův štít, tam by jsme se mohli třeba sejít, pojedu s rodinou a na výstup jsme zatím dva, prodlouženej víkend, pohoda"Jsme normální a z vojáků si nic neděláme, takže pohoda. Gerlach se rád přidám, rodinu vezmu, ale nahoru půjdu sám. A jedna fatamorgána.......ta voda tam fak není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 A loď jsi mi taky připoměl, i když už delší dobu zaparkovanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Nejake fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 (upraveno) Jinak na gerlach se přidám taky.. Na otocku.. Víkend.Loni jsme byli chopok a dumbier Jinak klidne napiš. Upraveno 24. března 2013 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Lítáte po světě a přitom nejlepší je to tady (samé foto): http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/327024/V-Privoze-se-dneska-nic-nestalo.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel FK Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Nejake fotkyPěkný set! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Nejake fotky Tengu super fotky, ja tam letim pristi tyden, resil si nejak ockovani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Žlutou zimnici si dej, tou nic nezkazíš a navíc se ti bude hodit ve většině zemích po celém světě, já ji dostal na deset let. Navíc pokud budeš trochu přelétávat, tak je na Srí Lance myslím i povinná. Jo a máš to akorát, protože se očkuje deset dní před odletem! http://www.ockovani.cz/sri-lanka/ Tengu super fotky, ja tam letim pristi tyden, resil si nejak ockovani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Žlutou zimnici si dej, tou nic nezkazíš a navíc se ti bude hodit ve většině zemích po celém světě, já ji dostal na deset let. Navíc pokud budeš trochu přelétávat, tak je na Srí Lance myslím i povinná. Jo a máš to akorát, protože se očkuje deset dní před odletem! http://www.ockovani.cz/sri-lanka/ chlape to si moc nepotesil, nastesti nebudu cestovat do "odlehlejsich oblasti", tak tu zimnici asi vynechame (jedu s rodinou - deckam je 5 let).Navic mam obavy ze by mi tady (bydlim v emiratech) pichl tu vakcinu doktor z te oblasti kam letime a toto riziko podstoupit nehodlam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Zimnici jsme nemeli a ani po nás nic nechtěli.. Podle dr z cestovni mediciny neni povinna. Colombske venkovské letiště stalo za to.. Až budete vycházet z letiště tak se jede nejdrive jedním busem asi 250m, pak presednes na další bus, na malem autobusové nádraží na další .. Je to tam na hlavu..kdys nepojede té do severních oblasti, tak v pohode. Pro děti je tam dost divoké moře .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 (upraveno) Jinak ty proudy v moři tahají vždy po straně a na Mirrise to tahalo z obou stran ..ale byla asi nejhezčí.. A občas nejake to ditko proběhlo kolem s občas pěkně tvarovanou maminkou ( pekna třicítka) Upraveno 26. března 2013 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Jinak ty proudy v moři tahají vždy po straně a na Mirrise to tahalo z obou stran ..ale byla asi nejhezčí.. A občas nejake to ditko proběhlo kolem s občas pěkně tvarovanou maminkou ( pekna třicítka) no s deckama busem jezdit nebudeme, mame na celejch 10 dni pronajatej van i s ridicem :-) Mirrisu mame v planu na konci pobytu, celkova trase je Colombo-Kandy-Nuwara-Yala-Mirrisa-Gale-Colombo.Jak je to na pobrezi s komarama? Je to tak drsny jak popisujou ruzny servery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 (upraveno) Hele neni, my taky nevěděli a jeli jen tak ze tam max neco koupíme.. Ale doporučuju na noc moskytieru, ta se vyplatila. Nuwara elyia je krásná a Kandy taky. V Galle krom té holandské pevnosti ze 17. Stolet neni nc moc.. Možna trhy jsou zajimave a Ti šílení řidiči autobusu Upraveno 27. března 2013 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se