Jakubisko Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Oostende?Knokke. Na to, že ráno byl v Bruselu slejvák jako krá*a, tak odpoledne u moře azuro a voda jako "kafe" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Knokke. Na to, že ráno byl v Bruselu slejvák jako krá*a, tak odpoledne u moře azuro a voda jako "kafe" tak to je ale přece v Belgii normální. V Knokke-Heistu se člověk aspoň může kouknout i trochu po výlohách, chronometrů tam mají celkem dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Jedna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Tak já sem taky něco hodím.Rhodos,Faliraki... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 London Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 (upraveno) panedge : pekne fotky (.. jsem si vzpomnel na ty barevny kaminky na plazi.. kdyz se pekne nahrejou od slunicka, je docela p..l po nich doskakat do vody... ) Upraveno 31. července 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 trip to London teda jidlo v Oblixu ve strepu nic extra, musim rict.,Příště, až budeš plánovat Londýn, tak m.j. na Park Lane - sice "hotelová knajpa", ale fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 ten vodopád je bomba,ten by se mi líbil na zahradě tedy pokud nědělá rachot jak krá....va Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 No, konečně trocha toho sluníčka, paráda, dík za zlepšení nálady ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 tenge: Ta prvni fotka je magicka. To jsem jeste nikdy nezazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 tenge: Ta prvni fotka je magicka. To jsem jeste nikdy nezazil. Nekecej, v Boknu ses na to koukal z okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 A good one. :-) Na Boknu jsem se z okna dival na tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 tenge: Ta prvni fotka je magicka. To jsem jeste nikdy nezazil. tož si kup polarizační filtr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Polarizace nepolarizace na tu první pláž bych vyrazil hned. Několik let jsem neměl dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Jj polarizacni filtr je skvelej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 (upraveno) to vypada na indicky ocean. Upraveno 25. září 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 (upraveno) Jj polarizacni filtr je skvelej Ta druhá fotka je jasně rozbitý LCD monitor, to je jasný.................. :lol2: Upraveno 25. září 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Tipnul bych něco kolem Tasmánie a možná i australské Gold Coast... Tenge nás rozsekne . Třetí variantu mám Cookovy ostrovy, protože tam jsem to kdysi viděl na vlastní oči a ani si to neužil to vypada na indicky ocean. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 ja bych tipnul sri lanka. pac podobny odstin vody je na maledivach, ale tam zase nejsou vodopady a nebo mauritius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se