Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chtel bych se preptat kde se daji vsude sehnat remeny Hirsch. Na webu jsem toho moc nenasel a na oficialnich strankach je jen postovni adresa bez telefonu ci mailu. Potreboval bych koupit cca 6 kousku. U Altmana mi rekli, ze po objednani se na ne ceka cca 2 az 3 mesice, coz se mi zda ponekud moc na produkcni reminek. Pomohl by mi typ na Prahu ci Ostravu.

Dik

Mrazik

Guest Radius
Posted (edited)

Já teda vídám v centru Prahy Hirsch skoro v každém hodinářství. Velký výběr např. Kotva, přízemí, samostatné hodinářství za vchodem vlevo asi 30m, tam jsem viděl i ten co sháníš, asi měsíc zpět ve více barvách...

Další v Alfě (vchod z Venclu) v "lodi" uprostřed, tuším, že se to jmenuje Letecké hodinky, tam se specializují na řemínky...

Edited by Radius
Posted
Já teda vídám v centru Prahy Hirsch skoro v každém hodinářství. Velký výběr např. Kotva, přízemí, samostatné hodinářství za vchodem vlevo asi 30m, tam jsem viděl i ten co sháníš, asi měsíc zpět ve více barvách...

Další v Alfě (vchod z Venclu) v "lodi" uprostřed, tuším, že se to jmenuje Letecké hodinky, tam se specializují na řemínky...

V Alfě se na řemeny určitě nespecializují. Pokud mě pamět naklame, tak tam Hirsche nemají.

Posted
Je ale fakt, že v Alfě mají řemeny celkem slušný a výběr taky neni špatnej.

Ale jo, řemenů tam má dost. Pod pojmem speciálka si ale představuju něco jiného. Nemůžu si vzpomenout, jak to tam má s těma Hirschema, do pytle.

Posted

Tak se asi nakonec dohodnu u p. Simy. Uz jsem mu psal a zda se, ze budem schopnen splnit i me pozadavky na ruzne barvy prositi.

• 5 months later...