Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtel bych se preptat kde se daji vsude sehnat remeny Hirsch. Na webu jsem toho moc nenasel a na oficialnich strankach je jen postovni adresa bez telefonu ci mailu. Potreboval bych koupit cca 6 kousku. U Altmana mi rekli, ze po objednani se na ne ceka cca 2 az 3 mesice, coz se mi zda ponekud moc na produkcni reminek. Pomohl by mi typ na Prahu ci Ostravu.

Dik

Mrazik

Návštěvník Radius
Odesláno (upraveno)

Já teda vídám v centru Prahy Hirsch skoro v každém hodinářství. Velký výběr např. Kotva, přízemí, samostatné hodinářství za vchodem vlevo asi 30m, tam jsem viděl i ten co sháníš, asi měsíc zpět ve více barvách...

Další v Alfě (vchod z Venclu) v "lodi" uprostřed, tuším, že se to jmenuje Letecké hodinky, tam se specializují na řemínky...

Upraveno uživatelem Radius
Odesláno
Já teda vídám v centru Prahy Hirsch skoro v každém hodinářství. Velký výběr např. Kotva, přízemí, samostatné hodinářství za vchodem vlevo asi 30m, tam jsem viděl i ten co sháníš, asi měsíc zpět ve více barvách...

Další v Alfě (vchod z Venclu) v "lodi" uprostřed, tuším, že se to jmenuje Letecké hodinky, tam se specializují na řemínky...

V Alfě se na řemeny určitě nespecializují. Pokud mě pamět naklame, tak tam Hirsche nemají.

Odesláno
Je ale fakt, že v Alfě mají řemeny celkem slušný a výběr taky neni špatnej.

Ale jo, řemenů tam má dost. Pod pojmem speciálka si ale představuju něco jiného. Nemůžu si vzpomenout, jak to tam má s těma Hirschema, do pytle.

Odesláno

Tak se asi nakonec dohodnu u p. Simy. Uz jsem mu psal a zda se, ze budem schopnen splnit i me pozadavky na ruzne barvy prositi.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...