Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vím dobře, že hodinky na baterku tu nejsou populární, ale: rozhodlo se ve firmě koupit šéfovi k významnému jubileu hodinky a já jako "chronomagor" (rozuměj mám víc než jedny hodinky) jsem byl pověřen výběrem. Základní požadavky jsou vodotěsnost pro aktivního kanoistu, elektrika (nulový vztah k mechanikám u budoucího majitele) a univerzál design, tedy spíš k obleku, rozhodně žádná Suma apod. Napadá vás něco kromě casia? P.S. Nízká cena neplyne z malé oblíbenosti šéfa, ale z velikosti kolektivu :D

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Vím dobře, že hodinky na baterku tu nejsou populární, ale: rozhodlo se ve firmě koupit šéfovi k významnému jubileu hodinky a já jako "chronomagor" (rozuměj mám víc než jedny hodinky) jsem byl pověřen výběrem. Základní požadavky jsou vodotěsnost pro aktivního kanoistu, elektrika (nulový vztah k mechanikám u budoucího majitele) a univerzál design, tedy spíš k obleku, rozhodně žádná Suma apod. Napadá vás něco kromě casia? P.S. Nízká cena neplyne z malé oblíbenosti šéfa, ale z velikosti kolektivu :D

Skus v koscome pozriet znacku Hanowa - v danej cene urcite nieco najdes

par prikladov

6-5110-04-003.jpg6-495-04-007.jpg

6-553-04-003.jpg

Odesláno (upraveno)
když to patří spíše do tej kategorie SUMO.....to už jsou ty Festiny univerzálnější...... :)

To mas asi pravdu... V tomhle pripade budou Festiny idealni. A cenove jsou do 3k ( nevyznam se v nich )?

EDIT: Mozna jeste nejaka Casia klidne.....

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Ty multifunction se pohybují okolo 3000 kč....doporučuji vzít verzi na tahu. Sám mám starší model,dokoupil jsem k němu tah od Hirsche.....nejsou nijak velké,nepřekážejí.....hodně příjemné hodinky na běžné nošení.

Odesláno

Neda se noc delat, musim kopat za "svoji" znacku :)

Jdi do Hanowa. Treba bude sef, ac neznalec hodinek, potesen helvetskym krizem misto 12hod indexu a napisem swiss made.

Hanowy se mnou prave ted absolvuji dovolenou. Voda, dest, vylety atd zadny problem,jsou i dustojnym casomericem pri navsteve restaurace a zaroven i pri horske ture.

Odesláno
Díky, kouknu, značku neznám, ale jsou ještě dost "sportlich"

Ahoj, včera jsem koukal na Casio MTD-1058, ana digi, 200 m vodotěsnost, teploměr, stopky, budík. Hlavně jsou celonerezové včetně tahu a vypadají imho velmi dobře, ne moc překrášleně, ale jako solidní nástroj. Cena 2600-2900 Kč, link: http://www.hodinky.cz/casio-collection-mtd-1058d-1a1vef.html

post-2946-1250090450.jpg

Odesláno

Nechť se na mě odpůrci CASIA příliš nezlobí, ale podle zadání mi vychází buď CASIO, nebo CITIZEN. Hodinky mají být vodotěsné (tzn. aspoň WR100) a podle mých zkušeností by do nich pokud možno nemělo vůbec lézt (výměna baterie, nařizování). Další kritérium je konzervativní vzhled. Festiny v dané cenové relaci mají IMHO poněkud "Čong - look". Kdybych měl vybírat já, vyšli by mi z toho nejspíš tyto 3 kandidáti:

- Casio EFA 110D-1A: celé ocelové, WR100, lithiová baterie, bez korunky, cena do 2k

- Casio WVA 470DE-1A: rádiem řízené, sluneční pohon, WR 100, cena do 4k; sice plastové pouzdro, ale jinak takřka dokonalé. Jako hlavní výhodu vidím, že po celou dobu jejich životnosti se do nich nemusí sáhnout, nevýhoda je ta, že plastové pouzdro se časem ošoupe

- Citizen BM6630-51F: celé ocelové,ECO drive, WR100, cena do 4k; tyhle vypadají nejvíc oblekově, jako jedinou nevýhodu vidím, že jsou pouze analogové; když už quartz, tak aby měly aspoň budík

Kdybych to vybíral pro sebe, asi bych volil ty rádiem řízené - preferoval bych funkčnost, protože do civilizovaného prostředí stejně nosím mechaniky.

Obrázky jsou převzaty z webu prodejce (KOSCOM).

post-7426-1250145660.jpg

post-7426-1250146216.jpg

post-7426-1250146226.jpg

Odesláno

Díky všem za tipy, zatím mírně vedou Citizeny nebo tyto Len-nox - musím se ještě pořádně kouknout, co je to za značku a taky je vzít do ruky, protože fotka z webu je mizerná (aspoň doufám že je to fotkou)

post-5889-1250169916.jpg

Odesláno (upraveno)

Nechci rýpat, ale to je prostě strašná volba!!! Vsechno to Casio, Citizen i Lennox. Brrr. To nema s kulturou hodinek nic spolecneho. Kdyz mu date poukazku na veceri v Ambiente Brasileiro nebo poukazku na relaxacni vikend v Pivních lázních Chodová Planá (oboje moc dobře znám z vlastní zkušenosti) tak mu udelate vetsi radost.

Tohle mu prece nemuzete dát, takovou hrůzu, copak ses tady na fóru nic nenaučil?!?!? B)

Upraveno uživatelem Frantik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...