Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Deutscher napsal:
doplněk: "Bratrstvo Záchranářů"

nj asi jsem se nechal unést :thumbsdown_anim:

hele, deutschere, docela jsem chvili koketoval s myslenkou, ze bych si ty gecka poridil (i kdyz ne oranzove). po te smrsti fotek, prispevku a pochvalnych od me to docela preslo. za svou manzelku ti vyrizuji vrele diky, kazda nova akvizice, byt sebemensi, je kvitovana s nelibosti.

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  bandicoot napsal:
little_w: to nechápu, recenze je naopak celkem motivující

Deutscher: takhle používanej rescue tool jsem ještě neviděl

nejde o kvalitu ale o kvantitu... jsem za poslednich par dnu ponekud pregeckovan. ale to prejde.

Odesláno
  Deutscher napsal:
jo Frogmany :snorkle: doporuč nějaké pls zatím se v nich moc neorientuju.... :rolleyes::gun_bandana:

jo má ale ty 3 sek už jsou na mně moc dlouhé ;)

Ty jo nejake doporucit....

osobne bych pockal na tyto nove 6 band atomic (a ukazatel prilivu apod....)

001l1.jpg

Odesláno
  nAscA napsal:

jo presne po těchto jsem pátral na ebay ale kde nic tu nic kdy se mají prodávat? jsou skvělé :smile_anim:

Odesláno (upraveno)
  nAscA napsal:

Ja na ne cekam :thumbsup_anim: Jen se trochu desim te ceny ....

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
  bandicoot napsal:
little_w: to nechápu, recenze je naopak celkem motivující

Deutscher: takhle používanej rescue tool jsem ještě neviděl

jo mám už ho 2 roky a dostává zabrat ale pořád slouží na 120percent :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Hodinky mi právě dorazily, tak jestli to tu deutscherovi můžu zaplevelit pár vlastními postřehy. Deutscherovi se omlouvám, ale ať je to po kupě pro další chlapy v oranžovým (MIRO). Porovnávat budu s mudmany, který před tejdnem přešly ode mě k bráchovi. Nic nefotim, deutschera stejně netrumfnu.

Barva je fakt ulítlá. I přes tu zářivou barvu jsou očividně celkově menší než mudmany. Jsou lesklý, na první pohled vypadaj lehce "cheapový". Výhoda lesku ale je, že se neoleští :-) Na druhej pohled už je vidět perfektní zpracování, samotnej cifr a to spasování plastů okolo nemá chybu. Sekerka na podsvitu je boží. Řemen je na ruku 18cm tak akorát, na mudmanech byl asi o 2cm delší, na mě až moc. Řemen je tvrdší, takovej plastovější, spona má jeden trn. Tlačítka jsou lehce zamačkávací jako na telefonu, na mudmanech byly tvrdý a takový "membránový". Tohle je brnkačka a prsty nebrní. Dýnko je k mému překvapení titanový.

Kupoval jsem na hodinky.cz a vše proběhlo příkladně, dodání do týdne (s průběžnou omluvou, že nemohou dodržet avizovaný 3 dny), v plechovce, s CZ záručákem a CZ návodem a multilingvní bichlí včetně mnohojazyčnýho papírku "errata" kterej opravuje osudnou chybu v návodu ohledně nastavení automatickýho podsvitu.

Ač jsem nastavil "lunitidal interval" podle nejlepších výpočtů, stejně mi to příliv ve Žlutých lázních ukazuje v 6 a ne cca ve 3 (což je ten interval zaokrouhleně), asi je to tak dobře. Fázi měsíce mám korektně. Fajn dovolenková funkce je, že se dá listovat časem dopředu a vidět, kdy přes den bude odliv nebo příliv. Nastavování těchhle funkcí je jednoduchý, takže až dorazím třeba na honolulu, tak nastavení mi bude trvat asi 5 sekund. Nemusí to bejt jen na honolulu ;-) funguje to kdekoliv a tak víte kdy máte jít s dětma sbírat naplaveniny a mušle a kdy včas odejít.

Závěr: jsou fakt ulítlý, oproti univerzálnějším šedým mudmanům jsou čistě volnočasový. Jsou to snad první hoďky, který nemůžu vzít ke kvádru a to jsem velkej křupan. Líběj se mi dost, chtěl jsem hodně nápadný géčka, mám je a rychle si na ně zvyknu. Za mě jsou za 1 (bez hvězdičky kvůli tomu lesku).

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Gratuluju. Furt trvam ale na tom, ze ta barva je tak leda do sbirky ;)

Edit: oprava, prehledl jsem

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
  bandicoot napsal:
Dantechno: příležitostí kdy je dát na ruku bude nepochybně míň než u šedých mudmanů. O to to bude zářivější chvíle :-)

Tak mi je můžeš půjčovat. Já si před týdnem koupil oranžové boty a ty hodinky by k nim dost pasovaly.

post-1280-1250246546.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...