Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
cody: podle návodu má: 1,5sek a 3sek

Skoda ze podsviceni nefunguje podobne jako u Timex Indiglo. Tam po zmacknuti tlacitka muzes listovat funkcema a furt sviti. Na Mudmanech sviti, ze sotva stihnes odecist cas.

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Oprava mých poznatků uvedených výše...

Když jsem sundal šedé mudmany a nasadil oranžové gulfmany, nabyl jsem dojmu, že jsou menší. Ten samý pocit měl můj brácha.

Oba jsme se spletli. Když jsem to fotil, oba jsme se dost divili. Vždycky mě překvapí, jak barva a vzhled můžou oklamat smysly. Nejen že jsou hodinky stejně velké, ale i jejich řemeny stejně dlouhé.

post-2655-1250441619.jpg

post-2655-1250441672.jpg

Odesláno (upraveno)

Dovolim si vlozit odkaz z WUS kde se porovnana velikost par modelu G-Shock.

EDIT: Mozna by to bylo vhodno hodit i do G-Shock FAQ vlakna.....

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

mam ich v ciernej :speak_cool:

len celkom nechapem, ako nastavujete priliv/odliv v Prahe. To uz tam mate more?

Ja som to po nakupe studiroval, ale skoncil som na tom, ze to pre rieky nefunguje....alebo?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Snazim sa vypocitat "lunitidal interval" pre kosice (21°17") a nastavit to na svojich gulfmanoch, no som z toho cisty ch**j :suicide_anim:

Prosim, pomozte, dobri ludia :crying_anim:

• po měsících...
Odesláno

Chcem si kupit G-SHOCKY len riešim jednu dilemu.Tie hodinky čo sa mi pačia su na baterie.Konkretne modely G 9000-1 MUDMAN, G 9100-2 GULFMAN.Zaujmalo by ma vydrž baterie v praxi.Pretože na G-9100-2 udava vyrobca 7 rokov a na mudmany 3 roky.Viem že je to podla funkcii.Pripadne intenzity osvetlenia.

Chcel som solarne a rádiovo riadene.Lenže nikde sa nespomina vymena baterie.Brat ma CITIZENY a tie su solarne a bateria sa ma menit po 7 rokoch.Tak som chcel len vediet ako to je v praxi.Ved nabijatelna bateria večne nevydrži.A preto chcem vediet či sa oplati priplatit za solarne.

Za odpovede vam ďakujem.

Odesláno

Dik za odpoved.Nie som niako limitovaný rozpočtom na nakup hodiniek.Len som sa poteboval ujistiť.No tak na vyber mi zostali tieto modely.Skusim to niako zhrnut.

GW 9000A-1 +odolnost voči špine a prachu

+spona, která má dva jazýčky,6 vystupkov na zadnej strane nepoti sa ruka

-Multiband 5 budikov ktoré sa mi nepačia

GW 9100-1 +Titanove puzdro,šrobiky,zadna strana

+Čitatelny velky displej

+dielenske spracovanie

- žiadne

Tak možte poradit viem že je tu na fore par ludi ktoré ma GW 9100-1.Tak by som uvital nazory,pripadne mi poradte čomu sa vyhnut.Alebo dajte niaku radu.

• Po letech...
Odesláno

Jsou super!Včera mi došly také oranžové,které jsem si na základě téhle recenze objednal.Ty hodinky mají jedinou chybu- oranžová mohla být oranžovější,zářivější.Ta stávající má v sobě jakoby šedivý ,sotva postřehnutelný, půlton,což až tak nevadí .Pro ty,kteří mají oranžové myšlenky a KTM bezva Posted ImagePosted Image

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Jen tak na doplnění, rozhodoval jsem se při koupi mezi Mudman a Gulfman, nicméně dal jsem přednost Mudmanům. Jsou si podobné ve zpracování displeje, ale dýnko bude na Gulfu o něco lepší, protože Mud má na dýnku protiskluzové profily, které mi moc nesedí, ale jinak jsou super oba typy... oranžová je vyloženě extravaganza, ale zase na druhou stranu je člověk nepřehlédne... :-))))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...