Přejít na obsah

Prosbička pro všechny...

Doporučené příspěvky

obávám se, že pokud má nějakej automat na hlasy, že ho poslední den nechá jet pořád bez ohledu na to, jestli vede nebo ne. Teď jen dorovnává, ale poslední den to rozjede naplno a jsme v pytli

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli ma ten automatickej hlasovator po pul minute, tak jsme stejne nahrany. Misto hodiny to necha zapnuty celej posledni den a .....

Já přesně nevím, jak to funguje, ale podle mě si tam může nastavit jakokoli intenzitu hlasování chce, ale nechce moc budit pozornost, tak se počtem hlasů drží přibližně na tom našem. Pokud s tím Spektrum něco neudělá, tak stejně nemáme šanci, nastaví to před půlnocí na hlasování po vteřinách.

Odkaz ke komentáři

Vidím to podobně jako Dantechno. Netřeba si dělat grafy našeho pozvolného a jeho skokových přírůstků. Teď jede jen tak na udržení aby neztratil velký odstup, ale je to předem ztracený boj.

Já osobně bych právě jeho nereálné (protože pravidelné) skokové přírůstky nahlásil pořadateli soutěže.

Odkaz ke komentáři

naší teorii o jeho nefér získávání hlasů nasvědčuje i to, že nelze na internetu nikde najít jeho snažení o získání hlasů od uživatelů internetu. Pochybuju, že by držel tempo s offline agitkou, když tady hlasuje každý z nás a ještě rozhazuje sítě po svých známých. Pokud se nepletu, tak "naše" video bylo přidáno později s velmi výrazným handicapem, oproti pirátovi, který měl solidní hlasový náskok, ten ztratil a najednou zase drží tempo. Spectrum by s tímhle mělo něco udělat. Rozhodně bych je na to neustále upozorňoval

Odkaz ke komentáři

naší teorii o jeho nefér získávání hlasů nasvědčuje i to, že nelze na internetu nikde najít jeho snažení o získání hlasů od uživatelů internetu. Pochybuju, že by držel tempo s offline agitkou, když tady hlasuje každý z nás a ještě rozhazuje sítě po svých známých. Pokud se nepletu, tak "naše" video bylo přidáno později s velmi výrazným handicapem, oproti pirátovi, který měl solidní hlasový náskok, ten ztratil a najednou zase drží tempo. Spectrum by s tímhle mělo něco udělat. Rozhodně bych je na to neustále upozorňoval

Nebylo by efektivnejsi taky sehnat ten prihazovator hlasu? :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Nebylo by efektivnejsi taky sehnat ten prihazovator hlasu? :crying_anim02:

Jistěže bylo. Myslím, že se dá sehnat na nějakých polských stránkách. Jmenuje se sniper nebo tak nějak. Doufám, že si vzpomenu dřív, než bude pozdě :( .

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Jistěže bylo. Myslím, že se dá sehnat na nějakých polských stránkách. Jmenuje se sniper nebo tak nějak. Doufám, že si vzpomenu dřív, než bude pozdě :( .

Jestli chce strilet ostryma a Spektrum s tim nic nedela tak si to nainstalujeme ... Uvidime jak s hlasovanim zamava Sniper na 20 pocitacich. :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Jestli chce strilet ostryma a Spektrum s tim nic nedela tak si to nainstalujeme ... Uvidime jak s hlasovanim zamava Sniper na 20 pocitacich. :gun_bandana:

Ještě tak nejásej :( , psal jsem, že ani nevím, kde ho najít, jak se jmenuje a nakonec ani nevím, jak funguje.

Odkaz ke komentáři

Na Spektrum to bylo hlášeno v pondělí, zatím mně jen přišlo upozornění, že mejl si někdo otevřel. Podle mě pirát bude držet mírný náskok a v pondělí to rozbalí, od zítřka su do neděle mimo štatl, ale budu hlasovat přes mobily, nezbývá nic jiných než poslední den zapojit všechny zdroje a zkusit výpad. Každopádně teďkom to tam nahrnul řádně :huh:

Odkaz ke komentáři

Midlochův klip je pod lištou s touto upoutávkou: "Dokážete to přetrumfnout něčím extrémnějším? V kategorii ?Dobrodružství? získal tento film zatím rekordní počet hlasů." No jestli vyhrajou piráti jako extrémnější klip... :suicide_anim:

Dneska jedu na dovču, poslední klik - chlapi nedejte se, držím palce!

Odkaz ke komentáři

pár postřehů ze soutěžních podmínek: budu citovat

"Organizátor (respektive tvůrce webových stránek) bude považovat za výherce Soutěže toho, kdo na jeho stránky nahraje krátký film, který získá nejvíce hlasů od registrovaných návštěvníků internetových stránek www.spektrumvideo.com"

1) kdo je registrovaný návštěvník jejich internetových stránek? Já se nikde neregistroval

2) Soutěž je rozdělena do kategorií, ale o vítězi rozhodne nejvyšší počet hlasů, pravděpodobně napříč kategoriemi, takže bych si dal pozor i na Lukáška s Patrikem v nafukovacím bazénku, protože ten má taky solidní hlasy.

"Účast v soutěži je bezplatná a mohou se jí zúčastnit výhradně svéprávné fyzické osoby s bydlištěm v České republice"

"Pirátska loď v Tunise" + "Koniec" - no asi tady bydlí, no

edit: každopádně autor kozy zvolil zajímavou soutěžní taktiku, dal tam dvě verze :-) Smůla, i kdyby dojila krev, tak už je v háji :-)

Upraveno uživatelem tarmi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...