Skalamander Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 letadlo je hodne vymakany. aji ten drak. ale kdyz me poprosi mala princezna, tak dost dobre nemuzu nevyhovet, ne? Pro 17ku to bude alespoň velice cenná lekce, pokud se někdy bude zabývat veřejnými zakázkami, že nejlepší návrh nemusí být ten vítězný. Já kdybych dostal v mládí takovu lekci, tak bych se teď v práci tolik nedivil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Ještě na 11 klikejte, ať to dotáhneme na 400. EDIT: Někdo tam změnil nastavení a nejde hlasovat víckrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 taky na to koukam, to su zvedavej, co udelaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 (upraveno) 400 EDIT: Mimochodem, to c. 8 je opravdu nejlepsi... Smula, no... Upraveno 27. června 2010 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Tak se mi to tak rozleželo v hlavě a přiznám se že je mi všelijak. Přestavuji si jak bych vysvětloval svému klukovi, že jeho obrázek je sice nejlepší ale někdo má víc známých takže vyhrál. Jestli takhle budeme vychovávat děti tak nechci vidět jak to tu bude vypadat za 10 ... 15 ... 20 let. Měli by jsme se nad sebou zamyslet. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Ještě na 11 klikejte, ať to dotáhneme na 400. EDIT: Někdo tam změnil nastavení a nejde hlasovat víckrát. ted sem to zas zkousel, na ostatni klikat jde, jen na 11ku ne, to mi prijde jako pekna svinarna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 ted sem to zas zkousel, na ostatni klikat jde, jen na 11ku ne, to mi prijde jako pekna svinarna Heh, uz to zas de. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Drak je nejhezčí... musí se to nějak vyrovnat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Mohl bych taky poprosit o nejake to kliknuti? Znama chce byt na syna jeste pysnejsi, o vyhre ani nemluve. http://isport.blesk.cz/vteriny-vitezstvi/profil/504#voteBox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 To je dobrá fotka Donutsi! Hlas jsem odeslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 tak jsem tam taky jeden poslal...sport se má podporovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 mas ho tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 ...a další - moc pěkná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Mas ho tam, kdybych chtel hlasovat zodpovedne asi bych hlas soupnul jinam, ale to nic nemeni na tom, ze i tahle fotka je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 taky hlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal85 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 hezkou fotku jsem ocenil svým hlasem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se