Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Další OT, ale nemáte někdo ověřený tip na rozumný bydlení v New Yorku? Řeším to už dva dny, nechci dávat za 8 nocí 3500 USD, ale taky nechci bydlet se švábama v nějaký kůče :).

Preferuju Manhattan, de facto až po 59. ulici. Mám prolezlý weby homelidays.com (tam mám pár tipů) a booking.com. Termín výletu 23. - 31. říjen. Limit na ubytko 2400 USD totál (tj. včetně daní a poplatků).

Dík :).

edit: cena

Edited by KFL
Posted
Další OT, ale nemáte někdo ověřený tip na rozumný bydlení v New Yorku? Řeším to už dva dny, nechci dávat za 8 nocí 3500 USD, ale taky nechci bydlet se švábama v nějaký kůče :) .

Preferuju Manhattan, de facto až po 59. ulici. Mám prolezlý weby homelidays.com (tam mám pár tipů) a booking.com. Termín výletu 23. - 31. říjen. Limit na ubytko 2400 USD totál (tj. včetně daní a poplatků).

Dík :) .

edit: cena

http://www.theroosevelthotel.com/

Byl jsem tam naposled v kvetnu, je to super poloha u Grand Central, takze kousek vsude - hlavne Broadway a Times Square. Neni to Four Seasons, ale nejake standardy to drzi. I kdyz Manhattan je des i v hotelech typu Sheraton nebo Hilton.

Posted (edited)

Dík, mrknu! I když s cenou 3200 je to trošku přes limit ;). Je to holt NYC, asi budu muset s cenou nahoru :).

Edited by KFL
Posted (edited)
Dík, mrknu! I když s cenou 3200 je to trošku přes limit ;) . Je to holt NYC, asi budu muset s cenou nahoru :) .

Nevím nepočítal jsem současnou cenu, ale určitě dávají slevy - minimálně víkend za cenu jednoho dne atp. Případně se vyplatí sehnat si v entomologických sbírkách nějakého cockroache a přinést na recepci s nárokováním dalších slev :-)

Nebo jeden z nejslavnějších hotelů - manhattanský Alladin ( http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g6...y_New_York.html )

Edited by frista
Posted
Případně se vyplatí sehnat si v entomologických sbírkách nějakého cockroache a přinést na recepci s nárokováním dalších slev :-)

Hahahaha :D :D.

Alladin nemá volno ... mno tak uvidíme, přidal jsem si ho do seznamu vytipovaných míst :). Dík ještě jednou.

Posted
Objednavky na hodinky prijimas do kdy ? ;)

Pánové, jestli víte kam jít tak fajn, ale přísahám, že jsem na 57. neobjevil žádnou nabídku, která by mně dostala do kolen. I tam to byly občas krámy, že bych se bál vysolit takový prašule na dřevo a výběr nic moc. Stará dobrá Evropa ...

Posted

Objednávky nepřijímám, sorry :). Ale na Fulton St je prý nějakej shop, kterej stojí za to, tak uvidíme. Jen musím z kolegy vymámit adresu :).

Posted (edited)
Objednávky nepřijímám, sorry :). Ale na Fulton St je prý nějakej shop, kterej stojí za to, tak uvidíme. Jen musím z kolegy vymámit adresu :).

Na Fulton je malinkej krámeček, nic moc. Lepší je 57.st tam je několik obchodů, a dva velký seconhandy. Bacha na otvíračku, ctí všude šábes.

Edited by Cyber
Posted
Na Fulton je malinkej krámeček, nic moc. Lepší je 57.st tam je několik obchodů, a dva velký seconhandy. Bacha na otvíračku, ctí všude šábes.

Dík za tip! :)