KFL Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 (upraveno) Další OT, ale nemáte někdo ověřený tip na rozumný bydlení v New Yorku? Řeším to už dva dny, nechci dávat za 8 nocí 3500 USD, ale taky nechci bydlet se švábama v nějaký kůče . Preferuju Manhattan, de facto až po 59. ulici. Mám prolezlý weby homelidays.com (tam mám pár tipů) a booking.com. Termín výletu 23. - 31. říjen. Limit na ubytko 2400 USD totál (tj. včetně daní a poplatků). Dík . edit: cena Upraveno 23. srpna 2009 uživatelem KFL
frista Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 Další OT, ale nemáte někdo ověřený tip na rozumný bydlení v New Yorku? Řeším to už dva dny, nechci dávat za 8 nocí 3500 USD, ale taky nechci bydlet se švábama v nějaký kůče . Preferuju Manhattan, de facto až po 59. ulici. Mám prolezlý weby homelidays.com (tam mám pár tipů) a booking.com. Termín výletu 23. - 31. říjen. Limit na ubytko 2400 USD totál (tj. včetně daní a poplatků). Dík . edit: cena http://www.theroosevelthotel.com/ Byl jsem tam naposled v kvetnu, je to super poloha u Grand Central, takze kousek vsude - hlavne Broadway a Times Square. Neni to Four Seasons, ale nejake standardy to drzi. I kdyz Manhattan je des i v hotelech typu Sheraton nebo Hilton.
KFL Odesláno 23. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 (upraveno) Dík, mrknu! I když s cenou 3200 je to trošku přes limit . Je to holt NYC, asi budu muset s cenou nahoru . Upraveno 23. srpna 2009 uživatelem KFL
frista Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 (upraveno) Dík, mrknu! I když s cenou 3200 je to trošku přes limit . Je to holt NYC, asi budu muset s cenou nahoru . Nevím nepočítal jsem současnou cenu, ale určitě dávají slevy - minimálně víkend za cenu jednoho dne atp. Případně se vyplatí sehnat si v entomologických sbírkách nějakého cockroache a přinést na recepci s nárokováním dalších slev :-) Nebo jeden z nejslavnějších hotelů - manhattanský Alladin ( http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g6...y_New_York.html ) Upraveno 23. srpna 2009 uživatelem frista
KFL Odesláno 23. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 Případně se vyplatí sehnat si v entomologických sbírkách nějakého cockroache a přinést na recepci s nárokováním dalších slev :-) Hahahaha :D. Alladin nemá volno ... mno tak uvidíme, přidal jsem si ho do seznamu vytipovaných míst . Dík ještě jednou.
Baker Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 Objednavky na hodinky prijimas do kdy ?
frista Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 Objednavky na hodinky prijimas do kdy ? Pánové, jestli víte kam jít tak fajn, ale přísahám, že jsem na 57. neobjevil žádnou nabídku, která by mně dostala do kolen. I tam to byly občas krámy, že bych se bál vysolit takový prašule na dřevo a výběr nic moc. Stará dobrá Evropa ...
KFL Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Objednávky nepřijímám, sorry . Ale na Fulton St je prý nějakej shop, kterej stojí za to, tak uvidíme. Jen musím z kolegy vymámit adresu .
Cyber Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 (upraveno) Objednávky nepřijímám, sorry . Ale na Fulton St je prý nějakej shop, kterej stojí za to, tak uvidíme. Jen musím z kolegy vymámit adresu . Na Fulton je malinkej krámeček, nic moc. Lepší je 57.st tam je několik obchodů, a dva velký seconhandy. Bacha na otvíračku, ctí všude šábes. Upraveno 24. srpna 2009 uživatelem Cyber
KFL Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Na Fulton je malinkej krámeček, nic moc. Lepší je 57.st tam je několik obchodů, a dva velký seconhandy. Bacha na otvíračku, ctí všude šábes. Dík za tip!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se