dr.snake Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 mne sa nejako zapačili tieto a asi si ich aj kupim ..v nereze a v modrom...a komu sa nepačia nech si nosí cibule vo vačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 prosím vás, celý vlákno jsem si přečetl, ale stále nevím, jak se ty diodový hodinky čtou. Asi jsem blbej, ale z řádků nebo sloupečků diod nedokážu pochopit kolik je vlastně hodin. mohl by mě někdo poučit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Jako digitalky mam moc rad , ale tyhle LEDky me vubec neberou.... Prijde mi to jak takovej cirkus na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 prosím vás, celý vlákno jsem si přečetl, ale stále nevím, jak se ty diodový hodinky čtou. Asi jsem blbej, ale z řádků nebo sloupečků diod nedokážu pochopit kolik je vlastně hodin. mohl by mě někdo poučit? tady se to řešilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 asi jsem trotl, to jako nejdřív spočítám diodky, násobím konstantou 5, přičtu vedlejší sloupeček atd? Strašný, kdo to vymyslel a kterej masochista nebo matematickej fanatik tohle nosí? To bych se radši někoho zeptal, nebo vyhrabal z kapsy mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej74 Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Po designovej stranke nie je co kritizovat........ ale je to kazdeho vec ci ano alebo nie , ja nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Líbí se mi různé technické vychytávky, ale toto opravdu nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 mne sa nejako zapačili tieto a asi si ich aj kupim ..v nereze a v modrom...a komu sa nepačia nech si nosí cibule vo vačku Ja jsem tyhle koupila jako vanocni darek a majitel je z nich nadsen. Kdo je trochu binarne zdatnej, tak cas odecte raz dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 binarne zdatni sme tu viaceri, kazdopadne poprosim zodpovednu osobu nech toto vlakno uprace medzi ostatne baterkove a digi zalezitosti... PROSIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se