Phepe Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Dobrý den, jsem tu nováček, ale jak jsem četl nějaké příspěvky či recenze, tak jsem zjistil, že mnoho lidí tu má zajímavé modely hodinek a zkušenosti v oboru hodinářství. Chtěl bych si koupit nějaké slušné hodinky, ale jelikož jsem student, tak bych do nich nechěl dát více jak 2000Kč. Mám na mušce tyhle Primky: http://hodinky.inshop.cz/hodinky-prim/pans...-07-quartz.html Jinak mi na značce nezáleží, pouze chci aby byly vodotěsné do 100m, byly přesné(samozřejmě v rámci možností - vím, že extra přesné hodinky za 2K neseženu) analogové a tak nějak slušivé. Snad nejsem moc náročný. Děkuji za jakékoliv rady.
Adam99 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Ty Primky jsou čínské, někde tady jsou fotky po nějaké době užívání a rozhodně nesvědčí o nějaké extra kvalitě. Podobný styl jsou např. Casia MTD-1054-1AVEF , někdo už je tady kupoval a byl spokojený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PepaSFI Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 přesnost hodinek moc nezávisí na ceně, i levné quartz budou přesnější než většina mechanických mnohem dražších. Kouzlo mechanik je v něčem jiném ale k tomu se každý musí dobrat sám, to nejde dost dobře vysvětlit. Ale k hodinkám, na běžné nošení, každodenní otloukání proč ne. Vzhledově ujdou, ty strojky taky nejsou nejhorší ale k tomu by se asi jiní vyjádřili líp. já jsem sice hodinář vzděláním ale v oboru nepracuju a tak nemám zkušenosti z praxe. K vodotěsnosti, 100 metrů obvykle znamená že to snese běžné plavání, maximálně nějaký ten šnorchl do pár metrů. A samozřejmě to chce nechávat otestovat těsnost. Dobrá rada na závěr: Kup tyhle primky a honem odtud utíkej! jinak za půl roku koupíš někde v bazaru první mechaniky, pak začneš šetřit na lepší, pak shánět po aukcích a snít o tom jak bys jednou chtěl mít něco z fakt vysoký hodinařiny a budeš v tom až po uši :-)
ricous Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Pokud si nechceš koupit na začátek nějaké starší automaty, tak ve stylu potápek funglovky máš tyhle, a jen 400,- přes limit... http://aukro.cz/item716727551_citizen_auto...ladem_nove.html
JHonza Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Dobrá rada na závěr: Kup tyhle primky a honem odtud utíkej! jinak za půl roku koupíš někde v bazaru první mechaniky, pak začneš šetřit na lepší, pak shánět po aukcích a snít o tom jak bys jednou chtěl mít něco z fakt vysoký hodinařiny a budeš v tom až po uši :-) Já bych řekl radši ty Casia, s těmi mám celkem dobré zkušenosti (nenadchnou, ale taky nezklamou a vydrží skoro všechno). A dají se mezi nimi vybrat i takové, které neurážejí vkus. S MPM PRIM žádné zkušenosti nemám, ale tady na fóru jsem o nich moc dobrého nečetl. A co se týče citace: PepaSFI to snad psal o mně
abbot Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 A co něco od invicty, při současným kurzu dolaru by ses měl v pohodě vejít, jen s tou přesností to nebude tak slavný, málo automatů může soupeřit s quartzem , ale zase maj duši ... vevnitř by měla být MIOTA se kterou sem nikdy neměl žádný problém... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JII. Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 To laikovi (jako jsem já) trochu evokuje Rolex.
abbot Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 To laikovi (jako jsem já) trochu evokuje Rolex. Tak jasný,to víš že se insiporvali, ale ono zrovna co se diversek týče je inspirace omegou/rolexem poměrně běžná záležitost a už mi to ani nepřijde ...
rud111 Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Teď jsem právě z Ruska koupil automaty Vostok Amfibia s vodotěsností 200 M - viz můj příspěvek v tématu Ruské hodinky -> Amfibia - nějak nevím, jak dostat přímo do příspěvku link na jiný příspěvek :-( Za 1000 Kč máš mechanické hodinky - pravda ne příliš moderního vzhledu.
rud111 Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 takhle díky kibi, už jsem to pochopil - hlava dobrá, ale pomalá :-)
Phepe Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 ty jsem mel a byly skvely... Ty Citizen se mi libí a 400 Kč přes bych dal, moc díky za tip!!
Phepe Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Všem díky moc za rady a tipy, určitě si něco vyberu.
Jakubisko Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Nedelej zadne kompromisy... Orient Divers
JHonza Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Nedelej zadne kompromisy... Orient Divers Jo, ty vypadají moc hezky. I cena je velice sympatická
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se