Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pecimo, ďakujem za informácie o G-čkach. Len jedna vec - Prosím ťa, kontroluj si po sebe pravopis... ;) Napr.:

ja som mal uz asi 5 g-shockov a po roku sa mi zacali vsetky zahmlievat zvnutra...vzdy ked v zime vyjdem von si zabehat alebo bikovat kym sa nejak v nich nevyrovna teplota mam zahmlene sklicko zvnutra,a nerobil som so ziadnymi nijake extremy,akurat horuce kupele,otuzovanie,prechody z tepla do zimy,plavanie, skratka robim s nimi iba bezne veci a okrem toho zahmlievania je vsetko ok funguju napriek tomu.vlastne este jedno negativum rozpadol sa mi remienok na jednych asi desat krat taky kovovy co je pospajany tymi trubickami so strunkou to sa furt rozhegle a odtrhne konkretne na The G MTG-930D-8VER

Upraveno uživatelem martin1974
  • Odpovědi 166
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

V prípade dislexie sa ospravedlňujem za moju nemiestnu prosbu. Pravopis sa tu už riešil, niektoré príspevky sa nedajú čítať...

Moje mudmany sa pri prechode zo zimy do tepla nerosia. Vyskúšané pri dosť intenzívnom striedaní lyžiarskeho svahu s čajovňou. Možno je to tým, že sú v podstate nové.

Upraveno uživatelem martin1974
Odesláno

no mezi náma, mě úroveň internetové gramatiky taky pěkně štve. přijde mi to jako ostuda - skoro každý tady umí anglicky a přitom nezvládá mateřský jazyk. lidi by si na to ve vlastním zájmu měli dávat bacha. jsme snad rozumní a dospělí lidé a kdo není dospělej, tak tím hůř, měl by si to pamatovat ze školy. zrovna otázka i/y je do očí bijící...

(já píšu bez velkých písmen na začátku, ale to je záměr, resp. jsem tak zvyklej.)

ale k tématu - vyzkoušel jsem, že se zamlžej v podstatě jakýkoli hodinky co mám, při teplotním šoku se prostě na sklíčku vysráží zabudovaná vlhkost. nedá se to brát asi ani jako nedostatek..

Odesláno

No sorry, ale psat bez velkych pismen je to same jako zamena i/y.

Mne se gecka teda nemlzi. Pravda posledni dobou nosim jen Frogmany, ale zadne zamlzeni jsem nikdy nemel.

Odesláno (upraveno)
Jestli se rosí zevnitř,tak to chce přetěsnit a to dost rychle.

při kontaktu se sněhem, což teď není problém, se sklíčko v místě doteku sněhu zevnitř zamlží, to se podle mě možná dá očekávat... už jsem o tom psal. dělají mi to oboje g-shocky, dvoje seika automaty i monstra. rozdíl teplot je dost výraznej. tak nevím.. :mellow:

ale za pár vteřin to zmizí samozřejmě, abysme si rozuměli :)

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Mě se tedy géčka nemlží. Nedělal jsem sice extrémtest ale z bazénu do páry ok a pak zas do bazénu a taky ok. Nevím přesně o kolik je tohle stupňů, ale je to dost na projevení něčeho podobnýho. Zkoušeno se dvěma nebo třema různejma modelama v Praze i Brně.

Odesláno

sorry chalosi ked som niekoho urazil pravopisom ale jednoducho sa s tym nezapodievam co prve skoci to tam bude,a uprimne povedane je mi jedno co si o mne mislite,hodinky su moj zivotny konicek a som tu hlavne koli ludom co maju radi tiez hodinky...

ale k veci to som chcel ze vsetky gecka co som mal sa porvi rok nezahmlievali (skusal som aj extremi s nimi ked boli nove)takze ta vlhkost tam nebola od novoty,ale sa tam postupne dostala pouzivanim

uprimne povedane som s toho sklamani trosku G som si vibral preto ze mam rad neznicitelne veci

Pekný deň.

Odesláno
sorry chalosi ked som niekoho urazil pravopisom ale jednoducho sa s tym nezapodievam co prve skoci to tam bude,a uprimne povedane je mi jedno co si o mne mislite,hodinky su moj zivotny konicek a som tu hlavne koli ludom co maju radi tiez hodinky...

ale k veci to som chcel ze vsetky gecka co som mal sa porvi rok nezahmlievali (skusal som aj extremi s nimi ked boli nove)takze ta vlhkost tam nebola od novoty,ale sa tam postupne dostala pouzivanim

uprimne povedane som s toho sklamani trosku G som si vibral preto ze mam rad neznicitelne veci

Pekný deň.

v pohodě, já jsem to myslel spíš obecně. tady nám jde hlavně o společnou zálibu, že jo :). to co píšeš je zajímavý a moc dobrý světlo to na géčka teda nevrhá, zklamání chápu.

Odesláno
No a kolikrát jsi je nechával přetěsnit????? Za dobu,co je máš?

nedaval som si ich vobec pretesnit lebo vlastne vzdy ked to prislo to je druhu zimu od zakupenia,ma aj tak omrzely a kupil som si ine a nove,ale tak myslim ze pretesnit je zbitocne,urobil som to tak ze ich otvorim necham visusit na radiatore a uz sa nezahmlievaju...vsetky som potom dal brachovi a idu v pohodicke...vlastne aj ked sa zahmlievali tak ako vsetko ostatne ficalo dalej bez problemou takze inak ok.

este k teme co vsechno vydrzi G-SHOCK:ja sa priznam hodinky mam non stop na ruke,a som dost kazisvet...takze co sem s nima delal:kupanie v horucej aj chladnej vode,mnohocetne pady na bicykli,v opilosti hadzanie o stenu a do dialky...test v zamrznutej vode na -24 stupnou,umivanie hodiniek cca v 80stupnovej vode,umivanie technickym benzinom aj riedidlami,zvaranie brusenie obrabanie kovou,striekanie(potom treba tim riedidlom cistit:))...skratka take bezne veci vydrzia,aj ked niektore je na povrchu vidiet.

najsmutnejsi zazitok:kupil som si nove MTG-930D-8VER vazne som sa tesil a kukal na nich furt jak uchilak a asi po 5 dnoch som sa na bicykli rozbil uplne brutalne celi doskrabany a hodinky komplet doskrabane cele sklicko secko zle, asi dva metre som sa na nich suchal po asfalte...dllllllho som bol nahnevany na seba aky som hlupi...

Odesláno

Uz to mam - chyba neni v hodinkach! ;-)))))

I nerozbitne hodinky vyzaduji nejake primerene zachazeni.

nedaval som si ich vobec pretesnit lebo vlastne vzdy ked to prislo to je druhu zimu od zakupenia,ma aj tak omrzely a kupil som si ine a nove,ale tak myslim ze pretesnit je zbitocne,urobil som to tak ze ich otvorim necham visusit na radiatore a uz sa nezahmlievaju...vsetky som potom dal brachovi a idu v pohodicke...vlastne aj ked sa zahmlievali tak ako vsetko ostatne ficalo dalej bez problemou takze inak ok.

este k teme co vsechno vydrzi G-SHOCK:ja sa priznam hodinky mam non stop na ruke,a som dost kazisvet...takze co sem s nima delal:kupanie v horucej aj chladnej vode,mnohocetne pady na bicykli,v opilosti hadzanie o stenu a do dialky...test v zamrznutej vode na -24 stupnou,umivanie hodiniek cca v 80stupnovej vode,umivanie technickym benzinom aj riedidlami,zvaranie brusenie obrabanie kovou,striekanie(potom treba tim riedidlom cistit:))...skratka take bezne veci vydrzia,aj ked niektore je na povrchu vidiet.

najsmutnejsi zazitok:kupil som si nove MTG-930D-8VER vazne som sa tesil a kukal na nich furt jak uchilak a asi po 5 dnoch som sa na bicykli rozbil uplne brutalne celi doskrabany a hodinky komplet doskrabane cele sklicko secko zle, asi dva metre som sa na nich suchal po asfalte...dllllllho som bol nahnevany na seba aky som hlupi...

Odesláno

Mno...ono jde taky o to,že hodinky mohly ležet nějaký čas na krámě :) A i když jsou G-čka prezentované,jako odolné,tak úplně vše fakt nevydrží.

Ostatní hodinky by,zřejmě,nevydržely ani to,co ta G-čka.

Odesláno

Mě se G-éčka během posledních mrazů taky párkrát na chvíli lehce zamlžily při teplotním šoku. Mám je cca půl roku. Pokud bych je měl nechat přetěsnit, nepůsobí to na mě moc dobrým dojmem. Podotýkám, že jsem je nevystavil žádným extrémním situacím. Ještě malý dodatek. Zde zatracované výrobky čínských firem se mi nemlží ani jedny.

Odesláno

Přesně tak, kromě postatně horšího zacházení, než jaké mohou vydržet jakékoli hodinky, na žádné Casio (a asi ani na jiné hodinky) nesmí přijít nikdy ředidlo ani jiné rozpouštědlo. Od čeho to píšou v návodech....

Uz to mam - chyba neni v hodinkach! ;-)))))

I nerozbitne hodinky vyzaduji nejake primerene zachazeni.

Odesláno
Přesně tak, kromě postatně horšího zacházení, než jaké mohou vydržet jakékoli hodinky, na žádné Casio (a asi ani na jiné hodinky) nesmí přijít nikdy ředidlo ani jiné rozpouštědlo. Od čeho to píšou v návodech....

Redidlo bude mit vliv na vzhled plastoveho pouzdra ale vzhledem k tomu ze Gecka maji kovove telo tak by jim uskodit nemelo.. si myslim....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...