Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cz manuál nemám potuchy...

Anglický v pdf bez problémov na Casio stránkach - a snáď niekto už preloží...

Mimochodom chcel som si ich kúpiť na vianoce.

Ale dnes som ich mal v Banskej Bystrici na ruke a sklamanie.

Veľkosť ako tak v pohode (dúfal som, že budú väčšie), ale veľkosť číslic hlavného displeja času - neuveriteľne malé... :thumbsdown_anim:

A v tých horných displejoch - to je už úplné zúfalstvo - na tie takmer nevidím.... :thumbsdown_anim:

Je to zrejme daň za všetkú tú techniku, čo tam napchali...

Ale aj tak - nevidím na to!!!

Cena úplne prijateľných 180.- ? na pešej zóne (rovnaká ako na SK webe).

V Europa centre neuveriteľných tuším 219.- ?. :thumbsdown_anim:

Odesláno
  nas76 napsal:
Kruci a ja som myslel ze Rescue nie su Multiband,a teraz vidim ze su,no co uz ked uz ich mam :suicide_anim:

Co je to za model, ty uprostred, to se da koupit nebo je to nejaky tunning ?

Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Co je to za model, ty uprostred, to se da koupit nebo je to nejaky tunning ?

Tuning to asi nebude,to som nasiel tuchronomag

Upraveno uživatelem nas76
Odesláno
  grakij napsal:
@nas76 uz se to minimalne jednou resilo, ale bohuzel...

Bud ten anglicky nebo se musis ptat na konkretni veci.

Tak sa nehnevajte,moc sa tu este nevyznam,ale sam to neverim uz som ho nasiel :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno
  nas76 napsal:
Tak sa nehnevajte,moc sa tu este nevyznam,ale sam to neverim uz som ho nasiel :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Nikdo se nehneva jenom jsem konsatoval ;)

A pokud jsi jej nasel, podel se prosim s ostatnimi urcite se bude hodit vice lidem (i mne) :D Diky

• po 2 týdnech...
Návštěvník Ryo
Odesláno

Ahojte chalani. Moze mi prosim niekto poradit? Dnes mi dorazili GW 9200vky, som naozaj nadseny pretoze su krasne, ale nejako mi nesedi meranie teploty a barometrickeho tlaku...Po asi hodinke na balkone mi namerali teplotu cca 13,5 stupna (klasicky vonkajsi teplomer nameral 11 stupnov) a tlak 965 hPa pricom graf v cervenom "ocku" je zlozeny asi zo 6tich pixelov - zda sa mi taky neuplny a v pravej spodnej stvrtine mi v sekundovych intervaloch blika jeden pixel... Ked jemne zatlacim na SENSOR na lavej strane tak ma taku milimetrovu volu - citim, ze sa malino pohne akoby do vnutra. Je to normalne, alebo mam smolu a moze byt nieco poskodene? Hodinky som samozrejme kupoval nove, ale v USA - takze pripadna reklamacia je bezpredmetna... -_-

Dakujem za pomoc a ospravedlnujem sa ak je moj prispevok amatersky...

Návštěvník YPO
Odesláno
  Ryo napsal:
Ahojte chalani. Moze mi prosim niekto poradit? Dnes mi dorazili GW 9200vky, som naozaj nadseny pretoze su krasne, ale nejako mi nesedi meranie teploty a barometrickeho tlaku...Po asi hodinke na balkone mi namerali teplotu cca 13,5 stupna (klasicky vonkajsi teplomer nameral 11 stupnov) a tlak 965 hPa pricom graf v cervenom "ocku" je zlozeny asi zo 6tich pixelov - zda sa mi taky neuplny a v pravej spodnej stvrtine mi v sekundovych intervaloch blika jeden pixel... Ked jemne zatlacim na SENSOR na lavej strane tak ma taku milimetrovu volu - citim, ze sa malino pohne akoby do vnutra. Je to normalne, alebo mam smolu a moze byt nieco poskodene? Hodinky som samozrejme kupoval nove, ale v USA - takze pripadna reklamacia je bezpredmetna... -_-

nevím jestli ti to pomůže

Odesláno
  Ryo napsal:

Rovnaky "problem" som mal aj ja Pathfinder-och. Tlak aj teplotu treba nakalibrovat podla presneho meraca, potom uz meraju presne.

Návštěvník Ryo
Odesláno

Dakujem za odpovede. Este by som uvital nazor niektoreho z majitelov tohto modelu.

to Jaem : myslis kalibraciu ako je uvedena v navode ?

• po měsíci...
Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
Nemáte někdo nápad, jak protáhnout tah, aniž by se sundával, aby šli hodinky dát přes tlustou zimní bundu?

nemá volné dírky na sponě???? Pokud ne,tak se obávám,že bude muset dolů.......

Odesláno

Když mám naloženo strojení a zimní bundu, tak už nevychází" myslel, jsem, že bude existovat nějáký systém k prodloužení, nebylo by to přeci tak složité vyrobit. No nic, seženu delší tah, který ovšem v létě bude asi zbytečný:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...