Gryll16 Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2009 Cz manuál nemám potuchy... Anglický v pdf bez problémov na Casio stránkach - a snáď niekto už preloží... Mimochodom chcel som si ich kúpiť na vianoce. Ale dnes som ich mal v Banskej Bystrici na ruke a sklamanie. Veľkosť ako tak v pohode (dúfal som, že budú väčšie), ale veľkosť číslic hlavného displeja času - neuveriteľne malé... A v tých horných displejoch - to je už úplné zúfalstvo - na tie takmer nevidím.... Je to zrejme daň za všetkú tú techniku, čo tam napchali... Ale aj tak - nevidím na to!!! Cena úplne prijateľných 180.- ? na pešej zóne (rovnaká ako na SK webe). V Europa centre neuveriteľných tuším 219.- ?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nas76 Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Kruci a ja som myslel ze Rescue nie su Multiband,a teraz vidim ze su,no co uz ked uz ich mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Jsou, ale myslim, ze v dobe kdy jsem na ne koukal byly drazsi cca o 200 USD od cernych. Ted jestli to za to stoji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nas76 Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Aha tak preto,no nemusim teda banovat,dakujem za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Kruci a ja som myslel ze Rescue nie su Multiband,a teraz vidim ze su,no co uz ked uz ich mam Co je to za model, ty uprostred, to se da koupit nebo je to nejaky tunning ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nas76 Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 (upraveno) Co je to za model, ty uprostred, to se da koupit nebo je to nejaky tunning ? Tuning to asi nebude,to som nasiel tuchronomag Upraveno 11. října 2009 uživatelem nas76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 mozna tyto CASIO G shock G-GW-9200MBJ-1JF Men in Mat Black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 mozna tyto CASIO G shock G-GW-9200MBJ-1JF Men in Mat Black Dik, ty klasicke jsem mel, ale tyto vypadaj zajimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nas76 Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Neviete kde by som nasiel manual v cz k timto Risemankam dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 @nas76 uz se to minimalne jednou resilo, ale bohuzel... Bud ten anglicky nebo se musis ptat na konkretni veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nas76 Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 @nas76 uz se to minimalne jednou resilo, ale bohuzel... Bud ten anglicky nebo se musis ptat na konkretni veci. Tak sa nehnevajte,moc sa tu este nevyznam,ale sam to neverim uz som ho nasiel :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Tak sa nehnevajte,moc sa tu este nevyznam,ale sam to neverim uz som ho nasiel :thumbsup_anim: Nikdo se nehneva jenom jsem konsatoval A pokud jsi jej nasel, podel se prosim s ostatnimi urcite se bude hodit vice lidem (i mne) Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ryo Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Ahojte chalani. Moze mi prosim niekto poradit? Dnes mi dorazili GW 9200vky, som naozaj nadseny pretoze su krasne, ale nejako mi nesedi meranie teploty a barometrickeho tlaku...Po asi hodinke na balkone mi namerali teplotu cca 13,5 stupna (klasicky vonkajsi teplomer nameral 11 stupnov) a tlak 965 hPa pricom graf v cervenom "ocku" je zlozeny asi zo 6tich pixelov - zda sa mi taky neuplny a v pravej spodnej stvrtine mi v sekundovych intervaloch blika jeden pixel... Ked jemne zatlacim na SENSOR na lavej strane tak ma taku milimetrovu volu - citim, ze sa malino pohne akoby do vnutra. Je to normalne, alebo mam smolu a moze byt nieco poskodene? Hodinky som samozrejme kupoval nove, ale v USA - takze pripadna reklamacia je bezpredmetna... Dakujem za pomoc a ospravedlnujem sa ak je moj prispevok amatersky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Ahojte chalani. Moze mi prosim niekto poradit? Dnes mi dorazili GW 9200vky, som naozaj nadseny pretoze su krasne, ale nejako mi nesedi meranie teploty a barometrickeho tlaku...Po asi hodinke na balkone mi namerali teplotu cca 13,5 stupna (klasicky vonkajsi teplomer nameral 11 stupnov) a tlak 965 hPa pricom graf v cervenom "ocku" je zlozeny asi zo 6tich pixelov - zda sa mi taky neuplny a v pravej spodnej stvrtine mi v sekundovych intervaloch blika jeden pixel... Ked jemne zatlacim na SENSOR na lavej strane tak ma taku milimetrovu volu - citim, ze sa malino pohne akoby do vnutra. Je to normalne, alebo mam smolu a moze byt nieco poskodene? Hodinky som samozrejme kupoval nove, ale v USA - takze pripadna reklamacia je bezpredmetna... Dakujem za pomoc a ospravedlnujem sa ak je moj prispevok amatersky... nevím jestli ti to pomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Ahojte chalani. Moze mi prosim niekto poradit? Dnes mi dorazili GW 9200vky, som naozaj nadseny pretoze su krasne, ale nejako mi nesedi meranie teploty a barometrickeho tlaku...Po asi hodinke na balkone mi namerali teplotu cca 13,5 stupna (klasicky vonkajsi teplomer nameral 11 stupnov) a tlak 965 hPa pricom graf v cervenom "ocku" je zlozeny asi zo 6tich pixelov - zda sa mi taky neuplny a v pravej spodnej stvrtine mi v sekundovych intervaloch blika jeden pixel... Ked jemne zatlacim na SENSOR na lavej strane tak ma taku milimetrovu volu - citim, ze sa malino pohne akoby do vnutra. Je to normalne, alebo mam smolu a moze byt nieco poskodene? Hodinky som samozrejme kupoval nove, ale v USA - takze pripadna reklamacia je bezpredmetna... Dakujem za pomoc a ospravedlnujem sa ak je moj prispevok amatersky... Rovnaky "problem" som mal aj ja Pathfinder-och. Tlak aj teplotu treba nakalibrovat podla presneho meraca, potom uz meraju presne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corpse Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Ta vola je podla mna normalna. A aj ked si ich kupoval v USA mal by si mat rocnu medzinarodnu zaruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ryo Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Dakujem za odpovede. Este by som uvital nazor niektoreho z majitelov tohto modelu. to Jaem : myslis kalibraciu ako je uvedena v navode ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Nemáte někdo nápad, jak protáhnout tah, aniž by se sundával, aby šli hodinky dát přes tlustou zimní bundu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Nemáte někdo nápad, jak protáhnout tah, aniž by se sundával, aby šli hodinky dát přes tlustou zimní bundu? nemá volné dírky na sponě???? Pokud ne,tak se obávám,že bude muset dolů....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Když mám naloženo strojení a zimní bundu, tak už nevychází" myslel, jsem, že bude existovat nějáký systém k prodloužení, nebylo by to přeci tak složité vyrobit. No nic, seženu delší tah, který ovšem v létě bude asi zbytečný:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se