Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak je to tady. post-6982-1251478265.jpg

GWF-1000B-1 Frogman cenikova cena $853 USD - vydani 30 zari.

post-6982-1251478088.jpg

GWF-1000-1 Frogman cenikova cena $725 USD - vydani 20 zari.

post-6982-1251478081.jpg

Specifikace:

post-6982-1251478214.jpg

post-6982-1251478256.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno (upraveno)
  Gilius napsal:
Kdy je budeš mít???? :)

jako planoval jsem je , ale ty ceny mi vyrazily dech. Uvidime co s nimi udela ebay.....

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
  CzechJoker napsal:
Nevím, co řešíš. Furt jsou levnější než nejlevnější pořádné mechaniky a při současném kurzu až zas tak nevykrvácíš. A přestav si ten pocit, že je máš :newyear:

Zas takovej blazen nejsem, to bych si radsi trochu pridal a koupil treba z druhe ruky Fortis B-42......

Odesláno (upraveno)

Cena vice mene podle ocekavani. IMHO pujdou sehnat tak kolem $550. Hlavne je konecne znamo presne oznaceni.

za ty prachy bych koupil z druhe ruky jine frogmany

Upraveno uživatelem nAscA
  • po 5 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno
  majorZeman napsal:
Me se to zda dost .Dat tolik prasuli za digi ,ktery mam na noseni a kterym budu fakt zatapet.

Ale jinak se mi fakt moc libi :thumbsup_anim:

Jsou :thumbsup_anim:

• po 4 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno

Mně se taky docela líbí, ale osobně bych uvítal jiný ovládací prvky, ty stávající kovový "čudlíky" mi vyhovují opticky víc, působí jakoby víc bytelně, ale chápu, že na ovládání např. v neopren. rukavicích může být tohle lepší.. líbí se mi měsíční fáze..

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)
  V 11. 4. 2011 v 15:19, 'Ki?iSan-?' napsal:

nabízel mi je Stando výměnou za Hamiltony - zkus ho oslovit - názor na likviditu vyjadřovat nebudu :D

Chtěl jsem nějaký digitálky, hledal jsem nějaké pěkné a tyhle se mi líbily, cena už míň, tak se ptám. Za ty prachy se dá koupit už skoro Damasko a tím bych n....l třeba i Snowa, tak váhám právě.

Asi nakonec vezmu ty od standa, co prodává - G-Shock Mudman 9100, řízené rádiem jsou, tak budou dobrý. Ale ty frogy jsou moc pěkný, to zase jó.

Upraveno uživatelem Peta-Biker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...