francesko70 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Dobrý den pánové a popřípadě dámy. Jsem tady poprvé a dozvěděl jsem se o tomhle fóru od jednoho Vašeho člena. Osobně zastávám názor, že kvalitní značkové hodinky jsou jediný šperk u muže, který je akceptovatelný. Do teď jsem měl a vlastné mám pánské hodinky Maurice Lacroix. Ale už dlouhou dobu toužím po hodinkách TAG HEUER CARRERA automatic chrono CV2014.BA0794. rád bych se o nich dozvěděl co nejvíce, případně i názory lidí, kteří je mají. Je to docela velká investice, nicméně si myslím, že do "rodinného stříbra" patří i taková věc. V inzerátech zde jsem zjistil, že se čas od času vyskytnou ke koupi. Budu inzerci sledovat. Děkuju za případné odpovědi. :-)
frista Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 francesko70 napsal: Dobrý den pánové a popřípadě dámy. Jsem tady poprvé a dozvěděl jsem se o tomhle fóru od jednoho Vašeho člena. Osobně zastávám názor, že kvalitní značkové hodinky jsou jediný šperk u muže, který je akceptovatelný. Do teď jsem měl a vlastné mám pánské hodinky Maurice Lacroix. Ale už dlouhou dobu toužím po hodinkách TAG HEUER CARRERA automatic chrono CV2014.BA0794. rád bych se o nich dozvěděl co nejvíce, případně i názory lidí, kteří je mají. Je to docela velká investice, nicméně si myslím, že do "rodinného stříbra" patří i taková věc. V inzerátech zde jsem zjistil, že se čas od času vyskytnou ke koupi. Budu inzerci sledovat. Děkuju za případné odpovědi. :-) Myslím, že když se podíváš mimo hranice téhle republiky, uděláš líp. Tedy minimálně v cenách, u těch českých, které jsou cca o 30% přepálené nemá cenu diskutovat. Ostatně mnoho najdeš v různých rubrikách vlákna Tag Heuer, stačí hledat.
utrejch Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 francesko70 napsal: Dobrý den pánové a popřípadě dámy. Jsem tady poprvé a dozvěděl jsem se o tomhle fóru od jednoho Vašeho člena. Osobně zastávám názor, že kvalitní značkové hodinky jsou jediný šperk u muže, který je akceptovatelný. Do teď jsem měl a vlastné mám pánské hodinky Maurice Lacroix. Ale už dlouhou dobu toužím po hodinkách TAG HEUER CARRERA automatic chrono CV2014.BA0794. rád bych se o nich dozvěděl co nejvíce, případně i názory lidí, kteří je mají. Je to docela velká investice, nicméně si myslím, že do "rodinného stříbra" patří i taková věc. V inzerátech zde jsem zjistil, že se čas od času vyskytnou ke koupi. Budu inzerci sledovat. Děkuju za případné odpovědi. :-) Ja k nim mam po dvou letech jedinou vyhradu: pri normalnim obouchavani ocelove okraje, do nichz je zasazena tachy luneta, ziskavaji mini zoubecky a to nevypada moc hezky ...
Veronika Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Ahojky, jsem tu novacek, vubec se zde neorientuju, jen potrebuji radu... Chci koupit manzelovi na Vanoce hodinky Tag Heuer. Nasla jsem nabidku na jedny pouzite, no spise je mel ten clovek pry 3x na sobe - za slusnou cenu. Nechci koupit falzu, na co si dat pozor, co je nutne k hodinkam mit, je mozne rozpoznat original, aniz by se hodinky otevrely? Diky vsem moc za radu...posilam odkaz na hodinky http://www.aukro.cz/item757225258_tag_heue...calibra_rs.html Aukce za chvili konci, kdyby to neslo jiz otevrit, kopiruji to sem.. New model zakoupené 3/2009 původní cena 135.000 Kč pásek z krokodýlí kůže,automatic chronometr,datum,stopky, všechny doklady,záruka do 3/2011 -asi třikrát jsem je měl na ruce VSEM MOC MOC DEKUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lubik2004 Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 To: Veronika Ahoj. Tyto jsou určitě originál. Už jsem po nich na Aukru taky pokukoval. L.
lolohh Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 lubik2004 napsal: To: Veronika Ahoj. Tyto jsou určitě originál. Už jsem po nich na Aukru taky pokukoval. L. Prosím tě, jak se to z takových fotek pozná? Já tam nevidím nic.
Veronika Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 lubik2004 napsal: To: Veronika Ahoj. Tyto jsou určitě originál. Už jsem po nich na Aukru taky pokukoval. L. Diky moc!!!! Jeste jsem majitele hodinek poprosila o nafoceni dokladu puvodu hodinek, chci vedet, kde byly zakoupeny... Snad to vyjde
lubik2004 Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 lolohh napsal: Prosím tě, jak se to z takových fotek pozná? Já tam nevidím nic. Jak se tomu jen říká...... áááá... subjektivní názor. Už jsem jich holt pár viděl, origo i faků. L.
Veronika Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 lolohh napsal: Prosím tě, jak se to z takových fotek pozná? Já tam nevidím nic. Mam tedy poprosit o detailneji fota, vid? I dokladu...diiky
Dantechno Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Veronika napsal: Diky moc!!!! Jeste jsem majitele hodinek poprosila o nafoceni dokladu puvodu hodinek, chci vedet, kde byly zakoupeny... Snad to vyjde Domluvte se s nim na osobnim predani a dojdete je spolecne overit.
Veronika Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Dantechno napsal: Domluvte se s nim na osobnim predani a dojdete je spolecne overit. Kde mam hodinky nechat overit, kdekoliv v hodinarstvi nebo v nejakem specializovanem obchodu, ci v obchode, kde byly hodinky zakoupeny? Diky
lubik2004 Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Veronika napsal: Mam tedy poprosit o detailneji fota, vid? I dokladu...diiky Určitě se tady nejade nějaký klubák gentleman z Prahy, který by s Tebou na schůzku šel a poradil co a jak. L.
Dantechno Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Veronika napsal: Kde mam hodinky nechat overit, kdekoliv v hodinarstvi nebo v nejakem specializovanem obchodu, ci v obchode, kde byly hodinky zakoupeny? Diky Zkuste to napriklad u Dusaka.
lubik2004 Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 A nebo... když jsi připravená utratit za hodinky 80tis., možná by stálo za to koupit nové, ne? Třeba TH Carrera, TH Carrera Day-Date... atd.
lolohh Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 lubik2004 napsal: Jak se tomu jen říká...... áááá... subjektivní názor. Už jsem jich holt pár viděl, origo i faků. L. Aha. Takže vzhledem k tomu, že jsi už pár viděl, tak z těch rozmazanejch fotek poznáš, co je to zač? Koukám, že se mám ještě hodně co učit. Veroniko, nenaznačuji, že je to fake, snažím se nenaznačovat nic, protože z těch fotek nepoznám vůbec nic. Přijde mi divná jediná věc: člověk, kterej si koupí hodinky za 135 tisíc korun (jak píše v inzerátu) nemá pár tisíc korun na foťák, aby udělal fotku ze které bude něco vidět? Představa, že prodávám hodinky s vyvolávací cenou 80 tisíc korun a postnu do inzerátu takový fotky mi prostě není blízká. Kdybych foťák neměl, tak bych skočil za kamarádem, ať mi ty hodinky vyfotí, protože bych se za takový fotky styděl u hodinek za 3 tisíce korun. Opakuji - nenaznačuji, že to je fake, říkám, že já z těch fotek poznám prd. Ideální by bylo se zachovat dle rady Dantechna, domluvit se na osobním předání a jít je nechat společně prověřit třeba k Dušákovi nebo jinam (prodávající je z Prahy, takže by mu to nemělo vadit).
Frantik Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Navic s povesti Aukra bych neriskoval vubec, ale vubec nic!
lubik2004 Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 lolohh napsal: Aha. Takže vzhledem k tomu, že jsi už pár viděl, tak z těch rozmazanejch fotek poznáš, co je to zač? Koukám, že se mám ještě hodně co učit. Veroniko, nenaznačuji, že je to fake, snažím se nenaznačovat nic, protože z těch fotek nepoznám vůbec nic. Přijde mi divná jediná věc: člověk, kterej si koupí hodinky za 135 tisíc korun (jak píše v inzerátu) nemá pár tisíc korun na foťák, aby udělal fotku ze které bude něco vidět? Představa, že prodávám hodinky s vyvolávací cenou 80 tisíc korun a postnu do inzerátu takový fotky mi prostě není blízká. Kdybych foťák neměl, tak bych skočil za kamarádem, ať mi ty hodinky vyfotí, protože bych se za takový fotky styděl u hodinek za 3 tisíce korun. Opakuji - nenaznačuji, že to je fake, říkám, že já z těch fotek poznám prd. Ideální by bylo se zachovat dle rady Dantechna, domluvit se na osobním předání a jít je nechat společně prověřit třeba k Dušákovi nebo jinam (prodávající je z Prahy, takže by mu to nemělo vadit). Pane, chci souboj! Zvole si zbraně! Sejdeme se za svítání za městem!... Měl jsem napsat: můj názor je, že jsou originál... S ostatním co jsi napsal musím samozřejmě souhlasit. L. Frantik napsal: Navic s povesti Aukra bych neriskoval vubec, ale vubec nic! Naprostý souhlas!
utrejch Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 lolohh napsal: Aha. Takže vzhledem k tomu, že jsi už pár viděl, tak z těch rozmazanejch fotek poznáš, co je to zač? Koukám, že se mám ještě hodně co učit. Veroniko, nenaznačuji, že je to fake, snažím se nenaznačovat nic, protože z těch fotek nepoznám vůbec nic. Přijde mi divná jediná věc: člověk, kterej si koupí hodinky za 135 tisíc korun (jak píše v inzerátu) nemá pár tisíc korun na foťák, aby udělal fotku ze které bude něco vidět? Představa, že prodávám hodinky s vyvolávací cenou 80 tisíc korun a postnu do inzerátu takový fotky mi prostě není blízká. Kdybych foťák neměl, tak bych skočil za kamarádem, ať mi ty hodinky vyfotí, protože bych se za takový fotky styděl u hodinek za 3 tisíce korun. Opakuji - nenaznačuji, že to je fake, říkám, že já z těch fotek poznám prd. Ideální by bylo se zachovat dle rady Dantechna, domluvit se na osobním předání a jít je nechat společně prověřit třeba k Dušákovi nebo jinam (prodávající je z Prahy, takže by mu to nemělo vadit). Presne tak. Hlavne kdyz kolo od felicie nebo nakou nokii za 600 (jeho dalsi aukce) vyfoti ostre, ale hodinky jeho nejdrazsi aukce ne ...
bandicoot Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 veroniko: Já jsem určitě hodinkovej magor. Taky jsem magor na další hračičky, ale aukro ani nemám v oblíbených položkách. Já bych tam hodinky nekupoval. Ani se neptám, jak s nimi zacházel, jestli mu nespadly... celý ten sortiment totiž vypadá tak nějak překupnicky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se