Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mňa udivuje čo je koho do toho aké hodinky nosí človek na ruke, či je to murár alebo prezident. Pokial si na ne zarobil prácou a neukradol ich, nemá sa dôvod niekomu spovedať…

Odesláno

Ben Fogle. Život mimo civilizace. Klasika… Ale väčšinou strieda hodinky s ručičkami, rôzne, ktoré neviem identifikovať😊

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 23 hodinami, kdojinej napsal:

Aha. No zjev je to teda. Ale chapu, ze to patri k profesi. Alespon ma korunku na správný strane.

No, je pravda, že působí "rozpustile"... Ale hodinky má evidentně rád. Tady je foto z procesu výroby jeho Diplomatů...

Odesláno

Zdeněk Pohlreich,poslední Souboj Restaurací, vyměnil tematicky Breitlingy/Perrelety za GrandSeiko.

Odesláno

Velikonoční výlet do Řezna a pár kousků co mě zaujalo. Jinak v klasickém klenotnictví plné výlohy Rolex, Paneria, Pateky, Hubloty,... Ty jsem nefotil.

Odesláno
před 16 minutami, Crusty napsal:

Velikonoční výlet do Řezna a pár kousků co mě zaujalo. Jinak v klasickém klenotnictví plné výlohy Rolex, Paneria, Pateky, Hubloty,... Ty jsem nefotil.

Ty Heuery vypadají zajímavě. 

Jsou na prodej?

Odesláno
před 28 minutami, Honza.manta napsal:

Ty Heuery vypadají zajímavě. 

Jsou na prodej?

Myslím že ano, ale cena u nich nebyla.

Bylo to tady:

Werkstätte Uhren Schmuck Feinmechanik

Scheugässchen (Weingasse) 3, 93047 Regensburg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...