Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodiny, které nahoře zdobí soška Chronose. Zajímavostí je, že tyto mívaly funkční podsvícení číselníku. Tedy o o by to šlo i tedy ale dnes už nikdo nechce riskovat dávat za číselník hořící svíčku 😂 Prý jedny z mála dochovaných v Čechách. Tak už konečně chápu, proč tolik zámků a hradu shořelo 🤣

IMG_20250802_142911896_HDR.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Zpěvák Vojtěch Dyk 3. 8. 2025 na koncertě Tros Discotequos v Tišnově s hodinkami Prim.

Dyk-Prim.png

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 21 hodinami, Monolith napsal:

IMG_9704.jpeg

Wow, to je slusnej ulovek! GO strojovna s 72 kamenama (coz je nejvic ze vsech GO kalibru).

Glashutte-Original-PanoMaticCounter-XL-1

Upraveno uživatelem Potkan
  • Like 5
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 6 hodinami, Potkan napsal:

Wow, to je slusnej ulovek! GO strojovna s 72 kamenama (coz je nejvic ze vsech GO kalibru).

Ten čovek muší mít nervy ze železa…. Nosit takovou parádu bez ochrany rukávem a tak….. uplně vidim, jak něco štracham v autě a klep…… krve by se ve mně nedořezal a nálada na celej den na bodě mrazu….. nic u sebe ani hadřík ani lupa …. Nic prostě nic! 

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Včera mě na Bouzově zaujaly tyhle Garmin Instinct v barvě Coyote. Kombo doplnily Omega Aqua Terra. 

IMG_0320.jpeg

Odesláno
před 2 hodinami, bandicoot napsal:

Před chvílí na Hlaváku. Týpek s kočárkem Sinn 556 černé na tahu. 

Jóó? A máš na to ňákýho svědka aspoň, když už néni fotečka….já taky viděl Roamer Stingray Chronograf LE 1970….. ale nestihnul sem vyfotit ….  
Ukázaná platí ……. Takže smůla🙈

• Confused 2
Odesláno
V 6. 8. 2025 v 15:27, FantasticFabio napsal:

Ten čovek muší mít nervy ze železa…. Nosit takovou parádu bez ochrany rukávem a tak….. uplně vidim, jak něco štracham v autě a klep…… krve by se ve mně nedořezal a nálada na celej den na bodě mrazu….. nic u sebe ani hadřík ani lupa …. Nic prostě nic! 

Znáte to , ne ? V tu chvíli tě nic nezajímá, je nutně potřebuješ sundat hodinky a přeleštit a překontrolovat…. Ať je to jakýkoliv ”klep” či “vrz a skříp” …. Tudle mi spadnul telefon…. Tak mi stačilo jen zaklít ( přesněji to bylo : kurvadopyče …. )  sebrat a votřít a dát zase do kapsy…. Ale hodinky …..a na zem! Jen to né ! 

• Haha 1
Odesláno

Před chvílí průvodčí ve vlaku z Hlaváku na Mělník B-Uhr B Muster. Podle pouzdra, spony a žádnýho loga Steinhart. Na pochvalu se chytl, hned checkoval co mam já.

• Dát hlas 1
Odesláno
Právě teď, bandicoot napsal:

Před chvílí průvodčí ve vlaku z Hlaváku na Mělník B-Uhr B Muster. Podle pouzdra, spony a žádnýho loga Steinhart. Na pochvalu se chytl, hned checkoval co mam já.

Co ty budeš dělat v Mělníku člověče?

Odesláno
V 9. 8. 2025 v 14:20, FantasticFabio napsal:

Jóó? A máš na to ňákýho svědka aspoň, když už néni fotečka….já taky viděl Roamer Stingray Chronograf LE 1970….. ale nestihnul sem vyfotit ….  
Ukázaná platí ……. Takže smůla🙈

Chlapci , nebuďte confused! Jestli si vzpomenete, kde zazněla tato věta, tak budete vědět , že to bylo myšleno žertem …… 

Odesláno
před 7 minutami, FantasticFabio napsal:

Chlapci , nebuďte confused! Jestli si vzpomenete, kde zazněla tato věta, tak budete vědět , že to bylo myšleno žertem …… 

Omluva! Není tam svědka, ale slovo důkazy ! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...