Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdyby to byla "jen" kapavka, asi bych o tom ještě přemýšlel.

Jo to viš, že jo, já to s ním vyměním, on na to přijde a na oplátku mi třeba vymění očkování proti tetanu za injekci plnou infekční kapavky :lol2:

Odesláno

Dnes u doktora na soukromé klinice v Havířově, měl pan doktor na ruce toto.  :eek: nevypadalo to ani trochu jako fake a ani bych to u něj nečekal, ale bylo to poprvé ,co jsem viděl Patek na něčí ruce...  :notworthy:

post-19159-0-50757100-1377726871_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Edit: Existuje ještě jiný model PP, který by měl nápis PATEK PHILIPPE GENEVE takto umístěný, než Sky Moon?? Vypadaly totiž podobně, co se týká rozhložení ciferníku a hlavně nápisu nahoře. Akorát se mi nezdá, že by pan doktor měl tak moc milionů navic na model Sky Moon. :death:

Upraveno uživatelem Jirka23689
Odesláno (upraveno)

Dnes kolem poledne Masarykova v Brně na úrovni Oriosy nějakej vysokej fešák v černým tričku a na ruce IWC BP.

Když vidím, co si Gas zkoušel na ruce, tuším, že to byl on. Jen doufám že jsem je poznal dobře ty BP,

Upraveno uživatelem Zdeneli
Odesláno

Akorát se mi nezdá, že by pan doktor měl tak moc milionů navic na model Sky Moon. :death:

pokud je ta klinika jeho, jako že asi je, tak bych se tomu ani trochu nedivil

Odesláno

Jakože by si mohl dovolit takový fešácký fejky? To já taky ne:)

na fotce fejky nejsou a já nevím co má, ale někomu je v tý pařížský prodávat musej :-)

Odesláno (upraveno)

Cože, to nejsou fejky? Máš nějakej odkaz na tendle model? Mně se tomu nějak nechce věřit, podivej se třeba na indexy toho subcirfu na šestce..

EDIT: Ježišmarjá, ona je to nějaká fotka z butiku, žejo. Dobrý, držim hubu a du se zabít:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Teda nechci pana doktora podnecovat, ale tohle je fakt tezko k uvereni. Kdyz si vezmu, kolik jich bylo vyrobenejch, tak to s dostupnosti (i kdyby na to mel) vidim hodne blede...

Odesláno

To se mi právě taky nezdá, že by se jednalo o tento konkrétní model.  Ale nenašel jsem jiný, který by měl podobny vzhled a hlavně co se týka umístění nápisu PP. Tak možná AAA fejk včetně kvalitního řemínku a symbolického umístění jejich loga jako pečeť na řemínku.  A jestli byly prave tak teda obrovský respekt.  

Odesláno

Takové hodinky se právě na ruce nenosí - a už vůbec se v nich nepraktikuje medicína ;) (i kdyby nakrásno pan doktor byl majitelem kliniky a měl na hodinky za 1mio Eur, nebude to hlupák, aby tuto investici ošoupával v ordinaci)

Odesláno (upraveno)

Tak tohle na ruce nenosí ani můj soused, pan Richard Chlad a že ten by jich mohl nosit, na každý ruce deset :lol2: Nevěřím!

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno

Myslím, že to je jasné. Pán doktor ak je v balíku, radšej investuje do vybavenia kliniky, na prístroje a i. Keby ich aj mal, určite by v nich neordinoval. Osobne som nikdy u žiadneho doktora zaujímavé hodinky nevidel, okrem tunajších chronomagorov. Radšej investujú do bývania, resp. chaty, nového auta, alebo cestovania.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...