Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 13. 6. 2014 v 19:36, Filip.J napsal:

Příležitost dělá špiona  :whistling:

Edit: Počkat! MJ, to jseš ty?

Nene, ja nenosim žabky :-) ale tyhle štajny mam a na Buďárně se taky pohybuju

Upraveno uživatelem the MJ
Odesláno

Právě teď. Spoj Leo Express 12:06 z Prahy směr Ostrava. Mladý stevard, hnědé vlasy a brýle. Na ruce má nějaká chrona (né zálesácká ale fakt chrona) od Breitling se světlým krémovým cifrem na masivním tahu. Model nepoznám,nevyznám se. Každopádně, někdo místní? ;)

Odesláno

Dnes před obědem mezi M-Palácem a pasáží na lavičce dva páni, jeden z nich SMP v černém provedení. Byly zabráni do rozhovoru, takže koza samozřejmě nebyla ...

Odesláno

dneska žně ve Wine Food na Smíchově, Omega planet ocean, Rolex Submariner myslim a nějaký pilotky

Odesláno

Minule som zistil ze kolegina od vedla damske omega constellation bicolor... Vyzerali dost odrbane, asi ich ma uz od promocii... :)

Odesláno (upraveno)

IWC, sou to fíky nebo se dělaj v kvarcu? ještě měly tak 5mm škrábanec, jak do plexi :)

foto je nic moc, špion ze mě nebude

mwe0x3.jpg

Upraveno uživatelem jungle
Odesláno

V pátek v metru slečna hodinky samý "diamant", říkám si, zase modní trendy časomíra, najednou mě zaujala malá ručička ala Rolex, kyklop oko na datumovce a logo ala Longines, žádný nápis. Nějaký padělky jsem už viděl, ale takhle splácat několik značek, uf, to je síla.

Odesláno
  V 20. 6. 2014 v 21:26, hulk napsal:

Pepsiny na 1/2 maratonu v Budějcích....

.pěkná špionfotka.. :)  každopádně jsou nepřehlednutelné..nej Roldy..! :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...