little_w Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Vcera jsem byl na jednani tady na vychode Anglie a byl tam starsi gentleman (ale vazne gentleman) v karovanym saku, asi 190cm, celkem zachovalej, a na ruce mel modry TH Monaco. krasne to k nemu sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Také včera, jednání s investory. Oba pánové měli Rolex. Big boss Sea-Dweller, ten míň boss Submariner. Jejich projektant měl nějakou "baterku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Dnes první zákazník g.ředitel rado v automatu:)bomba a večer omega po na rukou bývalého hejtmana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 dnes spolupracovnicka vo firme Zenith Star Open Sea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Včera krásná slečna knihovnice měla na zápěstí malinkaté bondovky a moc jí slušely :-) A u vstupu do knihovny stály parádní hodiny. Jednou si takové pořídím do obýváku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulin Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Bergen, letiště Flesland, dopoledne, mladik s červenou kostkovanou košilí měl na ruce parádní PAM 00176 na hnědém řemínku (pouzdro byl snad titan, viděl jsem je jenom chvilku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Omega Planet Ocean s oranžovou lunetou - Kapitán British Airways. I sem mu je tradičně pochválil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 (upraveno) V sobotu dopoledne před Prahou, D1 směr Praha, vínové BMW nějaká vyšší řada, na ruce pravděpodobně IWC Portugese se světlým ciferníkem, ale na detailnější obhlídku jsem během předjíždění neměl čas Upraveno 8. března 2011 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Včera volejbal v Prostějově - Rlx 16610. Pánovi slušely..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Dneska přes oběd v Running Sushi v Palladiu chlapík s černými Omega big PO. Jsou to ale tak mainstreamový hodinky, že jsem kozu nezkoušel. Popravdě jsem víc koukal na slečny vedle u stolu. Jedna z nich tak krásně bezprostředně až živočišně jedla rukama krevety... olizovala si u toho prsty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Včera na Safiho přednášce ve Staroměstské radnici měl jeden pán Patek Philippe Nautilus v oceli. Vím kdo to byl, ale nepovím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 (upraveno) Nepříjemný pán v Kladně na hokeji, který přijel velkým a nepochybně drahým autem ve stylu amerických raperů, zcela nevkusně oblečen, za každým slovem ,,ty vole pičo", ale na ruce SDDS, alespoň něco dobrého na něm Upraveno 11. března 2011 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 V patek odpoledne prodejce Hyundai v AP Butovice, modre bondovky. Kozu jsem nedal, ale pochvalil je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Včera na Safiho přednášce ve Staroměstské radnici měl jeden pán Patek Philippe Nautilus v oceli. Vím kdo to byl, ale nepovím Ses ho mel zeptat, jak dlouho na ne cekal a jestli mu pomohlo, ze nekdo na cekacce pred nim umrel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Tenhle na ně nečekal, protože byl první na seznamu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Tenhle na ně nečekal, protože byl první na seznamu... Motivace pro tebe - musis se na to prvni misto dostat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 To mi za to fakt nestojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 To mi za to fakt nestojí ...byl to právník jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 ...byl to právník jo? Hůř. Ředitel Carollina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Jasně. Jak jinak. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se