st1g Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 Dnes v Pendolíně ve first class pán s Rolex Submariner bicolor black. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Dneska rano v Pastacaffe slusna prehlidka. IWC DaVinci Perpetual, Hublot BigBang, Daytony s bilym cifrem, Bicolor Suby. Slusnej oddil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Předevčírem v hospodě White Lion asi třicetiletý arab a na ruce pam 88 na gumě. Jo, musím uznat, že naživo jsou hezčí než na obrázku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ctirad13 Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Předevčírem v Cosmopolis Caffe v Brne na Zelnem trhu velky pan s Luminor Marina... Potom za nim dosel pan s velkymi zlatymi hodinkami, z dalky vypadaly jako zlate Daytony. Zajimavy pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Hm tak ten pán s tými DAYTONAMI bol potom maličký - DAYTONY nie su veľké hodinky majú priemer 40 mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ctirad13 Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Tak to Daytony nebyly. Pán sice nebyl zrovna nejvyšší, ale ty hodinky byly vetsi nez 40mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 nějak mě to zaujalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 nějak mě to zaujalo koník - chronomagor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 bomba fotka, do kalendáře s ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Koník Seamaster kouká na konkureci? Dost parádní fotka... Ty jsi autor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 (upraveno) Koník Seamaster kouká na konkureci? Dost parádní fotka... Ty jsi autor? nejsem,jen jsem to ukradl na jednom foru,protože mne to zaujalo já bych mohl vyfotit maximálně Pangase jak tupě kouká na moje G-Shocky Upraveno 1. července 2012 uživatelem beeep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 já bych mohl vyfotit maximálně Pangase jak tupě kouká na moje G-Shocky Myslíš na talíři nebo v deltě Mekongu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Ted jsem videl Planet Oceány, hádam XL:-)V chlumu u Trebone, pan na nejakem novodobem choprovi:-) někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Dneska vecer Karlovy vary - varyada, chlapik s Bondovkama a rodinkou na veceri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Dneska jsem v UnL potkal jednoho prazskeho chronomagora Mel na ruce SARB059 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Dneska jsem v UnL potkal jednoho prazskeho chronomagora Mel na ruce SARB059 .... Že by sám nejvyšší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Dnes na dopolední kávě nějaký obcokrajovec (PL) na ruce PO 42. Měl je poničené, jako kdyby s nimi pracoval v lomu ,až mě jich bylo líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Že by sám nejvyšší? Jo byl to on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Já ho totiž o ty Alpinisty chtěl stáhnout a zase jsem si to na poslední chvíli rozmyslel. Jako asi už čtyřikrát, když byly v inzerci :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se