Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Monstra povazuju za povedene kukacky. Moc povedene.

Muj vztah k nim je stejny, jako vztah k milence z mladi. Clovek uz je nekde jinde s nekym jinym, ale vi, ze neodola pokuseni pokud ucejti prlezitost. Pokud ji ma na blizku pak na ni obcas mysli, ikdyz by mel myslet na nekoho jineho. Jedina cesta jak z toho ven je byt daleko od ni. Sejde z oci sejde casem z mysli.

Proto uz jsem se zarekl, ze Monstra uz nechci:-) A jsem rad, ze delaji radost novemu kolegovi.

Odesláno

ORANGE MONSTER mám už o chvíľu dva roky. Nosím ich stále. Čo sa týka údržby, raz za čas ich namydlím a opláchnem teplou vodou a furt vyzerajú ako nové. Napriek tomu, že sa mi podarilo parkrát ťuknúť, presnosť sa ustálila na minus 2-3 sek/deň. Super hodinky.

Odesláno

Tak jsem se na dovolené nudil,tak jsem tam pohledal pár potvor a blejsknul je pod hladinou v hloubce asi 5m-omlouvám se za kvalitu fotografie,ale je to foceno foťákem na jedno použití a ofoceno digitálem-scan nemám ;)

post-4208-1252597657.jpg

Odesláno

Monstra pro mě mají jednu milou vlastnost. Jsou to jediné hodinky u kterých nepřemýšlím jestli jsem to přece jen nepřehnal s rozpočtem, či jestli si je náhodou nemám šetřit pouze na pěkné chvíle :-).

Zároveň svým zpracováním mě zcela uspokojují. Podobný poměr cena výkon se těžko hledá.

Nepředstírají, že jsou něčím jiným a nehrají si na líbivost či pseudo - eleganci.

Jsou originální a člověk je nezamění s jinými.

I když jsem si je kupoval pouze na potlačení abstinenčních příznaků a ze zvědavosti, staly se většími srdcovkami než jsem od nich čekal.

Prostě prodávat je nebudu.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak jsem si vzal soje ORANGE MONSTER do ruky, abych je jen nechválil a napsal něco negativního, hledám, hledám a nic jsem nenašel. Jsou prostě dokonalé. No, snad jen ta sobota by nemusela být modrá a neděle červená. Ale přesto, Monstra prostě prodávat nebudu.

Odesláno (upraveno)
  Juraj11 napsal:
Tak jsem se na dovolené nudil,tak jsem tam pohledal pár potvor a blejsknul je pod hladinou v hloubce asi 5m-omlouvám se za kvalitu fotografie,ale je to foceno foťákem na jedno použití a ofoceno digitálem-scan nemám ;)

Super fotka, jsem unešen. Nemáš jich povícero?

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno (upraveno)

4 Gorg: moc pěkně a "srdíčkem" napsaná recenze, díky!

Já měl Monstra černá i oranžová abych si ověřil, které mi lépe sednou - budou to ta černá a stejně jako ty, musí být na tahu. Naštěstí jsou už jedny na cestě a vrtič se na ně těší stejně jako já.

Vadí x nevadí mi na nich přesné (ne)lícování výřezů na lunetě a na pouzdru (u jednoho z mých kousků celkem velké) + po vytažení nejistě se tvářící korunka.

Jinak jsou to taková ošklivá káčátka, které mám moc rád...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
  New Milis napsal:
Otřesná kombinace.

Zas až tak bych nesouhlasil-měl jsem černá monstra a na nich černou ještěrku s motýlovou sponou(foto tu někde je)

a vypadalo to bohovsky.Původně to byl ale 24,kterej sem si upravil na roztec monster.

Odesláno
  New Milis napsal:
Otřesná kombinace.

vyskúšal som to pôvodne ako recesiu, ale musím povedať, že naživo to vôbec nie je taká tragédia, aj keď to samozrejme k sebe z princípu nepatrí. Makro fotené kompaktom neúmerne zväčší hodinky na úkor remeňa - aj keď nerozumiem, prečo nemajú rozteč aspoň 22mm ale "ušmudlaných" 20.

Odesláno
  Juraj11 napsal:
Tak já je mám pár měsíců a nějak se snimi nemohu pořád sžít-co mě fakt štve je ta blbá krémová na ručkách.Jsou to krásné hodinky a když na ně nasadím řemen z ještěrky tak jsou k pomilování-no a když na ně hodím zpátky tah tak jsou super.Na dovolené se semnou vydávali asi do 8 metrové hloubky a bez problému-zhrnuto podtrženo jsou perfektní-tak mi někdo vysvětlete proč mi ještě nepřirostly k srdci :crying_anim:

Nedávno jsem tu psal,že mi nějak nepřirostli k srdci a tak jsem se rozhodl je prodat.Asi týden na to mi najednou něco chybělo a jak na potvoru to byly Monstra.Proto mi nezbylo nic jiného než je znovu koupit a teď se jich nemohu nabažit :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...