Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Glycine rozšířilo svou modelovou řadu Combat o tyto dva modely. Nemá cenu vypisovat technické parametry, více tady. Enjoy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Snow
Odesláno

ÁÁÁÁ Glycine, no jo, nikdy neudělají nic nepodařeného. To je firma 87459480.gif87459480.gif

Odesláno (upraveno)

No nevim, breitling jako vždy přeplácanej (kolotočářský logo + pohádky na ciferníku), masivní luneta, jiný font datumu než ostatní číslice atd. atd.

To spíš ty na úplně prvním obrázku ve mě evokujou starý BWC.

Upraveno uživatelem redd
Odesláno

Semi OT: hanbim sa, že som až dnes prvykrat zabludil na stranku Glycine....Eugène Meylan je presne to (!!! ), čo som hľadal ako chybajucu časť skladačky, krasa ako historicke Longiny a predsa nemaju tu ich komformnosť=dokonale casual hodinky/vikendovky. Potom som si pozrel cenu :D

Ale nie, raz budu moje :)

Návštěvník YPO
Odesláno
Kurník Ypo ty bys měl psát erotický povídky, máš fakt představivost :D

:D to

už wod malička
Odesláno

Za mna palec hore (samozrejme az na priehlad ktory tam urcite bude a hlavne u tych automatov prinesie navyse tazky prackoefekt) inak tie brajtle s tym nemaju nic spolocne naopak je to pekny proklad toho ze ak dvaja robia to iste nie je to to iste.... motiv je v zasade podobny ale z G su pekne decentne hodinky z B nepredhladny kolotoc.

Odesláno

Apropó, když přijde na vodotěsnost - tady na fóru už pá rlidí glyciny má, tak by mi třeba mohli říct, jak je to s vodotěsností u tý jejich "sticker crown", když není ani šroubovací. Je to spolehlivý? Některý hodinky se sticker crown mají 200 m těsnost...?

Návštěvník Snow
Odesláno
Apropó, když přijde na vodotěsnost -

Měl jsem Glyciny s vodotěsností do 100m bez šroubovací korunky. Dodnes bez problémů, i když je pravda, že jsem s nimi nedělal žádné vylomeniny, ale byly podrobeny všednímu zátěžovému provozu. Nikdy z ruky, mytí rukou, sprchování, koupání, bazén, žádné hloubkové potápění u mě nepřipadá v úvahu, ale nový majitel je měl u moře. Nestěžoval si.

Odesláno

Srobovacia korunka patri na divery, inde je IMHO dobra akurat tak na to aby zneprijemnovala manipulaciu a aby si na nej clovek ak je trochu nesika strhol zavit.

Ked odide obyc korunka tak sa vymeni a ide sa dalej....... ked sa dodrbe stobovacia korunka tak sa dodrbe zavit a je to bud na vyhodenie alebo vymenu puzdra co je drahsie nez cele hodinky alebo na odvrtanie pri hodne drahych/staruch kusoch kde to ma zmysel davat niekomu kto to vie urobit.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

cali, s Tebou bych si snad nemohl jít sednout do hospody. Asi by jsme si dali držky :D , Tobě se snad nelíbí všechno, co mám rád rád. Ty krásné, úhledné heliové ventily, průhledná dýnka, šroubovací korunky, ta rozkoš. Ještě řekni, že se Ti nelíbí nepřehledné číselníky a je šmytec, naše křehké přátelství končí :D .

Máš poslední šanci, posílám Ti hodinky, které mám nejvíc v oblibě. Jestli se Ti nelíbí, skončili jsme spolu definitivně :) . Očekávám odpověď.

Edit - doplnil jsem ještě jednoho horkého favorita

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Snow

nebude to take zle ..... a tiez by som poopravil pouzity vyraz nelibi.... nejde o to ze by sa mi srobovacia korunka nepacila ale o to ze vsetky vychytavky ktore si vymenoval maju svoje miesto a ked sa to miesto nedodrziava tak mi to proste kole oci

-priehlady,... maju zmysel pri strojoch krasnych, zdobenych, unikatnych,....... proste v pripade, ze sa je na co podivat, ale priehlad na obycajnu ETU 2824 co ide v parexe kupit za 2K (v lepsom pripade s nejakym cool napisom na rotore) to je podla mna lacne a nehodne serioznych hodinarov..... pripada mi to trochu ako "Hej burani pozrite, tie hodinky fakt nemaju baterku!... Vidite?.... je tam rotor, echt mechanika, no nekupte to!" Nehovoriac o tom ze to dava tazkym sposobom na frak magnetickej odolnosti.

-srobovacia korunka ma dva efekty, zvysuje vodotesnost a znizuje pohodlie pri manipulacii......nic viac nic menej,..... bohuzial je to s nou podobne ako s priehladmi a sice ze sa stava modnym trendom proste vyrobcovia si radi pridaju do feature listu ciarku za srobovaciu korunku a uz tolko nehladia na to ci v danom pripade ma nejaky vyznam ci nie..... na tom by nebolo este nic zleho ak by tie korunky robili dobre (viz rolex) ale bohuzial nerobia a najst v hodinkach do 30K dobre urobenu srobovaciu korunku je celkom problem, bud ju spravia malu viz PRS14, alebo je zavit moc jemny viz vacsina citizenu, alevo sa spatne triafa do zavitu viz O&W alebo sa spatne pozna kedy je dost utiatnuta tzv doraz viz vacsina poor mans rolex typu S Marcello a pod alebo napr orlik.... cize moj nazor je ze ak tam srobovacka byt nemusi (divers) tak ju tam necpime za kazdu cenu... v oblekovkach je dobra len na to aby si ju clovek casom dodrbal......netvrdim ze srobovacia korunka je zla ale vycitat diskutovanym G (ktore evidentne nie su urcene do vody) nepritomnost srobovacej korunky je rovnake ako vycitat oktavii nepritomnost elektrickeho navijaku

-heliovy ventil je zly beznemu cloveku je k nicomu a je dobry len na to aby sa musel raz za cas draho pretesnovat.... :D

-nepriehladne ciferniky su vecou designu ja mam rad funkcne hodinky na ktorych je vidno kolko je hodin ak to niekto vidi inak ja mu to neberiem

-tebou pastnute hodinky

kontiki mam na wishliste uz poriadne dlho a poriadne vysoko

tie fortisky my som si nikdy nedal na ruku :)

glicyne ... no povedzme ze by som svoje peniaze utratil asi inde, ale v zasade na nich nie je nic zleho hraju to na dojem hardcore divers a su podla toho vybavene

Edit: kontikY :)

Upraveno uživatelem cali

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...