Přejít na obsah

KALENDÁŘ 2010 - LISTY

Baker

Finalni hlasovani  

242 hlasů

1. 1. Vyberte 12 nejlepsich snimku

• Foto ?. 01
      197
    • Foto ?. 02
      150
    • Foto ?. 03
      148
    • Foto ?. 04
      106
    • Foto ?. 05
      171
    • Foto ?. 06
      114
    • Foto ?. 07
      151
    • Foto ?. 08
      106
    • Foto ?. 09
      145
    • Foto ?. 10
      86
    • Foto ?. 11
      146
    • Foto ?. 12
      77
    • Foto ?. 13
      88
    • Foto ?. 14
      141
    • Foto ?. 15
      105
    • Foto ?. 16
      100
    • Foto ?. 17
      65
    • Foto ?. 18
      169
    • Foto ?. 19
      170
    • Foto ?. 20
      174

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
vyhrál Chárlí, ten kterej dnes skoupil vedle v Tescu všechny studentský pečetě do svýho kvelbu

To mě sere, páč studenskou pečeť já rád... víc než kachnu po pekingsku... Po právu je to vítěz... kua asi rubnu třetí sedmičku... na čárlíhoho...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po několika kolovém výběru mám 12 kandidátů, pro které jsem poctivě hlasoval.

Nejvíc jsem váhal nad Jaeger-LeCoultre, které jsou parádní, ale připadalo mi nefér je mít v kalendáři dvakrát. Proto jsem je volil pouze jednou. Foto hodinek Autavia je moc povedené, ale pozadí (ubrus - utěrka) to jsem nerozdýchal.

Nicméně, mezi 20 finalisty není žádný propadák, takže ať to dopadne jak chce, doufám, že kalendář bude ozdobou i v mojí kanceláři.

Odkaz ke komentáři

Tech kalendaru asi o moc vic nebude. Je fair, kdyz hlasuji jen ti, kteri si ve finale kalendar koupi.

o důvod víc to zpropagovat :thumbsup_anim:

osobně doufám v alespoň 500 kusů a neuvěřitelně se těším až ho uvidím (u do té doby mně neznámého člena) třeba v práci či na nákupech :thumbsup_anim:

Bude pak čas na vlákno: kde všude jsem viděl kalendář Chronomagu

a ten, kdo jej protlačí do hlavních zpráv v TV dostane 2011 zdarma :notworthy:

Odkaz ke komentáři

o důvod víc to zpropagovat :thumbsup_anim:

osobně doufám v alespoň 500 kusů a neuvěřitelně se těším až ho uvidím (u do té doby mně neznámého člena) třeba v práci či na nákupech :thumbsup_anim:

Bude pak čas na vlákno: kde všude jsem viděl kalendář Chronomagu

a ten, kdo jej protlačí do hlavních zpráv v TV dostane 2011 zdarma :notworthy:

Já to rozešlu všem členům fóra emailem snad to nebudou považovat za příliš vlezlý spam :)

A kdo bude v TV a mít za zády kalendář Chronomagu, má u mne sadu na čištění ložiskových kamenů :)

Jinak počítejte prosím s tím, že bych si taky kalendáře vzal - tak deset kusů upotřebím určitě, nad větším počtem zauvažuju. Hlasovat nebudu, bral bych všechny ty fotky, jak hezky se to vydařilo, takže s tím problém nemám :)

Odkaz ke komentáři

Nebylo to úplně jednoduché, ale svůj hlas jsem po dlouhé a pečlivé úvaze zodpovědně zvázil a poté zaslal! Teď budu opravdu velmi napjatě očekávat konečný výsledek celé akce! :D

Odkaz ke komentáři

Jinak počítejte prosím s tím, že bych si taky kalendáře vzal - tak deset kusů upotřebím určitě, nad větším počtem zauvažuju. Hlasovat nebudu, bral bych všechny ty fotky, jak hezky se to vydařilo, takže s tím problém nemám :)

P. s jednim vytiskem jsem pro Tebe pocital zcela samozrejme. Diky za ten email, evidentne to cele veci prospelo.

Odkaz ke komentáři

Já to rozešlu všem členům fóra emailem snad to nebudou považovat za příliš vlezlý spam :)

Dobrý nápad! Až bude kalendář k mání, určitě nebude k zahození obdobný informační mail, aby to nějakej blb (třeba já) nepřehlíd, popř. neprošvih termín závazné objednávky apod.

Jinak Bakere díky za organizaci!!

Odkaz ke komentáři

Dobrý nápad! Až bude kalendář k mání, určitě nebude k zahození obdobný informační mail, aby to nějakej blb (třeba já) nepřehlíd, popř. neprošvih termín závazné objednávky apod.

Jinak Bakere díky za organizaci!!

Aj ja sa pridávam. Dúfam že nič neprehliadnem a až bude kalendár pripravený na distribúciu, dostane sa aj ku mne.

Vďaka Baker

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...