Návštěvník Snow Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 (upraveno) to HDS1200 - ani sebelepší firma nedokáže vyrobit cca 30 párů zcela identickýcch lyží, to není možné. Profesionální závodník ze Světového poháru, který tráví možná až dvě třetiny roku na sněhu zcela bezpečně pozná jemné nuance mezi jednotlivými páry. to cigi - ve finále to je hlavně v nohách to Honza.Manta - máš pravdu. Někteří závodníci jezdí v silonkách a někteří dokonce bosí. To znamená jen na několik minut, pak se přezují. Pro diváka zůstane bota stejná, to je celé kouzlo. Svět chce být šizen. Upraveno 15. února 2013 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Tohle bude asi důvod, proč Ti obřačky vadí, zřejmě se Ti nechce pořád uhýbat, že. Přesně tak, jak jsem psal, na našich sjezdovkách (myslím obecně v ČR) je to trochu problém. Byli jsme teď nedávno v Dolní Moravě a byl jsem z toho dost zklamanej. Lidí jak plev, sjezdovka zmrzlá na kost a ta parodie na modrou je k smíchu. V podstatě jsem si nezalyžoval, za jízdu jsem mohl udělat tak 2 navázaný oblouky.... Já mám s obřačkou (tuším 178cm) úplně stejný problém - v čechách vlastně nevyužitelná - leda tak od 08.00 do 08.30 ve vánici na jedné tak z pěti dost širokých a dlouhých sjezdovek. Do Rakouska bych si je ale vzal. Je to jak píšeš, jezdíme proto na sjezdovku hned ráno, uděláme tak 10-15 jízd a max za hodinku a půl jedeme domů, protože je svah zrytej jak od čuňat a u vleku fronta 20 metrů. Mám rád obřačky už léta, proto jsem si je i kupoval, ale na český svahy to prostě moc není, proto jsem začal přemýšlet o SL a asi jetých (pokud budete někdo o něčem zajímavým vědět). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Konečně jsou boty doma, tak nějak jsem toho vyzkoušel hafo, neseděl ani Lange (moje srdcovka), Rossignol, Head, Salomon a nakonec jak p...l na hrnec dopadl Atomic H plus 80, který jsem právě vybalil Ráno se uvidí na sjezdovce, možnost vrácení tady stále je" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Konečně jsou boty doma, tak nějak jsem toho vyzkoušel hafo, neseděl ani Lange (moje srdcovka), Rossignol, Head, Salomon a nakonec jak p...l na hrnec dopadl Atomic H plus 80, který jsem právě vybalil Ráno se uvidí na sjezdovce, možnost vrácení tady stále je" Gratuluju k pěkným botům, jen není Flex 80 málo? Nevím teda jak jezdíš a jaký máš požadavky na botu, asi to beru moc podle sebe.Jinak Lange narosto chápu, taky jsem se s nima roky snažil skamarádit, ale nepovedlo se. Až včera, když jsem brouzdal po jejich modelech jsem zjistil, že dělají WIDE model a ten jsem asi nikdy nezkoušel, takže šance je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Gratuluju k pěkným botům, jen není Flex 80 málo? Nevím teda jak jezdíš a jaký máš požadavky na botu, asi to beru moc podle sebe.Jinak Lange narosto chápu, taky jsem se s nima roky snažil skamarádit, ale nepovedlo se. Až včera, když jsem brouzdal po jejich modelech jsem zjistil, že dělají WIDE model a ten jsem asi nikdy nezkoušel, takže šance je :-) Měl jsem před tím Lange 70 a byla v pohodě, jsem spíše rekreační lyžař" Co jsem zkoušel 80 Salomon a Lange, ty se mě právě zdáli dost měké, bota se kroutila jak psí ocas, pak 90 Rossignol a další a zase se mě v tom vyklali nohy, no a tady ta Atomica mě připadne dost tvrdá na moje požadavky, navíc je v ní noha velmi stabilní a jak v peřince" Víš jak, já třeba odložím lyže a jdu další tři hodiny někde lesem mrknout na kopec pěšky a na tyhle bejkárny to bude asi stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Jo a nevím, na co mám v zádu ten plastovej háček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Tam se připevní modul s baterkama na vyhřívání lyžáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Každopádně Dalbello dělá takový ten systém, kdy se dopředu odklápí celý umělohmotný jazyk. To určitě při obouvání taky pomůže. Loni jsem byl v jednom bazaru kupovat boty pro robátka (tedy spíše měnil menší za větší) a čirou náhodou jsem tam objevil úplně nové (nejeté) Dalbello se zadním obouváním přesně v mojí velikosti. Neváhal jsem ani minutu - jezdím v nich 2. sezónu a jsou v super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Prosím jaký je to model, hledal jsem na jejich stránkách ale už se asi nevyrábí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Díky moc všem kteří mi radili Speedwall GS jako moje další lyže. V prosinci na obřačkách v IT jsem si říkal že mně to nějak nebere, v únoru ve FR na Speedwallech mně z nich museli sundávat Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 (upraveno) Ja jsem poridil boty Tecnica Diablo flex 130 a trpim jako zvire, zvladnu tak 4 hodiny na svahu, pak musi dolu, snad se vyslapnou, mel jsem je na sobe cca 10x zatim, ale vedeni lyze se neskutecne zlepsilo takze jsem vlastne spokojenej :-) Upraveno 17. února 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Prosím jaký je to model, hledal jsem na jejich stránkách ale už se asi nevyrábí....JO, vypadalo to, že tam ležely pár let (ani majitel obchodu si nevzpomínal, kde se tam vzaly).. Je to model SX 3,6. Podobné jsou zde: http://www.annonce.cz/attachment/336/160/320/249444945.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 JO, vypadalo to, že tam ležely pár let (ani majitel obchodu si nevzpomínal, kde se tam vzaly).. Je to model SX 3,6. Podobné jsou zde: http://www.annonce.c...0/249444945.jpg Jestli chce někdo v tomto "lyžovat", tak by si měl rozmyslet, jestli má vůbec smysl na hory jet nebo zůstat doma a pustit si nějaký hezký film třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Jestli chce někdo v tomto "lyžovat", tak by si měl rozmyslet, jestli má vůbec smysl na hory jet nebo zůstat doma a pustit si nějaký hezký film třeba. Já bych už v tom asi taky jezdit nechtěl, ale každý má jiné potřeby a dokážu si představit, že je pro něj důležité pohodlí a beztak se jen tak vozí. Táta má ty stejné a taky na ně nedá dopustit. Je to rekreační lyžař, kterýmu to tak stačí a vyhovuje. Kdybych mu půjčil svoje lyžáky, tak mě jima bude chtít nakopat po půl hodině na nohách.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 No já v nich jezdím a netrápí mě to. Za to pohodlné nazouvání a vyzouvání dvě přezky oželím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 (upraveno) Jestli chce někdo v tomto "lyžovat", tak by si měl rozmyslet, jestli má vůbec smysl na hory jet nebo zůstat doma a pustit si nějaký hezký film třeba. Ty si dobrý kokůtek! h...o víš jak kdo jezdí a píšeš pííčoviny! Tak už mne tu dlouho nikdo nevytočil. Upraveno 17. února 2013 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Ty si dobrý kokůtek! h...o víš jak kdo jezdí a píšeš pííčoviny! Tak už mne tu dlouho nikdo nevytočil. Ty impertinence si nech od cesty, protože se tady se dávají BANy za mnohem jemnější výrazy.Za tím názorem si stojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Klidně si stůj, je mi to jedno frajere vševědoucí. Já si zase stojím za svým! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Klidně si stůj, je mi to jedno frajere vševědoucí. Já si zase stojím za svým! Však jo, já jsem Ti ho nikdy nebral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Wave ceptor: Zklidni hormon, kdo to tu ma cist! Vyjadrujes se jak primitiv. Az budes mit najezdene tolik, co marosh, a erudovane poradis se ski vybavou tolika lidem, jako on, tak tu muzes pokrikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se