Dali Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Letošní sezonu jsem zahájil prodlouženým víkendem na Dachsteinu. Ubytování - moje oblíbené městečko Schladming. Počasí bylo neuvěřitelné, na nebi ani mráček, teplota kolem 0, sníh perfektní bez chyby, tvrdý podklad a asi 5 cm nového. Lidí bylo hrozně málo, takže i odpoledne se dalo jezdit po manžestru. Mladej potrénoval obřák a já jsem se jen pohodově vozil na slalomkách, koleno po operaci fungovalo dobře. Nemělo to chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Obrak na tom placaku tam?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Jj, jestli to tam znáš, tak co je ta dlouhá kotva, tak hned podél ní tam je sjezdovka nejprudší a když nejsou brány moc zavřený, tak se to pěkně rozjede, nepočítal jsem to ale odhaduju, že se tam 50 branek vejde. Jinak fakt žádnej padák, spíš placka, Solden to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Tak Solden to teda neni zcela urcite. Ovsem samozrejme porad lepsi, nez sedet v kanclu, jako ja. V Soldenu jsem byl jen jednou asi pred sedmi lety a moc se mi tam libilo, jenom tam bylo cholerne draho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Tak Solden to teda neni zcela urcite. Ovsem samozrejme porad lepsi, nez sedet v kanclu, jako ja. V Soldenu jsem byl jen jednou asi pred sedmi lety a moc se mi tam libilo, jenom tam bylo cholerne draho. V Soldenu jsem byl několikrát, ale nějak jsem si to neužil. Bylo tam pořád moc lidí, takže se nedalo pořádně rozjet a kopec kde se jezdí první závod SP v obřáku tak byl samá boule a spousta lidí, kteří se mezi boulema váleli a nebo smýkali takže na prd. Schladming se mi líbí. Fajné městečko a lyžování na Planai, Hochwurzen atd. bylo moc fajn. Dachstein jsem nezkoušel. Na Planai to mám moc rád, ale byla zatím upravená a nasněžená jenom jedna sjezdovka, ještě docela krátká na vrcholu, ale bylo tam +10, takže břečka. Dachstein je 15 km od Schladmingu a o 1000m výš než Planai. Začátkem prosince jedu zase tak doufám, že Planai bude už fungovat. V roce 2013 bude Planai pořádat mistrovství světa a tuhle zimu už budou všechny sjezdovky v provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 to Dali - máš parádní Lasery, fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 to Dali - máš parádní Lasery, fakt super. díky, jenom mě mrzí, že jsem se na nich ještě nesvezl. Operovanou nohu mám ještě pořád slabší a netroufl jsem si na ně, chce to přece jenom sílu. jenom jsem se vozil na slalomkách. Snad to v prosinci už půjde. zatím mám 6 měsíců po operaci, a podle doktora bych ještě lyžovat neměl. Ještě jednou díky, čekal jsem, kdy tě do tvého vlákna nalákám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 (upraveno) to Dali - na svah ani letos oficiálně nepůjdu, ale každopádně si vyzkouším obřačky Dynastary. Nejedná se o jen tak obyčejné lyže, patří mezi cca 15 párů, které si pro letošní rok vybral dvakrát stříbrný na mistrovství světa 2009 ve Val d'Is?re Julien Lizeroux. Dynastary nakonec po Julienovi zbyly, celou sezonu 2011/2012 vynechá kvůli operaci. Budu z nich mít sakra velký respekt. Zatím jsem je bohužel neviděl, prý jsou super. Edit - ještě doprovodná fotka Lizerouxe. Upraveno 8. listopadu 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Roky přibývají, s fyzickými silami je to právě naopak - rád bych přešel ze slalomek na něco univerzálnějšího, sportovně rekreačnějšího na celodenní ježdění. Myslíte, že by Volkly Crosstiger Carbon mohla být dobrá volba, nebudou to přespříliš tvrdé nepoddajné mrchy? Jsem 175cm/70kg, radius 13,4 při délce 161cm by mi absolutně vyhovoval. Mají je u nás v Hope sportu a docela mě nalákala cena setu - cca 13 tis. Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 to Cova - jestli vybíráš universálky, vol delší lyži a nějakou z řady allround. Míra, kterou si uvedl odpovídá slalomce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 to Cova - jestli vybíráš universálky, vol delší lyži a nějakou z řady allround. Míra, kterou si uvedl odpovídá slalomce. Díky za odpověď, Snowe... Uvedené Volkly jsou zařazeny jako Allround Sport, mám rád kratší lyže, přemýšlím ale samozřejmě o délce 168 cm (rádius 14,8m). Šlo mi spíše o charakter těch lyží - jestli budou vyhovovat popsanému účelu. Jen pro ilustraci - mé stávající slalomky (cca 5 let staré Elan SL, nějaké z komerční top řady) mají rádius necelých 11m... Mimochodem, přeju brzké uzdravení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 (upraveno) Já už taky nevím coby při čekání na sezonu.Takže jsem uděla upgrate vybavení, ale jen v oblasti hlavy.Německá kvalita-značka Alpina. Upraveno 8. listopadu 2011 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Ty blaho, ta helma je krasna. Kde sis ji zkousel? Btw. Letenky jsou koupene, Val Gardena 2012 se zacina rysovat. Je to spravne: Utreise (Flybytte) Haugesund - Krakow 27. jan 2012, Retur (Flybytte) Krakow - Haugesund 6. feb 2012? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Výborně, že už máš letenky. (termín letů správný)Tak to máme s Hoznou radost. To zase bude v Gardeně SuperHeavy sestava. Vybavení jsem koupil v Německu na netu. Odzkoušel jsem ji v Ostravě ve 4ski. Tam měli jen černou variantu a já jsem chtěl bílou, abych rozbil tu šedo černou barevnou kombinci, v které lyžuju. No a taky v Říši byla značně levnější, než tady na krámě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 (upraveno) to Dali - na svah ani letos oficiálně nepůjdu, ale každopádně si vyzkouším obřačky Dynastary. Nejedná se o jen tak obyčejné lyže, patří mezi cca 15 párů, které si pro letošní rok vybral dvakrát stříbrný na mistrovství světa 2009 ve Val d'Is?re Julien Lizeroux. Dynastary nakonec po Julienovi zbyly, celou sezonu 2011/2012 vynechá kvůli operaci. Budu z nich mít sakra velký respekt. Zatím jsem je bohužel neviděl, prý jsou super. Edit - ještě doprovodná fotka Lizerouxe. Tak to jsem zvědav, jak se ti na nich bude jezdit, rozhodně dej vědět. Dynastary jsem ještě nikdy neměl. Jestli jsi delší dobu nejezdil, tak by bylo asi lepší pro začátek něco jednoduššího. Já se s tím peru každý začátek sezony několik dní, než mě zase FIS obřačky začnou poslouchat tak jak bych si přál. Slyšel jsem od kamarádů, že byly schváleny FIS obřačky na příští rok s radiucem 35m nevíš o tom něco? Připadá mi to hodně do toho už asi nepůjdu, tech 27m je už docela dost, 35 to je jak pro Super G. Upraveno 9. listopadu 2011 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Hintertux minulý týden. Počasí nádherné, sjezdovky parádní, lidí víc, ale šlo to. Už by mohl konečně začít padat sníh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Clanek o vyrobe lyzi na Morave: http://www.cad.cz/strojirenstvi/38-strojirenstvi/1405-vyroba-lyzi-na-morave.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Též jsem začal inovovat na zimu. Už mě nebaví kompletovat helmy s brýlemy a tak jsem kopil rovnou komplet. Tentokrát jsem se odklonil od svých obvyklých značek Uvex a Bollé a sáhl po té, s kterou jsem začínal s Carrerou. Od tohohle setu si slibuji dobré parametry. Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Vždycky jsem chtěl mít Carreru helmu a co jsme zkusil, tak mě to tlačilo. Hlavně nahoře na hlavě.Tak jsem šel do Alpiny, ale o tom jsem už psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Nemáte někdo zkušenost s brýlemi Vagus? www.bevagus.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se