Filipes Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 ..to ve Francii je mají na salámu..fakt? já jezdím do La Plagne a líp upravený sjezdovky sem neviděl, asi teda budu muset příště do Itálie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 (upraveno) já jezdím do La Plagne a líp upravený sjezdovky sem neviděl, asi teda budu muset příště do Itálie :-)La Plagne je úplně jiný případ, ve spojení se střediskem Les Arc vzniklo super středisko, které brázdí nespočetné davy lyžarů. Tady prostě musí být pista upravená, protože po tom stádu, které se zde přes den prožene by z ní zbylo pouhé oraniště. Docela se divím, že tam jezdíš, v tisíci hlavém davu, který by mi dýchal na záda bych se necítil zrovna dvakrát dobře. Navíc paneláky, na prd. Upraveno 22. března 2013 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 A kera Francie je dobra nepanelakova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 (upraveno) A kera Francie je dobra nepanelakova?Určitě La Clusaz. Tam by se Ti líbilo. Edit - foto a mapička Upraveno 22. března 2013 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Pánové doporučtě běžky úplnému začátečníkovi, stál jsem na tom jednou, vypadá to, že by mne to bavilo a teď bude dobrá doba na nákup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 (upraveno) nevim jak jindy, ale začátkem ledna je tam volno, úplná pohoda ... ale ty paneláky sedí noedit: jsem rychle našel nějakou fotku, mrkni že jsem tam jen já a jinak nikdo nikde :-) Upraveno 22. března 2013 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 to Filipes - parádní pozadí, krása. Teď jde ještě o to, v kolik je fotka pořízena, i v tom nejnabitejším středisku bývají ráno sjezdovky prázdnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 vyfotografováno 8.1.2013 11:16 - a né že napíšeš že šli všichni zrovna na oběd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 (upraveno) , to se Ti povedlo . V tom případě perfektní. Jestli tam jezdíš pravidelně a zkušenosti jsou stejné, nedivím se, že zkousneš tu výstavbu. Upraveno 23. března 2013 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodowka Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Už druhy rok se marně chystám sem www.grawand.com,nemá někdo zkušenosti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 to Filipes - parádní pozadí, krása. Teď jde ještě o to, v kolik je fotka pořízena, i v tom nejnabitejším středisku bývají ráno sjezdovky prázdnější.Zvláštní - já bych podle délky stínů a ostře modrých stínů na sněhu sázel na brzkou ranní hodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 (upraveno) já si pamatoval že jsme tam byli kolem poledne a nedlouho potom jsme sjeli k hospodě na svačinku...EXIF u fotky mi to jen potvrdil a ukazuje podle mě správný datum i čas, koukni že u hospody ve 12:30 je taky skoro liduprázdno...a vůbec - je tam hnusně a přelidněno - nejezděte tam! edit: je to fakt začátek roku, proto asi málo lidí a to slunce je ještě nízko Upraveno 23. března 2013 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Jojo, co je psáno, to je dáno. Já jen, že mně světlo živí, tak jsem zvyklej se koukat okolo sebe a na fotky a přemýšlet o světle a o stínech - stín je součást světla. Na mně díky stínům ta fotka působila ranním dojmem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 (upraveno) Tak jsem dnes ve 13.00 ukončil lyžařskou sezonu na klínovci. Většinu času jsem jezdil na Klínovci. Letos spustili statistiku skiline, a protože mám celoroční permici tak jsem se poprvé v životě dozvěděl, kolik jsem toho za zimu najezdil. odježděné dny -40 dnůsjetých výškových metrů -151.066 vmvleků a lanovek - 647 LD a vlekyujetých km na lyžích - 788 km + v jiných střediscích jsem najezdil jenom 8 - 10 dní. Už aby zase byla zima. SKOL! Upraveno 21. dubna 2013 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Pro milovníky sněhu a kopců několik fotek z mojí letní dovolené. Dopoledne lyžování na Dachsteinu +2 až+5 st., odpoledne procházky na Planai a okolí +25 st. I na menší skákání došlo. Na Dachsteinu otevřeli nový visutý most s chodníkem. Nádhera. Pokud máte pocit, že jsem magor, tak máte pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 ....... Pokud máte pocit, že jsem magor, tak máte pravdu........ Nejsi, my tam byli včera odpoledne. Koukni do SZ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 My v nedeli nastupujeme na Hintertux. Asi taky magor, snih bude na pytel, ale furt lepsi nez se vyvalovat po plazich Potom postnu par neumelych fotek. Uz se moc tesim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Dnes jsem dopoledne žehlil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Chybí Ti tam skialpy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Chybí Ti tam skialpy :-)To máš pravdu, pokud jsou pěkné terény tak to musí být paráda. Vzhladem k tomu, že většinu zimy odjezdím v Čechách tak by mi byly na prd. Šlapat nahoru po sjezdovce by mě nebavilo. To mě spíš lákají jízdy ve volném terénu, ale to je nás taky skoro nemožný. Když vidím ty pozéry, co jezdí na tvrdých utažených sjezdovkách na plackách do prašanu tak mi je jich líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se