African Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Trochu offtopic, ale každopádně nad tou GoPro akční kamerou již delší chvíli přemýšlím, v této době asi nejlepší volba, a tohle videjko mě to pouze potvrdilo, půjdu do ni A neboj se nic, zima už klepe na dveře ( zároveň sorry za gramatiku) Absťák narůstá, kuafix... Tak tu nahodím jedno video z Val Gardeny. Moje srdcovka...Točili nějací mlaďoši, ale dobře zachytili tu atmosféru, pro kterou to tam mám rád.
Honza.manta Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Houby !!! Nové číslo Snow ??? A já ho nemám, u nás není, to snad není možný a to obíhám trafiky už od půlky září, doufám, že ho nepropásnu a objeví se zítra. Jinak by si mi ho musel, až ho přečteš, poslat, přeplatil bych Tě, všechny si je zakládám. Jinak, abych nedráždil ve vlákně o zimní bundě , koupil jsem novou, pořádnou, pěkný drtič mrazu. A tak se vůbec letošní zimy a předpovídané kosy nebojím. Tak co ty Technicy, jdeš do nich ? Jedná se o model, o kterém jsme spolu mluvily ? A ty SLX Fusiony vypadají super, ovšem vzhled nejezdí, uvidíme, jaké budou na svahu. Viděl jsem valnou část letošní produkce a zatím nejvíc se mi líbily nepříliš chválené Stöckli Laser SL a Laser GS. Testy o nich nemluví zrovna dvakrát v superlativech. 1.jpg 2.jpgTy modrévypadají dost dobře. Jestli se jednou vzdám klasik a přejdu na kárvy, tak by se mi něco takového asi líbilo.
marosh Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Afričane, snažil ses...Gramatika v oukeju.
Návštěvník Snow Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 jakou bundu si koupil?Descent, jsem velmi spokojen. Bezva materiály, propracovaná, prima detaily a těžká, tak jak to mám rád.
obchodnik-o3 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Absťák narůstá, kuafix... Tak tu nahodím jedno video z Val Gardeny. Moje srdcovka...Točili nějací mlaďoši, ale dobře zachytili tu atmosféru, pro kterou to tam mám rád. je mi to podozrivo zname
marosh Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Já vím, že je Ti to povědomé, Lubo.:-) Kam se chystáš v nové sezoně?
marosh Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Jak se dělají lyžařské ochranné prvky u Carrery... http://www.youtube.com/watch?v=5sPlh-vRmuY
obchodnik-o3 Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 pekne videjko...a volba kam na lyze je myslim jasna - logo pod ciarou na tvojom profile, maros
marosh Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 pekne videjko...a volba kam na lyze je myslim jasna - logo pod ciarou na tvojom profile, maros Máš štěstí kámo. :-) Je to, jak s tím reklamním sloganem na Kofolu. Když ji poznáš, není, co řešit...Nenačasuješ to na 27.1.2014-1.2.2014, bo bychom mohli zrobit na nějaké hütte ofiko sraz chronomagfora. Čtyři členové by už byla velká síla. P.S. Gambrinus mě nebere.
marosh Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 (upraveno) A zase cosik pro milce Val Gardeny(...a že jich tady je dost...).Video s 3D-mapou oblasti.Ta je, samozřejmě, na netu k dispozici. Upraveno 13. října 2013 uživatelem marosh
Hasňa Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Super, krasne sla videt Lesni a Chata U Trech Kurew.
heboš Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Pánové,znalci lyžování ve Val Gardeně,mám v plánu vyrazit zkraje prosince,kolem 5-tého. Páč jsem lyžnil pouze v rakousích a vždy až koncem roku,tak se ptám,zda to nebude trošku brzo. Díky.
marosh Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Bude, bo se otvírá 7.12. a to pozvolna, ne najednou všechno.Záleží kolik bude sněhu...Ještě je dobré vědět, že 20.-21.12. se tam jede světový pohár a tak čtyři-pět dní bude zablokovaná sjezdovka Saslong.
wave ceptor Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Pěkné, syn si minulý rok koupil podobné od NITRA.
funf5 Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Dnes nákup. Já botky, děckám thermoflex vložky. O víkendu vypečeme a jsme komplet nachystaní. Ještě nevím, jestli parchantům nemám koupit páteřáky. Já tyhle věci nesnáším. I helmu beru jen na obřačku...Já bych jim páteřáky pořídil, mám ho tak šest let, bez něj už na kopec nevlezu a podobně to vidím s přilbou. Btw, ta paní co mě posledně při její první ranní jízdě sejmula zezadu ji neměla. Skončila v bezvědomí a nakonec v nemocnici s otřesem mozku. Já se pozbíral a odjel po svých. Den tedy už stál za prd, protože jsem pořád viděl ty otočené oči a pěnu u pusy, ale byl jsem celej a tu seklou bundu na zádech jsem jí odpustil. Nemít páteřák možná nás vezli oba.Dobrá volba páteřáku znamená klid na prkně, lyžích, downhilu a motorce... Upraveno 18. října 2013 uživatelem funf5
Návštěvník Snow Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Moje nová lokalita . Trailer sice loňský nicméně nepředpokládám, že by se něco dramaticky změnilo. http://www.youtube.com/watch?v=UCzFN32qsfo Také se nám na stáncích objevil nový Ski Magazín, v kterém je pěkný přehled včetně cen v podstatě všech letošních lyží hlavních hráčů. Těším se na speciální číslo Snow, kterém je úplně všechno včetně nových modelů vázání. Zde nemám pole úplně zmapované.
funf5 Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Moje nová lokalita Ano, cirkus mám moc rád, jezdili jsme s partou dlouhé roky na akci Roháče, už třetím jsou z toho Alpáče a naší základnou Saalbach a okolí.
funf5 Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 to fuf5: já to vím i chápu, ale mi se v tom blbě jezdí, blbě slyším a je mi v tom horko. Páteřák mám Dainese, pak chrániče různé...helmu. Ale jak jsem přibral, tak mě to omezuje v pohybu, který na prkně je zásadní. Jak jsem psal, když je hodně tvrdý povrch nebo beru desku, která je vyšší než já, nebo jsem na skialpech v Tatrách ve volných terénech, tak ji na palici dám. Otřes mozku už jsem měl i s helmou...na černé ve Špindlu. Jo, kamarád taky skončil s otřesem mozku i v helmě, ale bez ní... Já ani tak nemyslel tebe, ale juniory a páteřák.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se