Corvus corone corone Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Dvoupatrová lanovka ze Samnaun nahoru do střediska Ischgl - Samnaun skigebiet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Corvus corone corone Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna V 26. 1. 2026 v 13:56, geometr napsal: Rakev nebo plochou rakev. Thule. Máme dlouhé lyže a ještě delší běžky, takže jsem před pár lety horkotěžko sehnal 225 cm rakev, kam se ty 220cm běžky tak tak vejdou . V té době to za rozumné peníze nikdo nenabízel, jen český Neumann - zrovna to měli jako novinku v nabídce ve stylu Návrat do starých časů. Bohužel nemá rychloupínáky, takže instalace je trochu opruz... Ale zase stála necelých šest papouchů a ne dvojnásobek... A víc, jak 130 s tím raději nejezdím a ve větru ještě méně...
Corvus corone corone Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna V 10. 2. 2026 v 9:28, African napsal: Pod to se můžu jenom podepsat Zeptej se borce zdali ti nenechá ty testovací, ve Špindlu je po konci sezóny nechávali za tašku hrušek Ale nevím jak dnes.... Já takhle před dvěma lety někdy v květnu sehnal za poloviční cenu e-Titany z testovacího centra, co je ve Špindlu nahoře na Pláních. Vzhledem k povaze lyže a délce 184 cm byly na svahu za zimu jen několikrát (říkal prodejce) a fakt neměly jedinej šrám ani z front u vleků. Jen jsem si na ně nechal dát jiné, než setové vázání (tuším to standardně nabízeli s "obyčejnou" PR12). Na prodejně tehdy měli novinku - Protector PR13 GW, tak jsem si připlatil a nelituji. Přeci jen v mém pokročilém věku už se každé malé vylepšení výbavy může násobně vyplatit . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zacik Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května tak sezona ukoncena, tento rok zase 100 dni, bez nejakeho vaznejsie padu, takze vsetko ako ma byt. Vcera som srandoval s kamosmi na pive ze lyziarska sezona na Slovensku trva 7 mesiacov (lyzoval som v Jasnej 29/11 a 3/5) cize treba predat bicykle a koileskove korcule a kupit lyze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
African Odesláno pátek v 08:50 Nahlásit Odesláno pátek v 08:50 Tož jsem zamluvil na příští jarňáky 6 dní u Zell am See, za 40.000,- fakt velký apartmán pro 8 lidí, sauna, bazén, posilovna, no nekup to Koukám že lyžování pro náctileté taky asi fajn, jezdíte tam někdo? Našel jsem i kousek odtamtud jedno malé středisko Rauris ski, kde by mohla panovat taková větší pohoda v případě hodně lidí v Zell am See, že by jsme si tam taky den dali. Tady to někdo zkoušel? Kurňa se těším, už aby chumelilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se