Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Anebo tohle, taky krása. Konečně jde vidět kladený důraz na vzhled lyží; někdy ty barevné výkřiky jsou hrozné. http://www.l50.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 http://www.carbonski.cz/panske-rcs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Ono proč ne... No protože jezdím lyžovat do Alp, v 8 ráno vyrážím na svah na manžestr a kolem poledne až jedné končím a začínám hospodou... A na měkčí podklad a rozbitější sjezdovku tam rozhodně nenarazím a můj jezdecký styl také není pohodová jízda. Tohle je tak lyže pro nějakého důchodce do českých středisek. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Tohle je tak lyže pro nějakého důchodce do českých středisek. :-DTakže pro mne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Takže pro mne :-) Tak to pak jo a doporučuji si teda hlídat testovací kusy jak ze sportenu nebo i jinde, ty lyže se pak dají koupit za desítku a to je pak nádhera https://www.boatpark.cz/sporten-glider-7-set-test.html (tyhle už jsou prodané, ale po sezóně budou mít další) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 (upraveno) Ty menší jsou 152 holčičí pseudoslalomky. Ty větší asi pojedou hodně rychle :-) Upraveno 20. prosince 2016 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Ty menší jsou 152 holčičí pseudoslalomky. Ty větší asi pojedou hodně rychle :-)...ciwe, skočky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 http://www.carbonski.cz/panske-rcsJá už v tyto rádoby zázračné lyže nevěřím po testovaní Volantu ve Špindlu, co my je kámoš zapůjčil na den. Nepoznal jsem nějaký velký rozdíl mezi jeho lyžemi za osmdesát táců a mými lyžemi za deset, jenom že pár pražských hňupů se za mnou otáčelo a mělo mě za celebritu. Myslím, že to budou dobré lyže, ale běžný lyžař pozná leda tak velký prd, jako že nelyžuji nejhůř :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 (upraveno) Já už v tyto rádoby zázračné lyže nevěřím po testovaní Volantu ve Špindlu, co my je kámoš zapůjčil na den. Nepoznal jsem nějaký velký rozdíl mezi jeho lyžemi za osmdesát táců a mými lyžemi za deset, jenom že pár pražských hňupů se za mnou otáčelo a mělo mě za celebritu. Myslím, že to budou dobré lyže, ale běžný lyžař pozná leda tak velký prd, jako že nelyžuji nejhůř :-)...Afri, nesouhlasím. Souhlasím s tebou v tom, že to není primárně o ceně, ale rozdíly ve vercajku jsou poznatelné. Vždycky vezmeme několi párů slalomek s podobnými geometriemi a rozdíly jsou znatelné. U snowboardu ani nemluvím. Když jsem přelezl na Radical, měl jsem rohlík na hubě. Stejně vypečený zážitek jsem měl na SG, co jezdí moje holky. Zkrátka drží to jak přibité. Upraveno 20. prosince 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Rozdíly určitě jsou, hlavně když je dobrý počasí a můžeš sjet svah a hned přezout. Pak je rozdíl poznat. Tyhle cenový výstřelky mě taky neberou nikdy mě nepřesvědčily, že tak drahý lyže jsou tak dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Věděl by někdo, kam nejlíp vypadnout na den z Prahy na běžky? Něco na pohodu, na rovině, na běžkách jsem stál prvně loni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Někam kde je dobrý sníh. Celkem populární je Šumava, ale je to dost z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Spíš nějaký sever, bydlím na severu Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Bedřichov ne? Hodinka cesty, spousta kilometrů stop, jen parkoviště bývá už od rána docela plné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Tak dneska to byl na Hauserkaiblingu pěknej mazec. V očekávání oteplení údržba neskutečně prolila pistu. Fronta se zpozdila. Místo toho přišlo ochlazení a v horních partiích silný vítr. Už dlouho jsem neviděl tak krásné, velké a tvrdé plotny :-) Ještěže slalomky byly jako nože (87/0,5) po servisu. Necelé 4 hodiny poježdění byly fakt výživné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Ad český lyže (Sporten, Lusti) - hodně jsem na loni na ně koukal, když jsem sháněl ty svoje - měkký obračky, a byly mi doporučovány Sporten Iridium, cca 6-7kkč. Nakonec, jelikož nebyl čas, jsem koupil nějaké Dynastar za 5kkč, ale prej to byla blbá koupě, jsou to nějaký pěnovky, co se svým metrákem prý hned prošlápnu. Nevím, každopádně moje mizerný kolena si celkem hoví oproti tvrdým (polo)závodním starým obřačkám Stockly. Nicméně jet na nich rychle se fakt nedá, to pak začnou sebou plácat jak plotuve :-) ... holt něco za něco. Takže Sporten mám stále v merku, nicméně ta cena těch uváděných Sportenů je jak u Eltonu - mimo mísu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Já vloni viděl, jak se dcera prala na začátku sezony se závodníma (fakt závodníma) Völklama, tak jsem jí pořídil měkčí Lusti. Sjela s nima JEDNOU kopec a vrátila mi je, že si asi dělám srandu. Takže je mám v garáži a čekají, jestli je nebude časem chtít syn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Tak ono je to fajn pocit, když má člověk sílu a zdraví + sjezdovka je cajchu... ale jinak já měl po jednm dopoledni zápasení s nima v prd*** koleno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 No jo, to se nedá nic dělat, když s obřačkama zápasíš. Každý pravý obřačky Tě přeperou, a Ty budeš mít (jak sám píšeš) v pr-eli koleno. Takovýhle lyže je potřeba nechat jet. No, a buďto to půjde nebo nepůjde. Takže je to vlastně pudová záležitost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Přesně tak. Já se do loňska pral s klasikama a až loni mne kamarád ukecal, abych si vyzkoušel pořádně tvrdé obřačky a hned po první jízdě jsem vědě, že to je moje budoucnost v lyžování. Dá se s nima děkat cokoli - nechat je jet co umí nebo jim diktovat to, co chci já. Obojí zvládají perfektně. No a kolena trpí o nepodstatný kousek míň než na klasikách. Holt každá sranda něco stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se