Snow Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 (upraveno) Stačily by, proč ne, ale počítal jsem, že se vrátíš do formy a pak naplno využiješ vlastnosti lyže. Edit - momentálně jsem zamilovaný do Blizzardu, který udělal velký pokrok. Mají hloupé stránky, takže Ti nemohu dát přímý link, podívej se do řady G-Force na model Super Sonic IQ. Upraveno 28. listopadu 2010 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 (upraveno) DIN 11 je podle mě jen tak tak. Edit - já jsem lehká váha 69-70kg/183 cm a DIN mám 16. Upraveno 28. listopadu 2010 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 (upraveno) Tvá váha a výška není žádná katastrofa, takže by si neměl, pokud nebudeš dělat žádné skopičiny, vázání tak namáhat. Na druhou stranu není až zase tak optimální mít vázáni DIN 20, ulomíš si obě nohy. Edit - co říkáš na tyhle Fischerky ? KLIK Upraveno 28. listopadu 2010 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Ještě jeden blbý dotaz co se obuvi týče. Budou mi lyžařské boty jakékoliv značky pasovat na vázání různých značek ? Mohu použít např. boty rossignol na vázání fischer ? Ano, tady to máš jednoduché Zatím se nenašli takoví chytráci, jako Burton u snb... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Ještě jeden blbý dotaz co se obuvi týče. Budou mi lyžařské boty jakékoliv značky pasovat na vázání různých značek ? Mohu použít např. boty rossignol na vázání fischer ? Boty si vyber, který ti budou sedět. Jenom dej pozor na tvrdot,( flex index) pro sportovní jízdu tak 90 až 120. Nejlepší by asi pro tebe boty co mají přepínač na hard, soft. Pak by jsi klidně mohl mít 110- 120 a při horších podmínkách přepnout na soft, např. boule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Na Klínovci se rozjeli tenhle víkend první vleky, lyžování bylo parádní ( byl jsem jenom v neděli) málo lidí. Jenom na dámské to byl tradičně mazec. Sníh byl napůl umělý, napůl přírodní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Na Klínovci se rozjeli tenhle víkend první vleky, lyžování bylo parádní ( byl jsem jenom v neděli) málo lidí. Jenom na dámské to byl tradičně mazec. Sníh byl napůl umělý, napůl přírodní. Krása, prkno doma určitě brečí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Je mi tě líto, mě by asi bylo hodně ouvej, stačí jakej mám absťák, když se jeden víkend nedostanu na lyže. Příště si musíš najít něco kde mají sjezdovky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 O absťáku mi něco povídej. Kvůli nemoci jsem se nedostal na svah pořádně dvě sezóny a nemám ani zdání jaká bude letošní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Je mi tě líto, mě by asi bylo hodně ouvej, stačí jakej mám absťák, když se jeden víkend nedostanu na lyže. Příště si musíš najít něco kde mají sjezdovky, Jé, díky za soucit Já to říkám na firmě pořád, že chci do Kanady, Norska, ale to je pořád samá Afrika, Asie Absťák jsem si snížil tím, že jsem na dálku domluvil týden dovolené v Zillertalu na konci ledna a sehnal si spaní u nás na všechny víkendy do dovolené 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 to Alda - all mountain, myslím, že si udělal dobře vzhledem k delší absenci na sjezdovkách. Závidím Ti, že si byl už na svahu, já vzhledem k progresi nemoci stále absentuji a nevypadá to dobře. Přesto jsem se ještě nevzdal a abych se naladil, tak jsem včera a dnes zkouknul na Eurosportu HD obří slalom a slalom ve Val d'Is?re. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 to Alda, myslím, že jsi prozatím koupil fakt dobre, na začátky s carvingem akorát. Boty mají sice FI 90, ale za chvíli si zvykneš a poloměr lyží na učení carvingu idealní. Myslím, že na větším poloměru by se ti zatáčelo hůř. Chápu, že je to hrozný nezvyk, ale uvidíš, že časem už tě bude každé smýknutí otravovat a nebude tě bavit. koukni na YOUTUBE, je tam sposta videí s nácvikem nebo http://www.carv.cz/html/menu.htm# spusť cvičení. Byl jsem 3 dny lyžovat ve Špindlu a docela dobrý,ale dneska mě bolí v krku jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 SCOTT Carbon 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Hmm, zvláštní lyže i materiál, už jsi na nich jezdil? Dokážeš je porovnat s klasikou? Od Scotta jsem lyže zatím neměl, jenom brejle, helmu a páteřák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 (upraveno) Nasfeld je pěkný lyžování, můžu doporučit. Kaprun bych vybíral spíš na podzim, když ještě není sníh, na ledovci jsou jenom kotvy. Schladming je blízko ( 400 km z Prahy) a je tam několik pěkných středisek.Taky třeba Flachau, Flachauwinkel. Možností máš nepřeberně a chybu asi udělat nemůžeš pokud je sníh. Koukni na tenhle odkaz http://www.carv.cz/index.php?site=alpyv tom se můžeš rochnit celej den. Docela ti závidím, já budu o víkendu smutně čumět na lyže a střídavě na televizi, dostal jsem antibiotika. Upraveno 13. prosince 2010 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Jaký máte lyžařský brýle? S jakejma sklama? Já mám nějaký s oranžovejma sklama, v těch jezdim, když je hnusně. Když svítí sluníčko a je teplo, tak jezdím ve slunečních. Ale když svítí sluníčko a je -10, tak jsem v pytli. A ty lyžařský nějak dosluhujou, budu si kupovat nový a nevim jaký. Chtěl jsem brýle Giro, kde vidím větší šanci, že budou dobře pasovat do helmy Giro, ale nějak je nemůžu sehnat na vyzkoušení. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natalka.naty Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Jaký máte lyžařský brýle? S jakejma sklama? Já mám nějaký s oranžovejma sklama, v těch jezdim, když je hnusně. Když svítí sluníčko a je teplo, tak jezdím ve slunečních. Ale když svítí sluníčko a je -10, tak jsem v pytli. A ty lyžařský nějak dosluhujou, budu si kupovat nový a nevim jaký. Chtěl jsem brýle Giro, kde vidím větší šanci, že budou dobře pasovat do helmy Giro, ale nějak je nemůžu sehnat na vyzkoušení. Díky. Hele bracha tuhle kombinaci ma a kupoval to se stejnou predstavou jako ty a rikal, ze letos to bude muset resit znovu, tzn. vezmi si helmu do obchodu a vyzkousej bryle, ktere ti padnou s tvoji konkrenti helmou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natalka.naty Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 (upraveno) Hele bracha tuhle kombinaci ma a kupoval to se stejnou predstavou jako ty a rikal, ze letos to bude muset resit znovu, tzn. vezmi si helmu do obchodu a vyzkousej bryle, ktere ti padnou s tvoji konkrenti helmou... Upraveno 14. prosince 2010 uživatelem natalka.naty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natalka.naty Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Jako ze jedna znacka k sobe pasuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natalka.naty Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Co mas konkretne za lyze, taky premyslim o vymene... Jsi spokojeny? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se