Kristian.nov Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 To je pecka pánové! oboje dvoje!
mclusky Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Krásný cifr a celkově moc pěkný stav. Řemen vypadá taky moc pěkně a dodává ten správný retro feeling. Tento týden - retro týden
SakalMarty Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Krásný cifr a celkově moc pěkný stav. Řemen vypadá taky moc pěkně a dodává ten správný retro feeling. Jo jo, jsou to krasavice. Proto je mám celý týden. Minulý jsem měl Poljoty s budíčkem, příští týden pojedu bullheady Na vánoce nahodím Maurice Lacroix Masterpiece
malymarek Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Jeden New Old Stockkrás na n-tou,
M3maniac Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 ty longiny vypadaji mooc pěkně
Kristian.nov Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Jeden New Old Stock To je nádhera!!
bohus76 Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Dnes strýcovy zrenovované hodinky firmy Ricoh.Mysel jsem si,že dělají "jen kopírky".Přitom to jsou japonské spotřební ale kvalitní hodinky.Nejvíc se mi líbí přehazování datumu čudlíkem nad korunkou.Mají průměr kolem 37mm.takže se dobře nosí.Vypadaly trochu zanedbaně,ale dostaly "lázně" u hodinářského mistra,díky Jiří.Bylo vyměněno sklo a ošoupaná korunka,přeleštěno pouzdro a udělán servis strojku.A teď konečně fotky před a po servisu.Také jedno malé srovnání s mými Mido.Omluvte kvalitu fotek,já ani můj kompakt to lépe neumíme :-)
Jeronimo Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 (upraveno) Pěkné, u Ricohu se mi líbí odvážný desing. Co kus, to perla Edit: Jinak ozdravná kůra dopadla moc dobře. Upraveno 21. prosince 2013 uživatelem Jeronimo
Luk Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Pěkně prokoukly. Není tam stejný strojek jako v těchto Orientech? Taky je čeká ozdravná kůra.
bohus76 Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Je tam tento strojek /foto od hodináře/,já jsem je nemohl otevřít.
malymarek Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Dnes strýcovy zrenovované hodinky firmy Ricoh.Mysel jsem si,že dělají "jen kopírky".Přitom to jsou japonské spotřební ale kvalitní hodinky.Nejvíc se mi líbí přehazování datumu čudlíkem nad korunkou.Mají průměr kolem 37mm.takže se dobře nosí.Vypadaly trochu zanedbaně,ale dostaly "lázně" u hodinářského mistra,díky Jiří.Bylo vyměněno sklo a ošoupaná korunka,přeleštěno pouzdro a udělán servis strojku.A teď konečně fotky před a po servisu.Také jedno malé srovnání s mými Mido.Omluvte kvalitu fotek,já ani můj kompakt to lépe neumíme :-)jsou pěkný a na ruce vypadají parádně, gratuluji
lucid Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 (upraveno) Dnes Orient Chronoace z r. 1969, kalibr 42940. Nastavení datumu a dne se mi řešit nechtělo. Upraveno 22. prosince 2013 uživatelem lucid
rango Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 Dnes dostali prednost vintage ladicky...
mclusky Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 Jsou překrásný. Dnes dostali prednost vintage ladicky...
VintageLover Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 krás na n-tou, To je nádhera!! Díky chlapi, hodím sem pak více fotek, nechal jsem vyleštit pouzdro tak, že se v něm vidím líp než v zrcadle.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se