Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Krásný cifr a celkově moc pěkný stav. Řemen vypadá taky moc pěkně a dodává ten správný retro feeling.

Tento týden - retro týden :)

Odesláno

Krásný cifr a celkově moc pěkný stav. Řemen vypadá taky moc pěkně a dodává ten správný retro feeling.

Jo jo, jsou to krasavice. Proto je mám celý týden. Minulý jsem měl Poljoty s budíčkem, příští týden pojedu bullheady :) Na vánoce nahodím Maurice Lacroix Masterpiece :)

Odesláno

Dnes strýcovy zrenovované hodinky firmy Ricoh.Mysel jsem si,že dělají "jen kopírky".Přitom to jsou japonské spotřební ale kvalitní hodinky.Nejvíc se mi líbí přehazování datumu čudlíkem nad korunkou.Mají průměr kolem 37mm.takže se dobře nosí.

Vypadaly trochu zanedbaně,ale dostaly "lázně" u hodinářského mistra,díky Jiří.Bylo vyměněno sklo a ošoupaná korunka,přeleštěno pouzdro a udělán servis strojku.A teď konečně fotky před a po servisu.Také jedno malé srovnání s mými Mido.Omluvte kvalitu fotek,já ani můj kompakt to lépe neumíme  :-)

post-9327-0-39794800-1387636314_thumb.jpg

post-9327-0-66497600-1387636327_thumb.jpg

post-9327-0-21265300-1387636349_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Pěkné, u Ricohu se mi líbí odvážný desing. Co kus, to perla :)

Edit: Jinak ozdravná kůra dopadla moc dobře.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Dnes strýcovy zrenovované hodinky firmy Ricoh.Mysel jsem si,že dělají "jen kopírky".Přitom to jsou japonské spotřební ale kvalitní hodinky.Nejvíc se mi líbí přehazování datumu čudlíkem nad korunkou.Mají průměr kolem 37mm.takže se dobře nosí.

Vypadaly trochu zanedbaně,ale dostaly "lázně" u hodinářského mistra,díky Jiří.Bylo vyměněno sklo a ošoupaná korunka,přeleštěno pouzdro a udělán servis strojku.A teď konečně fotky před a po servisu.Také jedno malé srovnání s mými Mido.Omluvte kvalitu fotek,já ani můj kompakt to lépe neumíme  :-)

jsou pěkný a na ruce vypadají parádně, gratuluji

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...