mlsoun1 Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Odesláno 21. července 2014 krásný, taky na jedny čekám, ale jen mechaniky, měl by to být NOS tak snad to tak budeTaky Cortébert?
malymarek Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 malymarek, on 21 Čvc 2014 - 15:15, said: krásný, taky na jedny čekám, ale jen mechaniky, měl by to být NOS tak snad to tak budeMlsoun1: Taky Cortébert? ještě nejsou doma, ale už se na ně těším foto předchozí majitel
nividic Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 na kortébrtky zatím nemám, tak šolíchám vintage pseudodigitálky. do kanclu? ale jo..
mlsoun1 Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 (upraveno) malymarek, on 21 Čvc 2014 - 15:15, said:Mlsoun1: Taky Cortébert? ještě nejsou doma, ale už se na ně těším foto předchozí majitelKde jsi je sehnal?Vypadají pěkně Upraveno 26. července 2014 uživatelem mlsoun1
mlsoun1 Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 na kortébrtky zatím nemám, tak šolíchám vintage pseudodigitálky. do kanclu? ale jo..Na aukru se dá jednou za čas sehnat pěkný i levný kousek.Celé foto těch Tvých pseudodigitálek bych uvítal
malymarek Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Kde jsi je sehnal?Vypadají pěkně 40 EUR ebay
malymarek Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 občas se zadaříVýtečná cena za tento kousek
Argon Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Občas se zadaří nejen na ebay :-). Doxa conquistador přes Aukro, cena 499 :-)
malymarek Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Moje poslední dobou nejoblíbenější, hledám jim brášky :-)
nividic Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Na aukru se dá jednou za čas sehnat pěkný i levný kousek.Celé foto těch Tvých pseudodigitálek bych uvítal ahoj,omlouvám se za zpoždění. tady jsou fotky. hodinky mám moc rád, i když to není zrovna kousek vysoký hodinařiny, anebo možná právě proto.navíc ten fór - mechanický digitálky! pouzdro je na hranách vohlodaný, ale co bych nechtěl po obecným kovu.nejvíc mě trápí náramek - je mi moc úzkej a nemůžu najít alternativu. poradíte někdo? 1
Wanderer Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Náhodou, mají něco do sebe. Takový neokoukaný... a je to do modra, mě se ty digy líběj
Jeronimo Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Zataženo. Alespoň DOXA se sunburst dialem na ruce.
Jeronimo Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 ahoj,omlouvám se za zpoždění. tady jsou fotky. hodinky mám moc rád, i když to není zrovna kousek vysoký hodinařiny, anebo možná právě proto.navíc ten fór - mechanický digitálky! pouzdro je na hranách vohlodaný, ale co bych nechtěl po obecným kovu.nejvíc mě trápí náramek - je mi moc úzkej a nemůžu najít alternativu. poradíte někdo?Moc hezké a v gut stavu. Mám něco podobného doma od BULERU, ale stroj je kaput.
malymarek Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 ahoj,omlouvám se za zpoždění. tady jsou fotky. hodinky mám moc rád, i když to není zrovna kousek vysoký hodinařiny, anebo možná právě proto.navíc ten fór - mechanický digitálky! pouzdro je na hranách vohlodaný, ale co bych nechtěl po obecným kovu.nejvíc mě trápí náramek - je mi moc úzkej a nemůžu najít alternativu. poradíte někdo?pěkný kousek
Tikal Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 (upraveno) ?????? ????, ?????? více fotek zde : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74806-vintage-vostok-amphibia/&do=findComment&comment=1206611 Upraveno 29. července 2014 uživatelem Tikal
nividic Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Moc hezké a v gut stavu. Mám něco podobného doma od BULERU, ale stroj je kaput. pěkný kousek díky kluci, jsou fajn. vypadají trochu dětsky, ale ne tolik co damaska
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se