malymarek Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 dvě stránky o číně, chtěl jsem napsat o h...., ale nebudu sprostý, založte si vlastní vlákno a nám co to tu máme rádi, to nezasírejte, please Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 dvě stránky o číně, chtěl jsem napsat o h...., ale nebudu sprostý, založte si vlastní vlákno a nám co to tu máme rádi, to nezasírejte, pleaseVer mi, ze mam a mel sem hodne vintazek... a meles kraviny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Moje prý nejsou z Číny, ale hrubý brus nožek mají taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 a já dnes vytáhl švýcari, bez brusu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 To spíš picne mě, převažují tady na tom celým foru kecy o tom, jaký že to sou šunty z tý číny, totálná srč.ky a experti to maj doma.Ještě vod komunistů, tomi.poser, to je fakt na Horní Beřkovice. to si mohl kváknout hned, o jaký krám jde, nemusíš mě nutit ztrácet čas kvůli čínským Čajkám. Mám dost ruskejch, to mě teda nenapadlo si někdy v roce 86 nebo kolik je to datum, kupovat nebo opatřovat za takový prachy takovej výrobek z komunistický Číny. No nic, každej má nějakou úchylku.** Už rozumím, ty jsi teprve teď pochopil, že se v tomto vláknu bavíme o 30 let starých hodinkách :D Jak jsi napsal v příspěvku 2167 česky: Sancta simplicitas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Ver mi, ze mam a mel sem hodne vintazek... a meles kraviny...kraviny o čem, o tom, že tu s prominutím řešíte hovno??????? a nikdo ti nebere, že máš hodně hodinek, ale kurňa už se na to vys..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 a já dnes vytáhl švýcari, bez brusu DSC_0111.JPGpěknej kousek, fotka se povedla, líbí se mipárkrát jsem se na ně díval na ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 kraviny o čem, o tom, že tu s prominutím řešíte h...o??????? a nikdo ti nebere, že máš hodně hodinek, ale kurňa už se na to vys.....Kraviny že řešim h...:-) Já se bavil o vintage SeaGull... Zrovna tyhle maj do čínskýho h... daleko... Ta produkce v osmdesátých letech byla možná ny vyšší úrovni než kdejakej švýcar... Ale v pohodě, nechci se dohadovat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 a já dnes vytáhl švýcari, bez brusu DSC_0111.JPGTy jsou jak novy, pekny. U datumovky je to kyklop? Otviram to na mobilu v MHD, proto se ptam, blbe to vidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Kraviny že řešim h...:-) Já se bavil o vintage SeaGull... Zrovna tyhle maj do čínskýho h... daleko... Ta produkce v osmdesátých letech byla možná ny vyšší úrovni než kdejakej švýcar... Ale v pohodě, nechci se dohadovat:-) On to tak nemyslel, myslel jiné h..., ale to nastartoval někdo jiný a proto chápu i tvoji reakci. Nebudu jmenovat, jeho příspěvky, i v jiných vláknech mají téměř nulovou hodnotu, proto ho ignoruji. Babička mně učila, co se ti nelíbí, nekoukej na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Ty jsou jak novy, pekny. U datumovky je to kyklop? Otviram to na mobilu v MHD, proto se ptam, blbe to vidim.Kupoval jsem je jako NOS, ano, vnitřní kyklop. Zajímavé je na nich taky nastavování data, přejedeš přes půlnoc, pak točíš zpět, každou hodinu překlopí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Kupoval jsem je jako NOS, ano, vnitřní kyklop. Zaje na nich taky nastavování data, přejedeš přes půlnoc, pak točíš zpět, každou hodinu překlopí.fakt vypadají dobře, tím nastavováním data jsi mne trochu překvapil, zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 tak jsem se nechal inspirovat a něco je koupeno, Blindkauf, tak uvidímeDnes staříčký Orient King Diver. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Moje prý nejsou z Číny, ale hrubý brus nožek mají taky Pěkný kousek, to jsou Doxy? Blbě na to vidím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Dzos: Ano, Doxy, nějak z 60. let, zatím jsem po detailech nepátral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Kupoval jsem je jako NOS, ano, vnitřní kyklop. Zajímavé je na nich taky nastavování data, přejedeš přes půlnoc, pak točíš zpět, každou hodinu překlopí.Diky, o tom preklapeni jsem uz slysel ( ale nepamatuju si, u jakejch hodinek ). Jinak, jsou fakt jak novy. Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Jeden cvak soccerov v novom postroji.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Po dlouhý době... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 musím zjistit rok výroby, jestli sem patřím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 já vidím naprd, už mají tu ručku opravenou?? jinak ti je závidímPo dlouhý době... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se