Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Wanderer

Dneska zase černej stroj a černý hodinky. Tohle víc vintage už být nemůže...  

Jeronimo

Kapitán

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

51bb1b00a7a0aa3b3d73b497892e7

VintageLover

18 Karatova paráda

To spíš picne mě, převažují tady na tom celým foru kecy o tom, jaký že to sou šunty z tý číny, totálná srč.ky a experti to maj doma.

Ještě vod komunistů, tomi.poser, to je fakt na Horní Beřkovice. :lol2: to si mohl kváknout hned, o jaký krám jde, nemusíš mě nutit ztrácet čas kvůli čínským Čajkám. Mám dost  ruskejch, to mě teda nenapadlo si někdy v roce 86 nebo kolik je to datum, kupovat nebo opatřovat za takový prachy takovej výrobek z komunistický Číny. No nic, každej má nějakou úchylku.

**

Už rozumím, ty jsi teprve teď pochopil, že se v tomto vláknu bavíme o 30 let starých hodinkách :D :D :D

Jak jsi napsal v příspěvku 2167 ;) česky: Sancta simplicitas!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ver mi, ze mam a mel sem hodne vintazek... a meles kraviny...

kraviny o čem, o tom, že tu s prominutím řešíte hovno???????

a nikdo ti nebere, že máš hodně hodinek, ale kurňa už se na to vys.....

Odkaz ke komentáři

kraviny o čem, o tom, že tu s prominutím řešíte h...o???????

a nikdo ti nebere, že máš hodně hodinek, ale kurňa už se na to vys.....

Kraviny že řešim h...:-) Já se bavil o vintage SeaGull... Zrovna tyhle maj do čínskýho h... daleko... Ta produkce v osmdesátých letech byla možná ny vyšší úrovni než kdejakej švýcar... 

Ale v pohodě, nechci se dohadovat:-) :cheers:

Odkaz ke komentáři

Kraviny že řešim h...:-) Já se bavil o vintage SeaGull... Zrovna tyhle maj do čínskýho h... daleko... Ta produkce v osmdesátých letech byla možná ny vyšší úrovni než kdejakej švýcar... 

Ale v pohodě, nechci se dohadovat:-) :cheers:

On to tak nemyslel, myslel jiné h..., ale to nastartoval někdo jiný a proto chápu i tvoji reakci. Nebudu jmenovat, jeho příspěvky, i v jiných vláknech mají téměř nulovou hodnotu, proto ho ignoruji. Babička mně učila, co se ti nelíbí, nekoukej na to. :lol2:

Odkaz ke komentáři

Ty jsou jak novy, pekny. U datumovky je to kyklop? Otviram to na mobilu v MHD, proto se ptam, blbe to vidim.

Kupoval jsem je jako NOS, ano, vnitřní kyklop. Zajímavé je na nich taky nastavování data, přejedeš přes půlnoc, pak točíš zpět, každou hodinu překlopí.

Odkaz ke komentáři

Kupoval jsem je jako NOS, ano, vnitřní kyklop. Zaje na nich taky nastavování data, přejedeš přes půlnoc, pak točíš zpět, každou hodinu překlopí.

fakt vypadají dobře, tím nastavováním data jsi mne trochu překvapil, zajímavý

Odkaz ke komentáři

Kupoval jsem je jako NOS, ano, vnitřní kyklop. Zajímavé je na nich taky nastavování data, přejedeš přes půlnoc, pak točíš zpět, každou hodinu překlopí.

Diky, o tom preklapeni jsem uz slysel ( ale nepamatuju si, u jakejch hodinek ). Jinak, jsou fakt jak novy. Gratuluju

Odkaz ke komentáři

Po dlouhý době...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...