marekparek111 Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 (upraveno) nedávná akvizice z aukra - dnes konečně příležitost je trochu provětrat na večerní koncert: no v te aukci nebyly tak uplne osamocene... vlastne to byla trojcata :-) Upraveno 9. září 2012 uživatelem marekparek111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 nedávná akvizice z aukra - dnes konečně příležitost je trochu provětrat na večerní koncert: ...... [ Prosímtě, ten cifr je renovovaný-přetisklý? Barva je zlatá, anebo spíš žlutá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Prosímtě, ten cifr je renovovaný-přetisklý? Barva je zlatá, anebo spíš žlutá? Že se do toho vměšuju...Podle mě přetisklý, na aukru totiž jeden člověk ze Slovenska prodává přetisklé číselníky Glashutte stejně jako díly na Primky - lunety na PS2 (ne parexo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Že se do toho vměšuju...Podle mě přetisklý, na aukru totiž jeden člověk ze Slovenska prodává přetisklé číselníky Glashutte stejně jako díly na Primky - lunety na PS2 (ne parexo) A tak to jó, to je pan Dé, aka agemos. Hodinář, co bastlí primky jak na běžícím pásu, ale Poljot 3133 (jako Sturmanskie) mi zrenovoval před lety parádně - nové sklíčko+korunky+přechromovaná tlačítka chronografu a za pár stovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Ze se do toho vmesuju... je opravdu nutne mit v podpisu stopadesat hodinek a jeste pod sebou?? Stejne to nikdo necte a na netbooku mi to zabere temer celou obrazovku. A vlakno misto 20 stran ma 40 stran. Nic ve zlem, ale prosim trochu ohleduplnosti, seznam hodinek lze umistit do profilu kde to ten kdo chce najde a ostatni to neobtezuje. Dekuju za pochopeni a omlouvam se za uprimnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Jinac ted jsem se kvuli nove praci prestehoval na Lipno a do prace nosim prakticky jen vintage. Jednak je to asi steskem po domove a taky nemusi sefove videt hodinky co normalne nosim. Takze ted jedu stare Poljoty, HMT, Helvetie, TV Primky, Ruhly a spol. a jsem za socku. Popravde mi divery na ruce v praci uz ani nechybi. Vintage maji fakt neco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Ze se do toho vmesuju... je opravdu nutne mit v podpisu stopadesat hodinek a jeste pod sebou?? Stejne to nikdo necte a na netbooku mi to zabere temer celou obrazovku. A vlakno misto 20 stran ma 40 stran. Nic ve zlem, ale prosim trochu ohleduplnosti, seznam hodinek lze umistit do profilu kde to ten kdo chce najde a ostatni to neobtezuje. Dekuju za pochopeni a omlouvam se za uprimnost. Díky za upřímnost, mělo mě to napadnout samotného, že už to přeháním...Každopádně už to není 19 řádků, ale jen 4 (Vím, že jsem Tě 100% nepotěšil, ale aspoň tak)Děkuju za pochopení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Omlouvám se za off-topic, ale k témeatu podpisů bych rád upozornil, že zobrazování podpisů se dá vypnout. Přijde mi to dost užitečné. Je to myslím položka s poněkud nejasným názvem "Zobrazovat značku členů při čtení témat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Díky za upřímnost, mělo mě to napadnout samotného, že už to přeháním...Každopádně už to není 19 řádků, ale jen 4 (Vím, že jsem Tě 100% nepotěšil, ale aspoň tak)Děkuju za pochopení Potesil, takhle to mas jako vetsina jinych a je to i hezci na pohled. Diky. Omlouvám se za off-topic, ale k témeatu podpisů bych rád upozornil, že zobrazování podpisů se dá vypnout. Přijde mi to dost užitečné. Je to myslím položka s poněkud nejasným názvem "Zobrazovat značku členů při čtení témat" Zase spousta lidi tam nema seznam hodinek, ale vtipne a vystizne prupovidky, ktere si rad ctu i po letech porad. Treba tramal retard, dickens, nebo odkazy na aktualni prodeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Prosímtě, ten cifr je renovovaný-přetisklý? Barva je zlatá, anebo spíš žlutá? no taky jsem si s tím lámal hlavu. divil jsem se, ale na těch s černým cifrem jde zřejmě o původní vyčištěný kousek - barva je zlatá, nanesená v dost silné vrstvě, okraje přesné, žádné otřepky ani rozpití - indexy/čísla bych označil za "fabricky" ostrá - rozhodně to není nějaký druh tamponového tisku, ani síto a podobné hrůzy - takového výsledku by se možná dalo dosáhnout tiskem s polymerním plnivem (např. TiO2), ale pochybuju, že by druhovýrobci používali takovou technologii. pozadí ciferníku je matné a pod lupou je vidět pravidelná textura naneseného materiálu, který má navíc konstantní krytí v celé ploše, žádné šmouhy, zředění ani "duchy". Naproti tomu u toho bílého ciferníku jde stopro o novodobý tisk, normálně to nelze vidět, ale pod pořádnou lupou je to otřepaný, nepřesný, barva na některých místech nechytla, apod. navíc je to vidět při porovnání zažloutlé datumky s jasné bílým pozadím ciferníku. bral jsem je s tím, že mají pouzdro ve skvělém stavu a uvidím jestli se mi podaří dohonit nějaký vrak s dobrým ciferníkem, takže bych se je pokusil vrátit "do původna". fotky jsem fotil pod bílými ledkami a tohle světlo hodně "žere" barvy. jestli bude čas, zkusím je nafotit za denního světla... M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Nadnesu filozické téma a sice, jestli rozlišujete vintage a zastaralé. Myslím tím, jestli je u vás ve výrobě hodinek určitá časová mezera, kdy ty hodinky ještě nejsou vintage, ale už tak nějak vypadají staře / zastarale, něco ve stylu jezdit starou felicií I je "in", protože vintage, ale jezdit třeba favoritem, resp. felicií II. je potenciálně social i když za 20 let to bude taky vinatge tj. "in". Když to ukážu na hodinkách, třeba na omegách, tak tohle je podle mě vintage: a tohle je třeba "jen zastaralé": Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Nadnesu filozické téma a sice, jestli rozlišujete vintage a zastaralé. Myslím tím, jestli je u vás ve výrobě hodinek určitá časová mezera, kdy ty hodinky ještě nejsou vintage, ale už tak nějak vypadají staře / zastarale, něco ve stylu jezdit starou felicií I je "in", protože vintage, ale jezdit třeba favoritem, resp. felicií II. je potenciálně social i když za 20 let to bude taky vinatge tj. "in". Když to ukážu na hodinkách, třeba na omegách, tak tohle je podle mě vintage: a tohle je třeba "jen zastaralé": Co vy na to? Mně se jeví oboje hodinky jako Vintage, takže to nejspíš nerozlišuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Já bych to viděl jako u veteránů - ale stejně jako tam dost záleží na značce. Zajímalo by mne třeba, jak se za dvacet let budeme koukat na produkci Eltonu z devadesátých let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 (upraveno) Nadnesu filozické téma a sice, jestli rozlišujete vintage a zastaralé. Myslím tím, jestli je u vás ve výrobě hodinek určitá časová mezera, kdy ty hodinky ještě nejsou vintage, ale už tak nějak vypadají staře / zastarale, něco ve stylu jezdit starou felicií I je "in", protože vintage, ale jezdit třeba favoritem, resp. felicií II. je potenciálně social i když za 20 let to bude taky vinatge tj. "in". Když to ukážu na hodinkách, třeba na omegách, tak tohle je podle mě vintage:Co vy na to? taky to vnímám tak nějak podobně jako u auto-veteránů. Obvykle se o relativně novějších, ale stylových modelech mluví jako o "youngtimers" - tedy celkem nedávná produkce (cca 50-80tá léta 20. stol.) ale jsou něčím výjimečné, případně "ikonické" a mají sběratelský potenciál a jednou to budou "oldtimers" ;-) Upraveno 12. září 2012 uživatelem marekparek111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Dnes JLC Powermatic, 50. roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Dnes JLC Powermatic, 50. roky Viděl jsem u Tebe minulý týden brajtle, hoď sem nějaké jejich fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Nadnesu filozické téma a sice, jestli rozlišujete vintage a zastaralé. Myslím tím, jestli je u vás ve výrobě hodinek určitá časová mezera, kdy ty hodinky ještě nejsou vintage, ale už tak nějak vypadají staře / zastarale, něco ve stylu jezdit starou felicií I je "in", protože vintage, ale jezdit třeba favoritem, resp. felicií II. je potenciálně social i když za 20 let to bude taky vinatge tj. "in". Když to ukážu na hodinkách, třeba na omegách, tak tohle je podle mě vintage: a tohle je třeba "jen zastaralé": Co vy na to? Flightmaster je zastaralý? Asi budu také poněkud zastaralý, i když youngtimer bych ocenil víc. Jsou tyhle pilotní zenitky taky zastaralé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Flightmaster je zastaralý? Asi budu také poněkud zastaralý, i když youngtimer bych ocenil víc. Jsou tyhle pilotní zenitky taky zastaralé? To je tak na hraně :-) dá se to vydávat za současné (no, trochu z dálky :-) ) i za vintage. Za pár let budou zastaralý :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Flightmaster je zastaralý? Asi budu také poněkud zastaralý, i když youngtimer bych ocenil víc. Jsou tyhle pilotní zenitky taky zastaralé? jsou parádní! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 nedávná akvizice z aukra - dnes konečně příležitost je trochu provětrat na večerní koncert: no v te aukci nebyly tak uplne osamocene... vlastne to byla trojcata :-) Nemůžu si pomoci,ale nějak se k těm hodinkám vracím,tedy k obrázkům.Líbí se mi s tím bílým cifrem.Můžeš udělat foto jen těchto na zápěstí.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se