Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě! U tohoto typu hodinek bych čekal tak do 40mm, ale toto...? A rozdělení vteřinových dílků ještě na drobné je nádhera!

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Delawer ty Certiny závidím, zatím se mi žádná aukce s Certinami DS-2 nepodvedla :( ani aukce ve které šlo jen o samotné dýnko s želvičkou. Jsou moc hezké a k tomu ještě český datový věnec

Odesláno

Jožko: Mám od jednoho zdejšího člena tyhle menší (34mm) a taky je vynáším. Řekl bych, že vintážní hodinky klasického střihu od Doxy jsou opravdu šik! :rolleyes:

post-53456-0-62874000-1499016632_thumb.png

Odesláno (upraveno)
  V 2. 7. 2017 v 17:17, LucasHk napsal:

Delawer ty Certiny závidím, zatím se mi žádná aukce s Certinami DS-2 nepodvedla :( ani aukce ve které šlo jen o samotné dýnko s želvičkou. Jsou moc hezké a k tomu ještě český datový věnec

Ahoj, DS 2 jsou opravdu povedene hodinky, navid to zelvy dynko je proste perfektni. Ten cesky venec uz je pelicka. Bohuzel se blbe shaneni a moc jich k dispozici neni. Na ebay sice jo, ale ty ceny tam jsou vazne darda... Zkus vydrzet a pak uz je to jen o stesti. Me se povedlo mit hned dvoje. Zlacene i v oceli. S tim, ze ty zlacene maji perfekt i ciselnik. Je metalicky a jde od zlate az po hnedou, podle svetla. :-)

post-20230-0-55712200-1499020187_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Delawer
Odesláno
  V 5. 7. 2017 v 7:15, Jeronimo napsal:

DOXA

Jardo, perfektní Doxy. ty já můžu v každé podobě. Tím, že to byly mé první mechaniky, tak je to srdcová značka :-)

Odesláno

Tak jsem ve svátek v práci.... na hasičárně klid, jako by byl víkend.... tak si říkám, co je vlastně za den?! No jo, už vím :-).

post-20230-0-43786900-1499357025_thumb.jpg

Odesláno

Krásná a čistá vintážní klasika, již nelze nepochválit! :smile_anim: Mně dnes pošťák přivezl tyhle vyaukrované od jednoho shodou okolností i zdejšího člena až z dalekého Slovenska, taky je budu nosit...  :)

post-53456-0-69355700-1499688031_thumb.jpg

post-53456-0-42594800-1499688043_thumb.jpg

Odesláno

Pěkný mimoni, sedí fakt pěkně :)

Nemůžu si pomoct, ale ty stříbrný trochu vypadají, jako by datejusty obskočily aqua terry a z jejich lásky vznikly tyto hodinky :D

Možná to ale dělá ten tah, kterej si nejsem jist, jestli na ně patří...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...