colommbo Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Právě! U tohoto typu hodinek bych čekal tak do 40mm, ale toto...? A rozdělení vteřinových dílků ještě na drobné je nádhera!
LucasHk Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Delawer ty Certiny závidím, zatím se mi žádná aukce s Certinami DS-2 nepodvedla ani aukce ve které šlo jen o samotné dýnko s želvičkou. Jsou moc hezké a k tomu ještě český datový věnec
colommbo Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Jožko: Mám od jednoho zdejšího člena tyhle menší (34mm) a taky je vynáším. Řekl bych, že vintážní hodinky klasického střihu od Doxy jsou opravdu šik!
Argon Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 (upraveno) V 2. 7. 2017 v 17:17, LucasHk napsal: Delawer ty Certiny závidím, zatím se mi žádná aukce s Certinami DS-2 nepodvedla ani aukce ve které šlo jen o samotné dýnko s želvičkou. Jsou moc hezké a k tomu ještě český datový věnecAhoj, DS 2 jsou opravdu povedene hodinky, navid to zelvy dynko je proste perfektni. Ten cesky venec uz je pelicka. Bohuzel se blbe shaneni a moc jich k dispozici neni. Na ebay sice jo, ale ty ceny tam jsou vazne darda... Zkus vydrzet a pak uz je to jen o stesti. Me se povedlo mit hned dvoje. Zlacene i v oceli. S tim, ze ty zlacene maji perfekt i ciselnik. Je metalicky a jde od zlate az po hnedou, podle svetla. :-) Upraveno 2. července 2017 uživatelem Delawer
Argon Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 V 5. 7. 2017 v 7:15, Jeronimo napsal: DOXA Jardo, perfektní Doxy. ty já můžu v každé podobě. Tím, že to byly mé první mechaniky, tak je to srdcová značka :-)
Jeronimo Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Díky, je to trochu podceňovaná značka, ale také je mám rád.
Argon Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Tak jsem ve svátek v práci.... na hasičárně klid, jako by byl víkend.... tak si říkám, co je vlastně za den?! No jo, už vím :-).
watchesss Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Uz sice postnute dnes v inom vlakne, ale zasluzia sa ukazat aj tu 1978 rulezz
Tikal Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Nový přírustek do Cortébert famílie. Fotky z čištění. Už mají nové sklo a spokojeně si předou. a moje staré zlacené
colommbo Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Krásná a čistá vintážní klasika, již nelze nepochválit! Mně dnes pošťák přivezl tyhle vyaukrované od jednoho shodou okolností i zdejšího člena až z dalekého Slovenska, taky je budu nosit...
LucasHk Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Něco nového od hodinářeMarshall field & company
szeryng Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Odesláno 18. července 2017 Tyhle hodinky mám rád a občas je nosím. Jsou lehký a na ruce moc fajn. Prúměr 35 mm - na mě akorát
Lamiczka Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 Pěkný mimoni, sedí fakt pěkně Nemůžu si pomoct, ale ty stříbrný trochu vypadají, jako by datejusty obskočily aqua terry a z jejich lásky vznikly tyto hodinky Možná to ale dělá ten tah, kterej si nejsem jist, jestli na ně patří...
szeryng Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 V 19. 7. 2017 v 17:12, Jeronimo napsal: Já myslím, že patří..Aha, tak už vím od koho jsou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se