jovani Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 prave prisli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Pěkné jsou! Jen doufám, že vše proběhlo v pořádku a měls je na ruce i na cestě ze svatby... vše proběhlo OK, hlídal jsem si hodinky a děti, manželku jsem nechal ať se stará sama o sebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 (upraveno) prave prisli No gratulujem, pekny setik. Krabica Made in Japan tiez potesi:) Upraveno 21. srpna 2017 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 dik este jedny prisli, bez "vypalneho" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Moje vintage sa mi dostanú na ruku odhadom aspoň raz za týždeň, prípadne ich beriem aj k obleku v práci, kde mi prídu prudko nositeľné a zároveň primerane nenápadné.Oproti výrazne ťažším potápkam je to pre ruku príjemná zmena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 dik este jedny prisli, bez "vypalneho" Zajímalo by mne, jak se ti to povedlo bez výpalného?? Na celnici měli dobrou náladu nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Holandsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Tak dnes u hodináře. Jednou nové ,,sklo" a u obou servis stroje.Ještě by to chtělo přeleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Včera na ruce. No a dnes mi při zapínání řemínku spadly na schody a po několika kotrmelcích je setrvačka zlomená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Taková škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Au.. Už mi tak letěly Seika 7002 z parapetu na parkety. Setrvačka musela také ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Dzos - tak to vážně nas..... tam je AS 5008, co? Tam se setrvačka shání docela blbě. Zrovna mám dnes v práci na ruce obdobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Tady jsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Pamatuju-li si to dobře, před nějakým časem jsi sem dával na přetřes, o jakého že výrobce/značku hodinek se v tomto případě jedná - už ses něčeho dopátral...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Přesně tak, jsou to ony. Nedopátral jsem se ničeho a už asi nedopátrám. Zkoušel jsem to i wus a také nic.... nikdo nic neví, nikdo nic neviděl. Takže jsou asi jediné ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Někdy halt úsilí není korunováno úspěchem, Dr. Mejzlík by řekl "tento případ budiž odložen AA pro případné další využití"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) Dzos - tak to vážně nas..... tam je AS 5008, co? Tam se setrvačka shání docela blbě. Zrovna mám dnes v práci na ruce obdobné.Ne, je tam Lemania 2980, což je identický strojek s Omegama Memomatic (Omega 980). Jediný rozdíl je v tom, že omega je pokovená mědí (červenooranžový strojek), zato Lemania je běžný kov. No nicméně i pro ně se setrvačka taky skoro nedá sehnat.No jo, za chyby musí člověk platit. Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Tak s tim strojkem jsi md prekvapil, hodinky vypadaji vzhledove uplne stejne jako Certina alarm a v nich je certina 681, coz je vlastne klasicka AS 5008. Na tu se jeste obcas neco sehnat da na ebay, i kdyz za docela velky penize. S Lemanii to bude opravdu temer nesehnatelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Nosime! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 ... nosím a rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se