Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Přesně tak, pokud si s nima člověk něco užije, už se mi je rozhodně nebude chtít prodávat. Já bych své Doxy nepustil ani za nic. Zrovna dneska je mám na ruce v práci, ke košili (byť od uniformy) vypadají elegantně a dobře. Já jsem začal na zlatých kapeskách a postupně se dostal přes dvoje Doxy až k pilotkám od Omegy :-)

Ty IGENy jsou hezký a až je doděláš tak budoou perfektní. Taky po nějakých po očku pokukuji, ale vadí mi jak se v posledních pár letech vyšroubovala jejich cena. A to i za ty v horším stavu.

Jo já ty IGENy miluju a mám v přípravě ještě jedny. Jakmile začneš shánět náhradní díly atd. tak ti vždy něco zbude. Nejhorší je sehnat pouzdro, když teda nechceš nerez nový od Eltonu.

Jinak k těm zlatým kapeskám, ti přikládám část mojí sbírky jeptišek přelom století :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Wanderer

Dneska zase černej stroj a černý hodinky. Tohle víc vintage už být nemůže...  

Jeronimo

Kapitán

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

3a3628d0d4e3a7c37aa9b45dcc5f0

VintageLover

18 Karatova paráda

Jo já ty IGENy miluju a mám v přípravě ještě jedny. Jakmile začneš shánět náhradní díly atd. tak ti vždy něco zbude. Nejhorší je sehnat pouzdro, když teda nechceš nerez nový od Eltonu.

Jinak k těm zlatým kapeskám, ti přikládám část mojí sbírky jeptišek přelom století :)

sakra... .někdy bych se rád podíval na celou tvoji sbírku :-). Ty mé jsou tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43305-kapesni-hodinky-info-a-rada/ - je tam jak jsem je postupně dával dohromady :-)

Jo, jestli nekde narazim na zajimave Igeny za zajimavou cenu, pujdu do nich. nerez od Eltonu? Za ty prachy, děkuji nechci..... i když to dělají hezky

Odkaz ke komentáři

Postak dneska donesl vintazniho japoncika, tak sup s nim na ruku.

Ricoh Medallion ze 70.let. Musim vylestit skrabance na sklicku a bude se dat nosit.

Normálně na japonce moc nejsem (na japonky jo :-D ) a na zlacené také ne... ale tyhle vypadají skvěle. Tou datumovkou trochu jako hamilton. Opravdu mě zaujaly a líbí se mi!

Odkaz ke komentáři

sakra... .někdy bych se rád podíval na celou tvoji sbírku :-). Ty mé jsou tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43305-kapesni-hodinky-info-a-rada/ - je tam jak jsem je postupně dával dohromady :-)

Jo, jestli nekde narazim na zajimave Igeny za zajimavou cenu, pujdu do nich. nerez od Eltonu? Za ty prachy, děkuji nechci..... i když to dělají hezky

a ty nejlepší kousky tady ještě nejsou :) ale tak až bude příležitost, tak je nahodím. Mám toho docela dost. 

No jestli si z Praglu, tak si někdy můžem dát spicha a vzít woče :) 

Jo IGENy v nerezu opravdu umí, ale cena je jaxi taxi úplný přestřel. Ale zase dát za renovaci 10 táců je lepší, než je kupovat nové.

jsem se stavoval v jejich ofiko shopu a normálně za ně chtěj 40 táců a za velký nový diplomaty přes 90 táců. Jako jim jebe....

Já v květnu budu mít připravené konečně a pevně doufám, nový woče, na který se těším už od ledna. Jo a zítra budu mít super poljoty, jenom si je musím vyzvednout :) Asi bych se měl jít léčit. chtělo by to další etuji ...... :)

Odkaz ke komentáři

Normálně na japonce moc nejsem (na japonky jo :-D ) a na zlacené také ne... ale tyhle vypadají skvěle. Tou datumovkou trochu jako hamilton. Opravdu mě zaujaly a líbí se mi!

inspirace bude zřejmě trochu jinde než u hamiltonů ;) ale je možné, že s tímhle zobrazení "day/date" přišel právě hamilton...

rolex.jpg

Odkaz ke komentáři

vcerajsi nenarocny darcek od manzelky - jednoduchy (prve SEIKO) - krasne zirkonove indexy ..... tak dnes som ich teda zobral do prace prevetrat....

Odkaz ke komentáři

Diky za pochvalu. Ja jsem na tom stejne, zlacene vubec nemusim a k japoncum nejaky zvlastni vztah nemam, ale clovek tak v noci cumi na ruzne koncici aukce... a bum, mas ho doma :rolleyes: . Mam v planu jeste jeden vintage model od Citizenu, o kterem jsem do stredy ani nevedel, ze existuje. A ted ho musim mit, protoze je to desne "zajimavej" kus.

Stejne za to muze tohle forum :D

Odkaz ke komentáři

Tohle fórum může za horší věci. Hladující děti v rodinách, manželky ťukající si na čelo apod. :D Já už nové akvizice doma ani nehlásím. Jednak se v nich blízcí ani nevyznají (kolikrát ani já) a pak bych byl stejně označen hanlivými názvy.

Např. dnes mi právě přibyly úplně čerstvé, další do letecké sbírky... :cool02: a to jsem původně chtěl kupovat úplně něco jiného...

Odkaz ke komentáři

Pacienti, já si myslím, že nejenom toto forum může za naši nemoc. Doma nehlásit vůbec, ale vůbec nic, jinak si člověk vyslouží divné pohledy a spousty zajímavých slovíček :) 

Například dnes mi dorazily libový poljoty s budíčkem - 70 léta. A ještě jsem se rozhodl, že mi prostě urgentně chybí vrtíkovač a další etuje na woče :( a spousty dalších hodinek .....

ale mám radost, takto před víkendem :) tak se s Vámi podělím :)

Odkaz ke komentáři

Diky za pochvalu. Ja jsem na tom stejne, zlacene vubec nemusim a k japoncum nejaky zvlastni vztah nemam, ale clovek tak v noci cumi na ruzne koncici aukce... a bum, mas ho doma :rolleyes: . Mam v planu jeste jeden vintage model od Citizenu, o kterem jsem do stredy ani nevedel, ze existuje. A ted ho musim mit, protoze je to desne "zajimavej" kus.

Stejne za to muze tohle forum :D

Já taky nečekal, že někdy šáhnu po vintage Citizenech...( samozřejmě krom Bullhead chrono :) ), ale tyhle jsem na Aukru nemohl nechat ležet :)

Citizen Jet ParaWater Auto Dater, k tomu kyklop, 27 jewels a to hlavní - vtipně řešený strojek s automatickým nátahem 

Dělala se dokonce verze i s

nebo s dny v týdnu 

Proviz. foto, nečištěné

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odkaz ke komentáři

FERO

nenasiel by sa niekto kto by mi o nich vedel povedat nieco viac? 

ja ich akurat tak tipujem na 50. roky to je asi tak vsetko :D (google sa moc nechytal) .. inak su v krasnom stave a cerstvo po kompletnom servise aj s novym perom :)

Odkaz ke komentáři

a ty nejlepší kousky tady ještě nejsou :) ale tak až bude příležitost, tak je nahodím. Mám toho docela dost. 

No jestli si z Praglu, tak si někdy můžem dát spicha a vzít woče :)

Jo IGENy v nerezu opravdu umí, ale cena je jaxi taxi úplný přestřel. Ale zase dát za renovaci 10 táců je lepší, než je kupovat nové.

jsem se stavoval v jejich ofiko shopu a normálně za ně chtěj 40 táců a za velký nový diplomaty přes 90 táců. Jako jim jebe....

Já v květnu budu mít připravené konečně a pevně doufám, nový woče, na který se těším už od ledna. Jo a zítra budu mít super poljoty, jenom si je musím vyzvednout :) Asi bych se měl jít léčit. chtělo by to další etuji ...... :)

No z Prahy sice nejsem, ale tak daleko to nemám jsem z Litoměřic. Takže se určitě někdy rád na spicha v Praze dohodnu. Snad to pro tebe nebude znamenat shánění dvoukoláku :-)).

Přesně tak IGENy v nerezu, s průhledným  dýnkem a modřenýma šroubkama jsem tu od Eltonu vidět, ale ta cena je děsivá. 10 tis. je bez safíru a průhledného dýnka. Za to druhé chtějsí snad 2x víc.... a ceny nových? Jsem sice patriot, ale za 90tis. bych si rozhodně koupil jiné hodinky a že výběr by byl velký.....

Snahu o léčení má i má manželka... nechápe proč jsem ochotný dávat tolik peněz za takové staré a ošklivé hodinky, ještě navíc se musí natahovat. :-)

Odkaz ke komentáři

Já taky nečekal, že někdy šáhnu po vintage Citizenech...( samozřejmě krom Bullhead chrono :) ), ale tyhle jsem na Aukru nemohl nechat ležet :)

Citizen Jet ParaWater Auto Dater, k tomu kyklop, 27 jewels a to hlavní - vtipně řešený strojek s automatickým nátahem 

Dělala se dokonce verze i s

nebo s dny v týdnu 

Proviz. foto, nečištěné

Jo, občas na aukru narazí člověk na zajímavé věci a pak zjistí, že kupuje něco, co by ani sám nehledal :-). každopádně jsou fakt zajímavý, styl rotoru mě dostal... opravdu hezký, 27 jewels? Super. Prostě dobrá volba..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...