špelda66 Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března V 26. 3. 2025 v 10:00, Rendell napsal: Můj ročník. Rozšířit na kůži lepší než na náramku, který jsi k nim dostal, origo náramek to by bylo jibý kafe - bohužel nereálný sehnat
Rendell Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března V 26. 3. 2025 v 10:09, špelda66 napsal: na kůži lepší než na náramku, který jsi k nim dostal, origo náramek to by bylo jibý kafe - bohužel nereálný sehnat Rozšířit ano, hned jsem objednával kůži, je to po japonsku 19 mm, takže jsem žádnou neměl doma.
eloga Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března V 1. 11. 2024 v 9:43, Jeronimo napsal: Duben 1967 Rozšířit Tyto Seiko jsou ještě u Jeronima? Moc líbí ...
Jeronimo Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března V 27. 3. 2025 v 14:36, eloga napsal: Tyto Seiko jsou ještě u Jeronima? Moc líbí ... Rozšířit Kde pak. Po těch se jen zaprášilo
eloga Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Jasná zpráva, já jen cvičně bo náhoda je blbec a co kdyby je měl Jeronimo pod sklem jako skrytou krásu. Ale tyto Hodinkee jsou špica... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se