Dalik Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Daliku, jaké je pouzdro? Nerez? Na těch původních fotkách mi přišly ošoupané (pochromované), ale po tom servisu u hodináře parádně prokoukly a tváří se jako nerez. Nene, pouzdro je pořád stejné, jen je trochu přeleštěné, bohužel na koncích nožek a na spodní hraně je vidět mosaz. Ale na ruce si toho člověk hned tak nevšimne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Toth Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 No jo, nosím. Vlastně jsem už taky vintage Pekna zbierka, tie prve napravo mam doma, este od babicky, aj ked baterku by trebalo vymenit.. ale idu ako hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Já jsem hodně nosil tento kousek, ale dnes putuje na aukro: Je to Sicura (swiss made) 17 jewels. Mám pocit, že se vyráběly někdy v sedmdesátých letech. Mám ještě nejaké jump hour modely, které občas nosím - někdy zkusím nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim.Fousek Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Já jsem hodně nosil tento kousek, ale dnes putuje na aukro: Je to Sicura (swiss made) 17 jewels. Mám pocit, že se vyráběly někdy v sedmdesátých letech. Mám ještě nejaké jump hour modely, které občas nosím - někdy zkusím nafotit. Uz jste je prodal, nebo jsou jeste k mani? Vite, ze pan Ernest Schneider, majitel firmy Sicura, koupil od Willyho Breitlinga ne jeho firmu, ale pouze prava na jmeno, takze dnesni Breitlingy jsou vyrabeny v byvale firme Sicura v Grenchen? Stara firma Breitling v La-Chaux-de-Fonds byla zavrena v srpnu 1979. Svou firmu Montres Sicura SA Grenchen prejmenoval pan Schneider na Breitling Montres S.A. teprve v roce 1982, takze hodinky vyrabene v tomto meziobdobi jsou de fakto Sicura s cifernikem Breitling. Pokud by byly jeste k mani a pokud jsou opravdu mechanicke (ne quarz), mel bych zajem. S pozdravem Radim Fousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 Nosím,ale čim dál míň. Ňák je mě těch longinů,fortisů......ale i primek líto. Nosím hodinky na pravé ruce tak dost trpí. Zároveň se snažím nosit aspoň občas většinu toho co mám. Příde mě to takové divné syslit to do šuplete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Je už 1969 vintage? Jestli jo, pak jsem blázen a AVI 7650 Co-pilot běžně nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Je už 1969 vintage? Jestli jo, pak jsem blázen a AVI 7650 Co-pilot běžně nosím. 69 je vintage. Dej do "B" sekce fotky, to určitě vzbudí zájem. Tohle už bych "běžně" nenosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 <!--quoteo(post=431356:date=17.5.2010 - 14:53:name=diable)--><div class='quotetop'>QUOTE(diable @ 17.5.2010 - 14:53) 431356[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Je už 1969 vintage? Jestli jo, pak jsem blázen a AVI 7650 Co-pilot běžně nosím.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> 69 je vintage. Dej do "B" sekce fotky, to určitě vzbudí zájem. Tohle už bych "běžně" nenosil. Slibuju, že jak bude chvilka, zkusím nafotit. Budou to první fotky, tak se budu snažit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex732 Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Já mám rád tyto, ale taky je moc nenosím. Jsem totiž hrozný jelito a čas od času se nevejdu do futer nebo i do chodby.A letos jsou ty zdi zatraceně VOSTRÝ a TVRDÝ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Včerejší domácí, sklepní nález mají nový řemen...akorát sklíčko je ve špatným stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 ma tu niekto ladickove accutrony? poslednu dobu som sa do nich zahladel hlavne teda model spaceview. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 ma tu niekto ladickove accutrony? poslednu dobu som sa do nich zahladel hlavne teda model spaceview. To bude mít asi dost lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 ma tu niekto ladickove accutrony? poslednu dobu som sa do nich zahladel hlavne teda model spaceview. Mám ladičkové Accutron Astronaut... Jsem s nimy spokojen, na nošení perfekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Já občas nosím Omega f 300 chronometre a taky z Hong-Kongu zaslané ladičky z 80 tých let v nos stavu za cca 80 USD. Oboje úžasně bzučí a já se pak nemůžu soustředit na nic jiného. Ata vteřinovka, jak se magicky plíží... To je orgasmus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Já občas nosím Omega f 300 chronometre a taky z Hong-Kongu zaslané ladičky z 80 tých let v nos stavu za cca 80 USD. Oboje úžasně bzučí a já se pak nemůžu soustředit na nic jiného. Ata vteřinovka, jak se magicky plíží... To je orgasmus presne o to mi ide ja mam na mysli nieco taketo. to by boli asi super oblekovky budem sa musiet porozhliadnut na ebay, nepoznate nejakeho spolahliveho predajcu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 když je toto téma oživené...chtěl jsem provětrat svoje Exacto, co jsem zde nedávno koupil, neboť se blíží fakultní ples. No co čert nechtěl, v pondělí mně z nich vypadlo sklíčko, naštěstí do umyvadla, takže jsem ho neztratil a pár hodin na to přestaly jít, jdou jenom když s nimi zatřesu (automaty to v tuto chvíli bohužel nejsou ) takže místo první "ostré" premiéry půjdou na léčení...ale nezanevřu na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Tohle jsou moje nejmilejší vintage kousky. Ty UN skoro nenosím, vím, že mají nesprávnou vteřinovku, ale na nápravě se už pracuje. Ty pilotky CYMA nosím poměrně rád a často. Mají průměr 43 mm, takže jsou i dost moderní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Staré hodinky miluji, rád je i nosím, ale snad až s přehnanou opatrností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Já jsem měl na ruce nedávno Chronographe Suisse, ale taky jsem málem ani rukou nehýbal. Inu, ještě ani Incabloc nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Obcas je vytahnu, vetsinou jenom doma a kocham se:) Az si zas jednu za uherskej rok budu muset vzit oblek, tak se snad dostanou i ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se