VintageLover Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 třeba přijede Porsche tramvaj Ta zrovna nejela, snad příště
RobertPlant Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Tissotky od Vintagelovera konečně dostaly nový pásek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Koukal jsem na ně už v jiném vlákně a musím říct, že jim to moc sluší.
kuncák7 Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Koukal jsem na ně už v jiném vlákně a musím říct, že jim to moc sluší. Nepodporuj ho v tom , už jsem mu psal, že to na tom řemeni není vůbec ono a že mu navíc vůbec nesluší ( snažím se ho zlomit, ať mě je prodá, když jsem u prodeje od tebe tak zaváhal ). Vážně jim to moc sluší, jen škoda, že na nesprávné ruce
VintageLover Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Nepodporuj ho v tom , už jsem mu psal, že to na tom řemeni není vůbec ono a že mu navíc vůbec nesluší ( snažím se ho zlomit, ať mě je prodá, když jsem u prodeje od tebe tak zaváhal ). Vážně jim to moc sluší, jen škoda, že na nesprávné ruce Hele, jestli budeš chtít, tak Ti je seženu, ale na oplátku budu chtít ty Tvé Omegy v chronu.
RobertPlant Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Bojím se, že ty chrono Omegy nikdy nepustí do jiných ruk!
VintageLover Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Bojím se, že ty chrono Omegy nikdy nepustí do jiných ruk! V tom případě Tissotky nebudou...
kuncák7 Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 Bojím se, že ty chrono Omegy nikdy nepustí do jiných ruk! Pravdu díš, je to dar a ten se nedává z ruky ( i když u jiných hodinek jsem to nesplnil).
tommasini Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 .... ať si trhne nohou. Je to klasika a velká paráda. Já celý týden helmičky.A koho to štve, že to je QUARTZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 Rychlocvak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 Gratulace! Tak jsi je nakonec celkem rychle sehnal - hoď sem potom více info.
VintageLover Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 Gratulace! Tak jsi je nakonec celkem rychle sehnal - hoď sem potom více info.4 měsíce jsem je sháněl... Hodím až bude lepší světlo.
Wanderer Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 To jako vážně? Tak to gratuluju, nakonec to klaplo... Těším se na lepší fotky.
lucid Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Dnes UFO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Už jsem je dával do Co mate pravě na ruce, ale pochlubim se i sem... Neb z nich mám velkou radost. Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
VintageLover Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 To jako vážně? Tak to gratuluju, nakonec to klaplo... Těším se na lepší fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Pekne, co to je za remienok? Už jsem je dával do Co mate pravě na ruce, ale pochlubim se i sem... Neb z nich mám velkou radost. Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
SakalMarty Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 To jako vážně? Tak to gratuluju, nakonec to klaplo... Těším se na lepší fotky.Lovere docela mě s...š to je hrozný, ale chápu tě. Už se po nich taky nějaký ten pátek koukám a doufám, že budu mít štěstí.... Co to je za ref. a za kolik si je sehnal? Kdyžtak SZ Jinak velká gratulace.Marty
VintageLover Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Lovere docela mě s...š to je hrozný, ale chápu tě. Už se po nich taky nějaký ten pátek koukám a doufám, že budu mít štěstí.... Co to je za ref. a za kolik si je sehnal? Kdyžtak SZ Jinak velká gratulace.MartyDíky. Mrkni sem, jsem poslední číslo. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65132-omega-speedmaster-professional-s%C4%8D%C3%ADt%C3%A1n%C3%AD/page-2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se