Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Koukal jsem na ně už v jiném vlákně a musím říct, že jim to moc sluší. :)

Nepodporuj ho v tom :lol2: , už jsem mu psal, že to na tom řemeni není vůbec ono a že mu navíc vůbec nesluší ( snažím se ho zlomit, ať mě je prodá, když jsem u prodeje od tebe tak zaváhal ). Vážně jim to moc sluší, jen škoda, že na nesprávné ruce :sad01_anim:

Odesláno

Nepodporuj ho v tom :lol2: , už jsem mu psal, že to na tom řemeni není vůbec ono a že mu navíc vůbec nesluší ( snažím se ho zlomit, ať mě je prodá, když jsem u prodeje od tebe tak zaváhal ). Vážně jim to moc sluší, jen škoda, že na nesprávné ruce :sad01_anim:

:gora: Hele, jestli budeš chtít, tak Ti je seženu, ale na oplátku budu chtít ty Tvé Omegy v chronu. :)

Odesláno

Bojím se, že ty chrono Omegy nikdy nepustí do jiných ruk! :D

Pravdu díš, je to dar a ten se nedává z ruky ( i když u jiných hodinek jsem to nesplnil).

Odesláno

Pekne, co to je za remienok?

Už jsem je dával do Co mate pravě na ruce, ale pochlubim se i sem... Neb z nich mám velkou radost.

epybe8ud.jpg

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Odesláno

To jako vážně? Tak to gratuluju, nakonec to klaplo... Těším se na lepší fotky.

Lovere docela mě s...š :) to je hrozný, ale chápu tě. Už se po nich taky nějaký ten pátek koukám a doufám, že budu mít štěstí.... Co to je za ref. a za kolik si je sehnal? Kdyžtak SZ

Jinak velká gratulace.

Marty

Odesláno

Lovere docela mě s...š :) to je hrozný, ale chápu tě. Už se po nich taky nějaký ten pátek koukám a doufám, že budu mít štěstí.... Co to je za ref. a za kolik si je sehnal? Kdyžtak SZ

Jinak velká gratulace.

Marty

Díky. :)

Mrkni sem, jsem poslední číslo. :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65132-omega-speedmaster-professional-s%C4%8D%C3%ADt%C3%A1n%C3%AD/page-2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...