Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dlohou dobu jsem neměl žádnej řemínek, sháněl jsem nějakej kovovej tah origo Omega ale ani ten jsem nesehnal, rozteč 19mm se těžko shání, naknec jsem upravil jeden neorigo Omega tah pilníkem z 20 na 19.

Původně u nich byl černej koženej řemínek se stříbrnou sponou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dlohou dobu jsem neměl žádnej řemínek, sháněl jsem nějakej kovovej tah origo Omega ale ani ten jsem nesehnal, rozteč 19mm se těžko shání, naknec jsem upravil jeden neorigo Omega tah pilníkem z 20 na 19.

Původně u nich byl černej koženej řemínek se stříbrnou sponou.

jsou pěkný, možná pro srovnání jsi mohl hodit i fotky na té kůži

Odesláno

jsou pěkný, možná pro srovnání jsi mohl hodit i fotky na té kůži

No tu právě nemám tam jsem 19mm už vůbec nesehnal natož s omega sponou, chce to nějakej prošívanej černě a masivnější, tak si to nějak pamatuju, že to táta měl.

Odesláno

No tu právě nemám tam jsem 19mm už vůbec nesehnal natož s omega sponou, chce to nějakej prošívanej černě a masivnější, tak si to nějak pamatuju, že to táta měl.

tak si ho nech ušít od zdejších mistrů

zrno, šíma

Odesláno

řešil jste stejný problém a nechtěl dát za originál kovový na ebayi 8 litrů, raději jsem si nechal udělat kožený

Odesláno

Ten stav je žalostný... Už teď je to moc peněz, mám menší ruku a rozhodně bych do toho nešel... ;)

jak psal kolega vintagelover

cena je neúnosná za hodinky, které se běžně prodávají kolem 12 tisíc a ještě v tomhle stavu, ale vždy se najde blázen co do toho půjde, ani nevím kolik skončili ty Jaramy, při 16 jsem to přestal sledovat, svět se zbláznil

Odesláno

Stav je opravdu žalostný, navíc tam nejsou originální tlačítka, ciferník je pryč, té ceně nerozumím. Ale je tam napsáno heuer, tak to jistě stojí za to...

Odesláno

No mě se na tom líbí ta doložená historie,je fakt,že při podrobnějším průzkumu fotek,to smrdí /sem se pořádně nekoukl SRY/ ty fleky na cifru a pod,ale já to myslel,tak nějak globálně, že by se mi něco takového líbilo, ale 22cm zápěstí mě dost limituje...

Odesláno

No mě se na tom líbí ta doložená historie,je fakt,že při podrobnějším průzkumu fotek,to sm.dí /sem se pořádně nekoukl SRY/ ty fleky na cifru a pod,ale já to myslel,tak nějak globálně, že by se mi něco takového líbilo, ale 22cm zápěstí mě dost limituje...

no jestli chceš s historií, tak si kup od antika viz. odkaz a jsou v neskonale nesrovnatelném stavu

a ještě ušetříš

http://www.antik-hodinky.cz/naramkove-hodinky-se-stopkama-heuer

Odesláno

U těch antikovejch si nejsem jistý původností minutové a hodinové ručky...

sorry, tak jsem to zase nesledoval, díky za upozornění

Odesláno

Po dlouhém roce je mám zase na ruce.

Stačilo koupit Hirsch Lizard 19mm a hned zase prokoukly. Děkuji i Valisovi za servis. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...