varjag Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Na muj vkus se to leskne az moc,ale vono to je tezky,nechat patinu,nebo vylestit..(udelal bych ve finale asi to,co ty),nicmene zmineny jmena dvou kouzelniku,Pana kozkare a Pana hodinare,vysledek nemuze bejt jinej,nez bravurni,oba panove umi svoje remeslo,smekam a tleskam...Naprostý souhlas, taky jsem váhal. Pouzdro bylo hodně jetý, ale většinou jen povrchově. A přitom s ostrými hranami. Ono to trošku zkresluje, nemám žádný pořádný foťák. Nějaké hrubší věci tam zůstali, dohodli jsme se, že to Valis vezme jen zlehka. Naživo se to tak neleskne, takže se to s tím cifrem netluče. Tímto oběma "kouzelníkům" ještě jednou děkuju za super práci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 pěkný hodinky a citlivě provedená renovace. Okukoval jsem je u Jirky naživo a je to udělaný hodně decentně.
drew83 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Dnes "jégry"... Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
malymarek Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Dnes "jégry"... Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalktyhle Jaegery se mi moc líbí, opravdu krásný
bubuking Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 podle tvaru pouzdra, pacek, ruček i korunky to až na ty indexy připomíná model 1960 s kalibrem K800/C ????Dnes "jégry"...Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
drew83 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Přesné označení modelu neznám, ale dle sér.čísla strojku je to opravdu r.1960 a kalibr P478/C..na netu jsem našel jen jedny podobné...kdybyste měli někdo více info, byl bych moc vděčný... Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
bubuking Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 to je hodně zvláštní ..tento kalibr se totiž dával pouze do tzv. jumbo-modelů v letech 49-50 ..nejpozději byl snad pouze v modelu TIR FEDERAL LAUSANNE z roku 1954...Přesné označení modelu neznám, ale dle sér.čísla strojku je to opravdu r.1960 a kalibr P478/C..na netu jsem našel jen jedny podobné...kdybyste měli někdo více info, byl bych moc vděčný...Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
drew83 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Hmm, myslím, že to není přesné, viz vynikající článek v odkazů http://www.google.cz/url?sa=t&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCsQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.watchtime.at%2Farchive%2Fwt_2003_04%2FWT_2003_04_vintage_jaeger-lecoultre_chronometers.pdf&ei=lU4YU4P2DKiVywPg3oHQBw&usg=AFQjCNGUEJCSYt9JeyFj-MG7eCHDIGp-WA&bvm=bv.62577051,d.bGQ Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
malymarek Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 to je hodně zvláštní ..tento kalibr se totiž dával pouze do tzv. jumbo-modelů v letech 49-50 ..nejpozději byl snad pouze v modelu TIR FEDERAL LAUSANNE z roku 1954...na chrono 24 je údajně i v modelu z roku 1957 http://www.chrono24.cz/jaegerlecoultre/18k-gold-dress-watch-k478c---box-and-papers--id2487072.htm?dosearch=true&picnum=0&query=p+478&resultview=list&searchexplain=1&suchen=Hledat&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm&useEpoq=true&utm_expid=860243-6.WPmGJSY3THOZz7RiNwJeqg.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.chrono24.cz%2Fsearch%2Findex.htm%3Fquery%3Dp%2B478%26suchen%3DHledat%26dosearch%3Dtrue%26searchexplain%3D1%26resultview%3Dlist
drew83 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 JLC cal.478 vyráběn v letech 1945-1965, celkem 83,000 kusů Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
bubuking Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 tak se omlouvám za šíření poplašné zprávy..tento článek mám taky někde doma uložený...ale vycházel jsem z jiného pramene..každopádně to svědčí o o vysoké kvalitě strojku..když se vyráběl tak dlouho...vím, že JLC posbírala v Londýně právě kolem 50-tého roku spousty cen na hodinářské výstavě..tak si tipnu, že tento strojek mohl být mezi vyznamenanými.. JLC cal.478 vyráběn v letech 1945-1965, celkem 83,000 kusůOdesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
drew83 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 V poho, jeho chronometr.verze je vysoce ceněná, jinak dle borců z vintage jlc fóra je obecně tento kalibr hodnocený jako jeden z nejestetičtějších od jlc vůbec Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
libor2002 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Podarilo se mi dostat se "konecne" k nejakym ladickam. TISSOT Tissonic Electronic f300 s kalibrem ESA 9162. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Podarilo se mi dostat se "konecne" k nejakym ladickam. TISSOT Tissonic Electronic f300 s kalibrem ESA 9162. Taky jsem si na ně přihodil - už vím, kdo mi je vyfouk.... Mají krásný bzukot, co?
libor2002 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Taky jsem si na ně přihodil - už vím, kdo mi je vyfouk.... Mají krásný bzukot, co? ... nj, to sem byl ja Ale sam jsem byl zaskocen, ze jsem to vyhral. Jinak bzukot je uzasnej. V normalnim prostredi je slyset az kdyz si hodinky das k uchu, ale kdyz je v mistnosti naprosty ticho, tak je to bzuceni/piskani slyset i na pul metru. Takze tuto noc si je uz nedam na nocni skrinku vedle postele.
VintageLover Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 ... nj, to sem byl ja Ale sam jsem byl zaskocen, ze jsem to vyhral. Jinak bzukot je uzasnej. V normalnim prostredi je slyset az kdyz si hodinky das k uchu, ale kdyz je v mistnosti naprosty ticho, tak je to bzuceni/piskani slyset i na pul metru. Takze tuto noc si je uz nedam na nocni skrinku vedle postele. Stav je peckózní... Škoda těch 35mm bez korunky, kdyby měly 40mm, tak mají větší sex-appeal.
libor2002 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Stav je jeste lepsi nez na fotkach. To me docela po rozbaleni mile prekvapilo. 35mm je malo, nejakej mm by se navic hodil, ale cifr ma 31,5mm. Kdyz je dam k jinym petatricitkam, tak vypadaji tyhle vetsi. Holt velikost na prilezitostny noseni.
Pirx Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Podarilo se mi dostat se "konecne" k nejakym ladickam. TISSOT Tissonic Electronic f300 s kalibrem ESA 9162. No ty jsou paradni !! Krasnej cifernik. A bacha na datumovku, v ty kratsi mesice prehazuj datum vzdy jen ve dne...
libor2002 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 A bacha na datumovku, v ty kratsi mesice prehazuj datum vzdy jen ve dne...Jj, tve vlakna hltam jednim dechem Perfektne jsi to popsal http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38190-ladickove-omegy/?p=769818Tak snad, za ty tri desitky let, datovy venec preckal bez vetsiho poskozeni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se