Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nevím, jestli to bylo tou aplikací, ale zatuhl mi Ipod Touch takovým způsobem, že se ho už hodinu snažím obnovit :-)

Ale také to může být novou verzí OS:-)

Odesláno

¨safi:

Tak to ti bohužel neporadím, protože Apple nevlastním :) Ale na WUS si to už pár lidí nainstalovalo a žádné problémy nehlásili.

Návštěvník Tada
Odesláno

Dneska mi to přišlo mejlem, spíš mě to popudilo. Kdyby radši vykoumali jak vyrobit víc Flígrů originál :P

Odesláno
Dneska mi to přišlo mejlem, spíš mě to popudilo. Kdyby radši vykoumali jak vyrobit víc Flígrů originál :P

Předpokládám, že tu aplikaci nevytvářel Jörg, takže mu to asi žádný čas nevzalo :lol: Ale s těma Fliegrama Originál by měl něco dělat - v nabídce mi dost chybí...

Odesláno
Stazeny to mam, ale jeste jsem nemel od odpoledne cas to spustit :) iPhone zatim funguje.. :)

za to může upgrade OS na Ipodu a WIN XP :-( zítra to zanesu do Paláce Flora, ať mi to dají dohromady :thumbsup_anim:

Odesláno
za to může upgrade OS na Ipodu a WIN XP :-( zítra to zanesu do Paláce Flora, ať mi to dají dohromady :thumbsup_anim:

Jojo, potreboval bys Visty, pak by update probehl v pohode.. jediny co nechapu, ze Apple tuhle debilitu nebyl za celkem dlouhou dobu schopnej opravit..

Odesláno
Jojo, potreboval bys Visty, pak by update probehl v pohode.. jediny co nechapu, ze Apple tuhle debilitu nebyl za celkem dlouhou dobu schopnej opravit..

Já myslím, že by spíš potřeboval pořádný comp s pořádným OS :-). Na Macach to funguje, Visty nevisty :-).

• po měsících...
Odesláno
verze pro WM 6.5 prof..?

bo něco podobného nemáte někdo v merku?

Bohužel, zatím jen Apple... Taky bych to bral, ale potřeboval bych to na Android 2.1.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...