Baker Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Novinka. Prumer 37,5mm. Cal. 3313 Co-Axial. Rhodiovany index "12" a logo Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 (upraveno) Novinka. Prumer 37,5mm. Cal. 3313 Co-Axial. Rhodiovany index "12" a logo Omega jééé, ty by ženě slušely až si někam spolu vyjdem...Nádherně by se hodily k mým.....hmmmmm Upraveno 1. října 2009 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Ty jsou perfektní. Absence šutrů a kudrlinek jim svědčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Ty by mohl nosit i 911ka, mozna by mu zpocatku pripadaly obrovsky, ale myslim ze by si casem zvyknul Za me ano, jsou hezky, peknej doplnek pro drahou polovicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Ty by mohl nosit i 911ka, mozna by mu zpocatku pripadaly obrovsky, ale myslim ze by si casem zvyknul Za me ano, jsou hezky, peknej doplnek pro drahou polovicku Tak to má Lolohh o čem přemýšlet... Obávám se, že mé Sisi by se taky velmi líbily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Tak to má Lolohh o čem přemýšlet... Obávám se, že mé Sisi by se taky velmi líbily... Já teď kupuju nože, na 911 prdim. Ale slušely by mu! Hodinky se mi pro baby líbí, a to tak, že velmi. Nevím, čím to je, ale líbí se mi více než pánské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 A nejde o model s průměrem 42 MM, který už byl jednou zveřejněn v novinkách od Omegy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 lolohh: hele, co když se ti líbí ty baby a neni to hodinkama :-) Je strašně moc věcí, který se mi líběj víc dámský, než pánský... těsný trička, kalhotky, podvazky, dlouhý nehty, dlouhý vlasy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 (upraveno) Jaký průměr má verze pro pány, má stejné parametry včetně rhodia ? Upraveno 1. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Já teď kupuju nože ... a batérku už máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 YPO: klídek, tu jsem mu ještě pořádně neukázal, vemu ji někdy na pivo a až lolohh uvidí, že baterka na 2 tužkovky dosvítí 100 metrů, tak neodolá; za pivo mu pak řeknu kde jí maj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 A nejde o model s průměrem 42 MM, který už byl jednou zveřejněn v novinkách od Omegy? ANO Jedna živá fotka je ještě na konci vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 YPO: klídek, tu jsem mu ještě pořádně neukázal, vemu ji někdy na pivo a až lolohh uvidí, že baterka na 2 tužkovky dosvítí 100 metrů, tak neodolá; za pivo mu pak řeknu kde jí maj to je hovno batérka já mám to samý jenom na jednu tužkofku - no a pak ještě nějaký péro,dokud někdo nevymyslí něco novýho - něco cool novýho - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 ANO Jedna živá fotka je ještě na konci vlákna. A jses si jistej, ze ty o kterych pises jsou opravdu 42mm ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 A jses si jistej, ze ty o kterych pises jsou opravdu 42mm ? Svého času se ty fotografie objevily nezávisle na sobě na dvou různých stránkách. Bohužel si nevzpomenu na kterých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Svého času se ty fotografie objevily nezávisle na sobě na dvou různých stránkách. Bohužel si nevzpomenu na kterých. Hmm, asi jsi nekomu skocil na spek Tady mas par linku: klik, klik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Hmm, asi jsi nekomu skocil na spek Tady mas par linku: klik, klik. Díky za odkazy, které mě samozřejmě přesvědčily. S tím špekem... Nebylo by to poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Jaký průměr má verze pro pány, má stejné parametry včetně rhodia ? Budu muset citovat sám sebe. Ví to vůbec někdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Budu muset citovat sám sebe. Ví to vůbec někdo ? Stejný strojek, průměr 45,5 mm, na zmínku o rhodiu si nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Stejný strojek, průměr 45,5 mm, na zmínku o rhodiu si nepamatuju. Díky, rhodium by se mi, ač je to jen detail, líbilo. I když koneckonců dámskou velikost bys překousnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se